Познавате ли такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Познавате ли такива?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3332 пъти
Познавате ли хора вече на зряла възраст, който да са супер разглезени?
Питам защото аз познавам един хрантутник на 26, който започна наскоро работа.Работи на бюро и пак недоволства.Преди все разправяше, че за 800-900лв. няма да работи, ама сега нали си клати краката по цял ден та някак го преглъща.Учи вече 8-ма година и пак му остават 19 изпита.Как и до тук стигна като постоянно си стой у дома и не е стъпвал в университета от незапомнени времена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: b507c5ac82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Xaxa познавам за съжаление.
Брата на един мой приятел е на 29 години и няма един ден трудов стаж! А за учение да не говорим - със средно е!!! (не, защото е нямал възможност, а защото няма желание)

Майка му има дребен бизнес - търговия, баща му заработва и той колкото да се каже, че печели...а той по цял ден пред телевизора или по кафетата (естествено с парите на мама и тати). Много пъти съм подхващала темата за работа, къде на майтап, къде на истина и дали няма намерение да работи нещо, но когато един човек е научен така ... от сега нататък промяна не може да се очаква. За мен това са абсолютни паразити, и не пожелавам такъв човек в къщата на никой! И после младите ни било мързяло, само сме гледали да минем метър ала бала...да, ако са ви попадали пред очите все такива индивиди, нормално да разсъждавате така.

Но за мен е смешно аз, която съм на 22 години да се моля всеки ден да не ми изстине работното място, за да не съм в тежест на родителите си и да мога да бъда поне до някъде самостоятелна, а здрав, прав 30 годишен мъж да го мързи да отиде до тоалетната БУКВАЛНО!

Не знам дали е от разглезване или от мързел, но е факт, че такива хора има и то много. Кофти е само, че както е написал автора този ''човек'' работи (ако може така да се каже) докато други мизерстват и дават мило и драго да взимат дори 300 лв. месечно!!! Жалка картинка...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9cdfbaa544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте! Аз познавам много такива хора. Те винаги се уреждат в живота - с хубава работа, добро семейство и престиж. А тези, които наистина знаят и могат са в позицията на побъркващи се от работа и старание хора, на които се плаща мизерно.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 71bdc41323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стига си гледал чуждата паница, гледай себе си и своя живот

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fa9a718f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тебе пък това какво те бърка?Иначе да познавам

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b804aee6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С лопата да ги ринеш и все повече стават. Ама не е крив, който яде баницата. Парадоксът е, че родители, които поне пред хора се възмущават от такива, вкъщи възпитават търтеи. За такива и тук и в чужбина все няма работа, мнозина са така през последните 20 години. Имам преки наблюдения върху млади хора от 12 до 25 годишни - честно казано, не знам след десетина години кой ще работи , дипломи бол - глави шамандури. Има го и в много европейски държави, само че там освен тъпанарите / които са мнозинство в училище / има и една класа, която знае какво учи и защо го учи - тези ще управляват с разум мнозинството и при тях отклонения няма, а отклонят ли се - отиват в калта завинаги. Абе, желязна дисциплина.

Свалям шапка на такива като номер 1, но те се губят в калабалъка. Общо взето сега се пълни една бомба, която скоро ще избхне, лично аз не вземам на работа хора, завършили определени и всеизвестни вузове, но те стават все повече. Често ми се случва да не мога да обясня на чужденци защо посред бял ден кръчмите са пълни с млади хора, добре облечени, не защото не знам езика, а защото един среден европеец това не може да го разбере. Тежко ни и горко!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2a2fa268a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да и аз познавам такива.Един колега на съпруга ми все се урежда с връзки нагоре в йерархията, а е абсолютен некадърник , а даже не знае каква специалност е учил във ВУЗ-а.Винаги се е скътавал или са го скътавали.

А една моя колежка вече на 50 г.почти е абсолютна лигла.Миналата седмица си сменихме кабинетите по моя молба,тя се съгласи от раз,а днес ми вика ми няма пак съм си там и така.Ами ,кажи бе жена,че не искаш да ми свършиш работа,кво се лигавиш и ме развърташ???И пред другите колеги така се лигави и пред мъжа си,който ни е колега....Ако някой й каже нещо,почва да реве като магаре...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cf233d1892
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бившия ми съпруг и точно за това е бивш.Маминка още си го хрантути, плаща му сметките, готви и му носи....гледа си го , а той е на 39. Такива са мнооооооооого

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f616554f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Bсичките коментари са верни.фактите са си факти.но по-скоро изводът е да не бъдем като тези хора,ако можем и ако съумеем.паразитите са си паразити.може да го хранят мама и тате,и да не работи,може да го храни приятел или приятелка-вариантите са няколко.но е добре наистина,ако такъв човек не ви е в къщата,разбира се.малко или много винаги е товар.но в случай че не ни влиза в работата,няма какво да го мислим..

A номер 39-1 приятелка е омъжена за точно такъв-това никога ли не се променя?такива хора май не г смятат и за използване,нали? и нищо ли не ги променя никога?явно твоят бивп трябва доста да се е ,,постарал'',за да се стигне дотам...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 03ea3ee6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз познавам един такъв 27 годишен търтей. Никога през йивота си не е работил. Като го попитам - той все търси работа. Търси работа, ама цял ден е пред компа, от тлъстини вече се е обезобразило и лицето му. Образованието му е средно - за висше няма тенденция. Той живее със заеми ( от банкови учрейдения и от частни лица), които погасява пак със заеми и така.."до края на света"! Иначе, търсел човекът, ама него по-скоро можеш да го намериш да играе онлайн игри с разни деца, отколкото да е забил поглед във вестника или да ходи, дето се казва от врата на врата и да търси работа. Жалка картинка са такива. И точно както подобава на търтеите, водят паразитен живот. На никого не пожелавам щастието да се обвърже с такъв!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 800faab369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора към 6.
Ахахахаа въпросния познат и в чужбина ходи и след месец се върна.Беше намерил работа.Вярно разтоварвал камиони(хамалин)ама за две седмици работа се върна с 3000лв.Нямало файда!!Колко пари му дават родителите му та да няма смисъл да работи бе е....аси?
Пък на 3 ще кажа:
Аз себе си гледам, работя си и не се оплаквам просто се чудех дали има такива като човека, за когото писах.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: dc33219866
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кфо точно те измъчва, че реши да ни споделиш... Чуждите терзания ли кфо?!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 43fd0eafa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тези хора са от тип "паразити"
Бившият ми приятел беше такъв.
Проблемът обаче си е техен, в един момент животът става труден, не винаги всичко ще им се поднася на тепсия, след време на твоя познат ще му е адски трудно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 800faab369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пак е автора към 12
Нищо не ме измъчва просто се чудех дали има много такива хора и реших да попитам тук.В твой стил ще кажа:
-За к'ви терзания ми говориш незнам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker