Искам да стана военен ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да стана военен !
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2168 пъти
Здравейте аз съм момче на почти 17 год. и много искам да стана военен мисля след 12-ти клас да ида във Велико Търново за да стана някои майор или капитан. Имам доста въпроси относно това като за начало с какви предмети се ходи във Велико Т. Има ли ограничения за тегло или ръст? колко години се учи? и ще взимам ли хубави пари след това всичко което ми кажете ще ми бъде от полза моля всеки които знае нещо да сподели благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4ed8071daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От школата в Търново се излиза лейтенант (навремето - младши лейтенант). За да станеш капитан, освен съответния стаж и заслуги, трябва да имаш навършени 25 години. За майор - съответно 30, подполковник - 35, полковник - 40.

За да станеш майор на 20 години трябва да си най-малкото национален герой, или да си победил Византия с 10-хилядна армия (тя нашата едва ли е по-многобройна, всъщност...).

За парите, не знам - ако ходиш на мисии в чужбина, може и да спастриш някой грош, рискувайки живота си. Ако си стоиш в България, едва ли ще забогатееш от войниклък...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d393a7fa73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако някой ти е казал, че ще идеш, задължително ще ти хареса и ще имаш много пари, това не е така. Инъче отивай на място, ден на отворените врати или с приятел, запознай се с обстановката, питай такива, които са минали оттам, ако държиш точно на определени специалности.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 38994457a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе момче, какви пари като редови офицер в българската армия?
Парите се правят от това да се намърдаш в министерството на отбраната или в генералния щаб, където се въртят далаверите с поръчките за войската и охранителните фирми. Това дали може да стане за теб, само Бог знае, но дотогава ще ти побелеят косите. През останалото време те чака мизерия и простотия. Военният живот е особен и се основава на дисциплина, в което няма нищо лошо, освен ако не е изопачена до пълен абсурд, както е на практика. Мислиш ще си пич офицер, трениран като Рамбо и ще събираш уважението на хората. Нищо подобно. Ще се чудиш как да свързваш двата края и никой няма да те бръсне за слива. А дори и да си Рамбо каква полза, като си само един робот, който изпълнява заповеди.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b607c50420
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казвате ,че няма смисъл да ставам военен че нямало много пари ами какъв да стана бизнесмен да уча в унсс и после без работа или нещо подобно затова нека бъде държавна работа но ето хаиде чакам предложения какъв да стана тог ...?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4ed8071daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е то ти ако не знаеш какъв искаш и можеш да станеш - какви са ти уменията, способностите, талантите, ние ли да ти кажем?!
"Държавна работа", викаш? Ами стани преподавател в СУ - и там е държавна работа, интелигентни колеги и колежки, интересни научни изследвания... ама си трябва много учене затова - първо да влезеш, после да завършиш с отличие, след това да защитиш докторантура, да кандидатстваш за място чрез конкурс... Едно 7 години си отиват, откъдето и да го погледнеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker