Вашата тайна на успеха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вашата тайна на успеха
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2539 пъти
Здравейте, дано модераторите одобрят темата, защото мисля, че би могла да бъде полезна за много хора, а и интересна. Много искам да разбера, вие имате ли си нещо, което сте убедени, че ви помага в живота по някакъв странен начин? Нещо, което наистина работи на практика, а не само теории. Обяснете с подробности - може да е любовта и подкрепата на близките ви, може да е някакъв начин на мислене, вяра в нещо, собствената ни мотивация, чувства, ако щете, някакъв талисман, ритуал, молитва, визуализиране на мечтите примерно...

Вярвам, че всеки човек си има такова нещо. Друг е въпросът, че повечето не са го открили. Аз лично, когато искам да постигна нещо, си представям, че цял свят, всички хора ми стискат палци и се молят да успея. Все едно че ще направя някакво благо за цялото човечество и всеки иска да успея. Нямам обяснение защо, но работи. Дава ми увереност и мотивация някакси, а и все едно и някаква сила ми помага, когато наистина си го представям от сърце. Шантаво звучи малко, ама...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9a60b5211e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз вярвам единствено в любовта. Това е движеща ме напред сила, тази вяра ми дава стимул да живея и да не стигам до пълно отчаяние, такова отчаяние че да скоча през терасата. Имала съм много моменти на отчаяние и тази ми нагласа, че да срещна любовта е моята мисия в живота ме е спасявало много пъти. Да звучи нелепо, и на мен така ми се струва понякога като разумът ми реши да се прояви, но е обнадеждаващо някак си да вярваш в нещо и да се стремиш към него. Някой вярват в бог, други дядо Коледа, трети в чудеса, а аз в любовта

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e12537a5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моето правило номер 1 в живота е да си гледам в паницата и само моята работа.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 09ba5a0cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-странни и печеливши мисли са ми идвали когато съм бил под влиянието на кокаина и също така заради него се запознах с прекрасни хора с които в момента сме в много добри отношения и дори някои от тях ги наех в фирмата ми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f27ec98d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави това, което обичаш, за да нямаш шеф :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f37c0fb3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мен ми помага като се фиксирам на една единствена цел и си представям, че трябва да стане на всяка цена, иначе ще изгубя близък или пари или няма да имам успешно бъдеще.. някакви такива глупости си представям и работи, нещо като предизвикателства. :Д

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a3d4351d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Понякога ползвам астрология(истинската, а не вестникарската), за да избера подходящ момент да започна нещо. Гледа се основно положението на Луната и дали е растяща/намаляваща, в какъв знак е, какви аспекти прави, какъв е асцендента в момента и тнт. Ако става въпрос за нещо твърде лично гледам транзитите върху наталната си карта.

Според мен това работи поне донякъде (тествал съм го до степен че да знам, че работи над ниво самовнушение).

Иначе извън езотериката най-важното нещо е постоянство и отдаденост. Когато искам да науча или направя нещо искрено отдавам максималното си внимание за това нещо. И гледам да направя/науча най-много за един ден, един вид днес си давам зор, а утре(например) мога да съм спокоен. Т. е. малко е мислене в стил "първо трудното, после блаженството", докато много хора следват логиката "да ми е лесно". Аз пък искам да ми е малко трудно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 47abd428fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6

Аз също имам желание да науча нещо за "истинската" астрология, но не мога да се ориентирам как да я науча, какво да прочета, защото повечето неща са за "вестникарската". Би ли ми препоръчал нещо? Ти как я научи?

Автора

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fd69429d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Позитивно мислене. И котка.......... :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a3d4351d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   до автора от 6:

Има книги по темата - както онлайн, така и по книжарниците. Много от тях са доста повърхностни и не навлизат в по-готините детайли на астрологията, но пак са по-добре от вестникарската астрология. Като най-основна стъпка напред ти препоръчвам "Астрология и астропсихология". В нета е пълно с книги (предимно на английски и руски), така че каквото и да потърсиш за "Introduction to astrology" ще намериш. Провери и сайта www. astro. com.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 43c5594627
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля, че дадените примери са адекватен начин за мотивация. Нелепо е да си представяш как ако не постигнеш дадената цел, някой от близките ти ще умре, или пък да си представяш как всички хора на земята ти стискат палци. Може би някое 10-годишно дете може и да си представя такива неща, но един зрял човек би трябвало да търси рационални начини да се мотивира.
Например, за да се мотивира трябва да е убеден, че даденото нещо ще му осигури по-добър живот и нещо, което вие пропускате - целта е в името и на другите. Прост пример - човека х иска да е лекар, за да се грижи за здравето на хората и за да си осигури бъдещето. Щом човека х знае, че това, което прави е отговорна професия, която му предлага добър живот, и в същото време той прави нещо добро за другите, той е в хармония със себе си. А това, което мотивира тези, които са корумпирани може би са всички порочни чувства, които притежава човека - жажда за власт, алчност и тн. Тоест това, което мотивира е или доброто, или лошото, но в големи количества. Така че ако един човек не е лош, но не е и особено добър, често няма мотивация, защото просто се примирява с обстоятелствата, такива, каквито са.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a7c3755151
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ееее, айде сега! Да ти издам тайната си и после ти да вземеш моя успех. Истината е, че да постигнеш успех означава да спечелиш много пари. А това най-често означава някаква далавера и измама.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a4845883ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто тръгвaм с " рогът" нaпред и го прaвя!
При спънки от всякaкъв хaрaктер, си кaзвaм: нямa нaчин, дa нямa нaчин!
И опитвaм по друг нaчин, същaтa цел.
Никогa не съм се откaзвaлa, зaтовa... успявaм:)))
И винaги си подреждaм мислено по ред следвaщите ходове.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d15e2b19db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това, което съм изпробвала е, че когато искаш нещо трябва да си го представяш - все едно е факт, разбира се да имаш едно наум, че не е факт. Например, ако искаш да си лекар си пишеш името лекар еди - кой си (твоето име) и си представяш разни ситуации като лекар. Или ако искаш да се ожениш за някой - си представяш как си живееш с нея/него и т. н. - написваш си името му/й с такава фамилия, която е ако сте женени. Разбира се това е само допълнение към усилията, които иначе полагаш, за да постигнеш тези цели. Най - сигурния начин за успеха в нещо е да дадеш всичко от себе си, да мислиш само за това - цялата ти енергия да е в това - и с действия, и с мисли. И да го искаш - ако го искаш - ти самият, не някой друг - ще го постигнеш. Първо помисли искаш ли го, какви са последиците, добро ли е за теб, какво ще ти коства, готов ли си да платиш, готов ли си да рискуваш. Ако наистина го искаш, ти го усещаш със сърцето си - но не забравяй и разума - поглеждай нещата от страни като страничен наблюдател - тогава се виждат повече неща. Най - вече желанията ти трябва да са чисти, да не са подплатени с нелепи цели, междувременно примерно с тях да навредиш на някой или да засегнеш някой - целта трябва да е чиста, да е само позитив. Ако дадеш частица от душата си в тази цел, без негативни мисли - тогава успехът е неизбежен. Успех на всички, които имат цели!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 37be5a4cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Лично и аз, съм се интересувала как да постигна успех в живота, за това съм гледала много в интеренет, говорих с близки и приятели докато най-накрая си изградих, и още подлежащо на изграждане, начин на мислене.
Може да прозвучи твърде очевидно, но това е позитивното мислене. Има теория за привличането, с която се обяснява че това за което си мислиш, било то да те уволнят или някой да те нагруби, се превръща в реалност. Просто, нали? Всъшност докато се притесняваш ти влизаш в тягостно настроение, което всъшност няма да ти помогне да преселедваш целта си която е да получиш повишение. Защо да се тормозим с вероятностите, които ни вгорчават живота докато можем да погледнем от друг ъгъл нещата. Вместо да мислиш как шефа ще се ядоса и тем подобни, замисли се как искаш да напреднеш и после въпроса е "как мога да го постигна?". Мотивацията е майката на успеха. За това когато се усетите че мислите негативно се запитайте "Това как ще ми помогне?"
Надявам се да съм помогнала със сбитото ми представяне на част от моята философия за живота. Ако някой иска допълнения да пита ;).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker