Събиране на дългове към Виваком - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Събиране на дългове към Виваком
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 8444 пъти
Здравейте, ще давам по същество. Имам задължения към Виваком, които бяха в размер на 100лв. Всеки месец внасям по 20лв. за погасяване на това задължение, докато в петък една изключително неприятна жена ми се обади и ми каза, че до 20 този месец трябва да изплатя останалите 40 или 60 в момента не се сещам точно колко остават. Та въпросът ми е може ли да ме съди, при положение, че очевидно имам намерение и си погасявам дълга и другия ми въпрос е има ли право да се държи така нагло и невъзпитано с мен? Ще ми бъде полезно, ако и някой друг се е занимавам с фирма за събиране на дългове към телефонните компании. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8e57d28e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са т. нар. фирмички за цесии, които са абсолютно незаконни!!! Затова прибягват до телефонен и адресен тормоз/друго не могат да направят/-една жалба до районното и до прокуратурата и въпросните персони-всичките дъщерни фирмички на небезизвестните СГ ГРУП никога повече няма да ви безпокоят

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f3f9ad1519
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената няма право да се държи гадно, но и ти нищо не можеш да направиш, а и това не ти е най-големия проблем в момента и не си струва изобщо да се занимаваш с него.

Моят съвет е спешно да намериш пари и да си погасиш задължението, защото иначе ще прибегнат до такава фирма, за която спомена, а ако го направят, ще стане мамата си трака.

Ще те осъдят, без дори да разбереш, после към това задължение ще ти лепнат и съдебните разноски, които ще са завишени с некоректни фактури на адвокати, ще ти лепнат и разни неустойки, законови лихви и тем подобни и ще ти се стъжни. А ако не ги върнеш и тях, ще ти отнемат имущество, ще запорират сметки, дори ще те заплашват и бият, ако трябва (не се бъзикам) и т. н. Запор означава, че просто ще ти ги удържат от сметката, без да те питат, а ако нямаш такава или нямаш доходите, после само ще те дебнат да почнеш работа и да ти удържат всеки месец половината заплата в моемнта, в който я преведат.

И всичко това ще го направят толкова деликатно и "законно", че ще можеш да се оплачеш на арменския поп. Просто знаят всички вратички, а и компетентните органи бачкат за тях. Един познат така се оказа, че дължи 1 800 лв (а уж дължеше само 100), за които дори не знаеше, докато не му запорираха сметката. Мислеше си, че нищо не могат да му направят и простона да им плаща, защото мина друг оператор.

Не е задължително така да стане, но все пак вържи кучето да е мирно селото, че може големи ядове да береш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f3f9ad1519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   до 1

не вярвай да са незаконни, дейсността им е напълно законна, макар че някои от мерките им не са толкова законни, но въпреки това не можеш да ги бутнеш, защото са си написали домашното много добре, а и не вярвай да се ограничават само с дистанционен тормоз, защото прибягват и до пряк словесен и понякога до физически тормоз, но в повечето случаи не се стига до бой, защото си опичат добре работата още преди съда или най-много вътре в него

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cbe156c256
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   A ако длъжникът няма сметка и нищо на негово (никаква собственост) име възможно ли е да наложат запор на сметките на законната му половинка или да посегнат не нейна движима или недвижима собственост?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1d262631ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Питаш дали има право да се държи нагло и невъзпитано-не разбира се. Това го няма никъде по света....
Тук се държат така защото народа е наведен шушумига и те се правят на голямата работа.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ccfbde9687
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   имам пример с бърз кредит! Закъснях за вноската си 1 ден, като на следващия, щях да я платя, просто ми забавиха заплатата. Та звъннаха ми( мъж) започна да говори направо арогантно.. Г-жо... Вие не мислите ли да си внесете вноската( ама направо ми вика) аз взех че включих да го записвам) Обяснявам му, че на другия ден най- късно до 14 ч. Ще ги внеса, той ми вика хайде да видим, че ако не е така много неща могат да ви се случат. Аз втрещена питам, какви по- точно, той ми вика Ейй не си играйте с нервите ми, кво теглите кредити, като не ги погасявате бе ей, ще ви излезне през носа МА! ... Таа отидох аз с телефончето в офиса, викам управителя, показвам номера от който ми е звъняно и пускам записа... Той мрън мрън, не били те това, никаде не си казвал името и фирмата( все пак късно го включих) викам мдам да, аз друг кредит нямам и все пак ден по- късно ви платих, а това е предния ден... От страх взеха че ми погасиха кредита :D не че имаше още мн де 150 лв. Ноо все пак...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f0c038e112
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   ти решаваш как да си даваш парите, те просто те заплашват за да вземат по-големи заплати...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ac193aa84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мести го в другия крачол и да не ти пука.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ebb28dbf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   номер 2 е прав, ще заведат дело срещу теб, ще ти сложат лихва и съдебни разходи, тоест още толкова и половина сума отгоре, ако не платиш и тогава, ще има решение на делото и тогава ще ти пратят съдия изпълнител на който също ще дължиш пари и ще ти запорира всички сметки, така че.... плати си веднага тия 60 лв и си пази разписката... това е...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a0c8f5a239
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди години преди да заминем бяхме теглили кредит от банка. И един пьт така се случи, че точно в деня, когато трябваше да внеса една поредна вноска получих жестока бьбречна криза сутринта, ама болки големи от които даже се изпотявах и поврьщах. И ми се обажда една госпожа... ама на пожар-крещи ми и вика веднага да сьм отишла. Аз и обяснявам, че едва стьпвам на краката си и 2 метра не мога да направя и, че ще отида утре или в други ден, когато сьм по-добре... И какво ако отида след ден или два не мога да разбера-едва ли ще настьпи края на света, земята ще спре да се вьрти и сльнцето ще спре да изгрява... Естествено, че не отидох, просто не бях в сьстояние.
Е това нормално ли е?
Тия хора въобще нямат обноски и отношение кьм клиентите си-просташки манталитет. Отношение като кьм крепостни селяни, в което клиента е длъжен да им търпи грубостите и обидите.... И с претенции за европейско обслужване, ха-ха.

Добре, че не живея от години в БГ и не ползвам услугите нито на банки, нито на мобилни оператори там-всичките тия обирджии и смукачи... Тук и лихвите са по ниски и няма такса за внасяне на сума в банка и за справка не се заплаща други и такива неща. А бе намерили са те тьрпелив народ в БГ и си паразитират, това е.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 579a3dfb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Събери парите и в най бърз срок ги плати!
И не слушай никой, че нищо не могат да ти направят!
Тези фирми за събиране са легални и така са си опекли работата, че никой не може да им попречи. Да не стане като с мен:За 60лв дълг отпреди 10год. ми взеха 680лв като ми запорираха всички доходи до последна стотинка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker