Труден характер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Труден характер
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2326 пъти
Привет аз съм момче на 22! Искам на кратко да си споделя мъката! Тъй като вярвам много в зодията си само да подчертая, че съм скорпион! Както и да е ще карам по същество! Досега не съм имал сериозна връзка с момиче, получавам някаква апатия, страх и притеснения от връзка...! Имам много недостатъци, които отблъскват голяма част от жените като например, че съм доста инфантителн в някои ситуации, дразнещ и винаги съм прав за себе си... Но въпреки това ги привличам, но се стига до страст и секс, и досега никоя не се е оплаквала в това отношение! Проблема, е че имам нещо като комплекс за малоценност от детството ми и мисля, че имам психологичен проблем и той се изразява в това, че се притеснявам публично да показвам, че имам интимна връзка с момиче! Нещо като неудобство, страх от одумване, хулене, обиждане и унижение! Като малък бях много унижаван от връстниците си, подценяван, че съм бил задръстен и т. н! Аз имах късен пубертет и откакто влезнах в университета, започнах да се боря с него... Странен съм, не знам какво искам! Прекалено много завися от страстта и секса и това много ми пречи да си намеря приятелка! Това е един от другите фактори освен инфантилността. РЕВНИС СЪМ, МНОГО СИЛНО ДО БОЛЕСТ РЕВНИВ! Гледам си само удоволствието! Чувствам се самотен, мухльо, защото ми е неудобно да показвам интимността си публично с дадено момиче! Студен съм, не мога да обичам потискам си емоциите, доста често плача у нас сам, и винаги са ме питали, доста хора как така един път не са ме видяли да плача, дори когато съм разбирал трагична новина или тъжен филм! Сякаш съм лишен от чувства, а аз ги искам! Трудно ми е да преодолея този страх и мнителност към обществото, защото съм много свръхчувствителен и раним! Една лека обида поставена на "ПРАВИЛНОТО МЯСТО" и просто загубвам ума и дума и даденото момиче може да ме сметне за мухльо и страхливец! ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ДА МИ ДАДЕТЕ СЪВЕТИ КАК ДА СЕ ПРЕБОРЯ С ТЕЗИ МОИ ПРОБЛЕМИ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7dfb78349a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм момиче, зодия Козирог съм и бях в същото положение като теб, изпитвах същите неща. Дори когато срещнах бившия си приятел, когото обичах безкрайно, нещата не се промениха, тъй като той не успя да ме разбере и да се поинтересува защо съм такава. За разлика от сега... човекът, с когото съм успя да бъде достатъчно търпелив и за една година няма и помен от предишните лоши чувства. Съветът ми е един- когато срещнеш момиче, което ти допада, дай й шанс да те "излекува", не я отблъсквай, не се затваряй в себе си, защото така винаги ще се въртиш в кръг и няма да се оправиш. Важно е с кого ще бъдеш, за да разрешиш проблема си. Може да се случи и след 1, 2, 3 връзки, но ако ти вътрешно си убеден, че го искаш, ще стане. Когато намериш твоето момиче, повярвай ми- ще се промениш, първоначално заради нея, а след това ще разбереш, че го правиш и заради себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7f0e1f1361
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало - спри да се влияеш от глупости като зодии и т. н...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e353e6fbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подкрепям н1, но все пaк, потърси психолог, докaто осъзнaвaш все още, че имaш проблем. искaм дa кaжa, че е възможно след 2-3 неуспешни връзки още( вероятно по причините, които си посочил), дa зaтвърдиш тези твои стрaхове и притеснения кaто необходимост, кaто чaст от хaрaктерa ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 29612c38e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз като номер 1 съм момиче и съм зодия козирог. Та... знам за какво ми говориш. Някаква буря от емоции, скрита от стени от маскаради. Все си празен, все нещо не ти достига, все гориш, а си студен като лед. На чувство и на вид точно като някакъв шизофреник. Не е до секса, ще ти задоволи тялото за ден-седмица-месец и после какво... душата ти пак е самотна, а тялото ти отново ще си поиска твоето. Трябва първо да си щастлив, после да решиш какво искаш и да започнеш да го търсиш, а намериш ли го- да се бориш за него. Не си попаднал на момичето, това ще ти кажа. Всеки човек изважда от теб различните ти качества. Намери някоя, с която ще ти е приятно да изваждаш само положителните, но тя да може да ти понесе и отрицателните и живота ти ще добие нов смисъл.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ff483a1de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ха-ха, и аз не зачитам чуждо мнение, а само моето лично. Аз съм с асцендент скорпион, ако някой не споделя моето мнение и възгледи - шут в гъза. Относно апатията и фобиите - консултирай се с психолог. А относно ревността и проблемите в любовта - научи се да даваш свобода на половинката си. Постави се на нейно място, всеки се плаши от задушаваща и обсебваща любов, така че поработи над този въпрос, който със сигурност отблъсква жените от теб. Ако не се научиш да даваш свобода, повярвай ми -никой няма да те търпи. Не бих могла да бъда дълго време с мъж, който е болезнено ревнив и постоянно обсебващ тип... Бих го помислила за болен и психически не добре. Тъй че, опитай да се промениш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ef6bd5136b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Типичен скорпион братче... Знам, защото и аз съм скорпион, ама момиче ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4fba885f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм овен с асцедент скорпион. От хората които не понасят глупостта, окултизма, егоизма, алчността и лицемерието. като и чуждото мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker