Комплекс заради родилен белег - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Комплекс заради родилен белег
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте, по рождение съм с един доста голям белег на гърба ми. То е като петно и е доста голямо. Заради него винаги ме е срам да се съблека на плажа, и гледам да не си откривам гърба. Преди време въобще не го мислех, но напоследък почна да ми прави впечатление и искам да го отстраня от доста време. Баща ми е лекар и има връзки, но всеки път като го питам той казва нещо от сорта на "търся подходящ човек" и казва, че не му е приятно да говорим на тази тема или нещо друго. Принципно трябваше да се махне миналото лято, за да не изпускам от училище. Сега се говори за това лято, но ако не стане какво да правя? Да седна и да говоря сериозно с тях ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1d1bca7bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом бaщa ти е лекaр и отбягвa темaтa или отлaгa , може би го притеснявa видът нa " петното" в някои случaи може дa бъде опaсно дa се " дрaзни" подобно нещо.
Много хорa имaме някaкви белези ...и кaкво?!
Aз имaм " котешко око" тaкa се нaричa, при инцидент в детството ми , зеницaтa ми е издълженa, продълговaтa.
Не е нещо , което сaмо лятото се виждa, a всеки ден , при всеки поглед, с всеки зрящ човек.
Мен лично дори ме кефи кaк се взирaт...не им се вярвa, че виждaт, кaквото виждaт:)
Приятелкa е с огромен лилaв белег нa бедрото отпред, носи си го съвсем спокойно всякa год.нa море.

Свиквaй с него( белегa) едвa ли нa други прaви тaковa впечтление , кaквото нa теб или изчaкaй търпеливо , докaто бaщa ти нaмери нaистинa добър зa дa го премaхне , без дa ти остaнaт други белези и дa се молиш дa се върне времето и дa си си с твоя си.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e5e60d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ooo, забрави комплексите! И аз имам родилен белег на гърба, но никога не ми е пукало. А и никой не ми е казвал нищо, нито пък ми е пречело някога на сексуалния или какъвто и да е било живот. Не мен лекар ми каза, че не е хубаво да се маха, защото е голям и т. н. Не знам при теб какъв е случая. Може би баща ти няма достатъчно възможност в момента. Или също като мен не го намира за особено голям проблем. Ако искаш говори пак с родителите ти. Обясни им, че се комплексираш и искаш да знаеш какво е и тяхното мнение.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 68f2594a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Преди години и аз бях в подобно положение. Имах, а и още си го имам белег на гърба, плюс малките пръсти и на двете ми ръце са съвсем леко изкривени. Това много ме притесняваше и неминуемо се отрази на самочувствието ми. Един ден, нещо се случи и промени не само живота ми, но и начина по който гледах на него. С мой приятел бяхме седнали в едно кафене и на съседната маса имаше три момичета и две момчета, на по около двадесетина години. Едно от момчетата беше много духовито и със страхотно чувство за хумор - един от този тип хора, които ще е разведрят и ще те накарат да се засмееш и почувстваш по-добре, без значение в колко лошо настроение си. Беше център на внимание и душата на компанията им. Мого добре си спомням като си казах на ум "Гледай колко е щастлив тоя. Ако беше на моето положение нямаше да е така усмихнат и да си прави майтапи".
Когато си тръгваха, видях че той имаше проблеми с единия си крак и трябвше да ползва една от тези късите патерици. Виждаше се че това изобщо не го притесняваше и имаше такова самочувствие, че все едно притежаваше половин София. Тогава разбрах че това моето е нищо и че най важното е интелекта, манталитета и обноските на човека. Това промени живота ми напълно и от тогава хич не ми пука. Ходя на плувен басейн и на плаж само по плувки и никога никой не ме е питал какъв е този белег на гърба ми. Имам много приятели и ме оценяват за това което съм като личност.
Избщо не се притеснявай и си живей живота, защото никой не е перфектен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 403b34c6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам родилен белег на крака. На глезена е и е доста голям. Вижда се не само на плажа, а навсякъде където съм през лятото. Някъде бях чела, че такива белези имат хората докоснати от ангели. Готино е да вярваш в нещо такова - все едно си благословен по рождение :) Не виждам от какво те е срам. Това е част от теб, както косата ти, пръстите ти и косъмчетата по ръцете ти. Премахването може и да е опасно и затова баща ти да се дърпа.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 60764b46b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Твой си е, носи си го. МОЖЕ ТОВА ДА ТИ Е КЪСМЕТА И ТИ ДА ИЗКАШ ДА ГО МАХНЕШ. Имам малко петно на дясната бъза - родилно. Винаги е било с този размер, тоест - като малка ми е било по-голямо. Преди не го харесвах, сега си гхо обичам, макар, че рядко го забелязвам. Случвало ми се е хора, които ме познават с години, да го забележат много по-късно и да ми кажат да се избърша, защото съм се нацапала (прилича на петно от конфитюр от малини или ягоди). Мое си е, харесвам си го.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a6f0ab4624
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако си фен на татуировките, защо не си направиш някоя, която да го скрие?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d3b622e778
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът е в главата ти - в отношението ти към този белег. Истината е, че на никой не му пречи и никой няма да те възприема по различен начин, само защото имаш белег. Радвай се на живота. Съсредоточи се върху важните неща.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b73311c66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами поговорете си и сподели на баща ти, че искаш да го махнеш, защото вече не издържаш и не се чувстваш добре така. Аз преди време имах подобен проблем, като твоя дълги години се срамувах, не се чувствах добре не знам, защо преди не съм пристъпвала към спасителния кръг - наречен лекар, но най накрая го направих и се радвам изключително много!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9994bc634b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Във ВМА София има много добър специалист за тези неша. Отиди на преглед в поликлиниката на ВМА и там ще те насочат към него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9899958d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имам. Голямо, тъмно петно като от изгаряне на лявото рамо. Горе долу колкото разперена ръка. И аз искам да го махна, но не знам как и къде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker