Объркан и безсмислен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркан и безсмислен живот
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2965 пъти
Здравейте потребители на сайта сподели. нет. Пише ви един объркан човек на 20 години. На теория всичко в живота ми е ок (или по-скоро би трябвало да бъде ок) - здрав съм, тренирам бойни изкуства, имам любяща майка която от нищо не ме е лишила, но на практика нещата не са ок. Имам няколко много сериозни проблеми които ме хвърлят в дълбока депресия (вече ръцете ми са изпонарязани от опити да си прережа вените). Първият ми и основен проблем е, че почти нямам приятели и не знам как да си намеря - имам само един приятел и тъй като учим в различни градове се виждаме само през лятото. С останалите хора просто нещата не се получават и отношенията си са сякаш формално-протоколни ("К'во става, как я караш). Сякаш никой не е оформен като личност така както аз съм оформен, никой няма моята душевност и нагласа за света, сякаш съм твърде интелигентен и чувствителен и хората ме отбягват. Да мъча се да се сприятеля със всички, мъча се да бъда на тяхното ниво и да бъда забавен, но просто хората тотално ме игнорират - все едно съм някакъв безличносттен Das Man а истината е точно обратната -, че съм личност с твърде различна душевност, която по стечение на лоши обстоятелства в живота душата и беше наранена и осакатена. Вторият ми проблем е, че не мога да работя работата която исках по ред причини и едната от която е здравословна - плоско стъпало (в главата ми не спира да изниква мисълта "Негоден", негоден). Третият ми проблем е, че искам да се боря за справедливост, за един по-добър и справедлив свят, но нито имам възможностите, нито подкрепата на хората. Защото малко хора биха се нагърбили с кауза като това да се бориш за справедливост, а и дълбоко в себе си знам, че каквото и да направя света ще си остане същото несправедливо място или в най-добрият случай промяната ще е толкова малка, че надали някой ще я забележи. Моля ви дайте ми съвети какво да правя, преди време бях на психолог, но почти нищо не се промени, сякаш все повече и повече се затварям в себе си и във вътрешният си свят, колкото и да се мъча и да се старая да взаймодействам с хората в такава среда съм, че на пръстите на едната ръка се броят достатъчно интелигентните хора които биха ме разбрали. Вече се напивам надявайки се да умра от алкохолно натравяне или пък често пресичам пред някоя бързодвижеща се кола надявайки се да ме блъсне и всичко да приключи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 70c996b494
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам три неща да ти кажа. Първото от тях е за приятелите. Имаше една мисъл: "По-добре сам, отколкото зле придружен". Мразя да си служа с клишета, но специално това клише е много вярно и полезно. Щом не намираш нищо общо между себе си и тях, то тогава е безсмислено да търсиш близост. Хора всякакви, и ти ще намериш "твоите" хора. А дотогава се наслаждавай на собствената си компания. Аз имам една теория - хората, които се чувстват добре насаме със себе си, са най-пораснали.. :-)
Второто нещо - справедливостта. Тук вече напълно ти влизам в положение, защото и аз се чувствам по същия начин. Предполагам, че много хора са в същото положение. Истината е, че не можеш да промениш света, но можеш да ПОМОГНЕШ това да стане. Въпрос на избор. По мое мнение всеки от нас трябва да опита.
Колкото до това, че не можеш да работиш това, което искаш, приеми го така - друго ти е призванието. Сега не ти се вижда точно по този начин, но ще видиш, че с течение на времето нещата ще се променят. Имах една учителка в началното училище, която постоянно повтаряше как нищо в живота не става по случайност. Започнах да се убеждавам в това, за всяко нещо си има причина. Приеми го философски.
Това е от мен. Всичко най-добро ти пожелавам!

П. П. И спри да се "режеш"! Светът не може да си позволи да губи добри хора /а си добър и си личи/ :)))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8993774785
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това за справедливостта ми мяза на психически проблем. ще си режеш вените или ще се надяваш кола да те блъсне. защо трябва да наказваш себе си? накажи някой глупак. липсва ти самочувствие и не си си самодостатъчен. прави каквото ти е кеф и не се вкарвай във филми.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 34b43161e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Aвторе, 2 - ри път прочетох постът ти, с нaдеждaтa, че не съм рaзбрaлa прaвилно 1- ят път.
Прочети си го и ти!
Проблемът ти( според мен) е, че искaш/ изисквaш признaние!
Зaтовa, че си интелигентен!
Зaтовa, че нямaло смисъл дa се опитвaш " дa се бориш зa спрaведливa кaузa", зaщото никой нямaло дa зaбележи!
Не сa кaто мен, не съм кaто тях... опитвaм дa бъдa( слязa? ) нa тяхното ниво....
Зaщо тaкaвa жaждa зa " aплодисменти"? !
Дaли не е билa прекaлено любящa мaйкa ти? ! В смисъл свикнaлa те е нa вечно възхищение/ обгрижвaне/подaвaне нa готово, нещa, които е трябвaло сaм дa си зaслужиш.
Нaвън никой нямa дa подaде нищо от товa нaготово, трябвa дa докaзвaш- приятелство, лоялност, търпение, толерaнция( особено към рaзличният нaчин нa мислене)
Ти си човек, личност- единствен и уникaлен.... кaкто и всички остaнaли!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4bc378ffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, мислех че хората, които се занимават с бойни изкуства са по-уравновесени и дисциплинирани, а ти говориш за неразбиране от хората, за едно затваряне в себе си, за това, че нямаш приятели. Мисля че се самосъжаляваш. Поговори с майкат ти да те заведе на психолог и да си поговорите по някои въпроси. Може пък някои неща да ти се наместят. И стига сте говорили за тия самоубийства, знаете ли колко хора мечтаят да са здрави и да имат вашето време, което вие губите като се откъсвате от света.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb86d6a362
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хмм, ами определено не мога да твърдя, че съм изключително интелигентна, но мисля, че доста добре те разбирам. На същата възраст съм и имам подобни проблеми. Не съм търсила някаква професионална помощ досега и честно казано не мисля да го правя. Единственото, с което донякъде помагат психолозите е, че те изслушват - защото всеки понякога има нужда да сподели нещата, които го тормозят. Но има голяма разлика м/у това някой просто да те чуе и да те разбере наистина.
Освен това мой познат, малко по-малък, но с по-задълбочени проблеми, преди време беше на терапия и, когато разказал за какво става въпрос, лекарката утешително му казала да не се тревожи и да не се подценява, защото това се случвало само с най-надарените, интелигентни и чувствителни деца... и му изписала куп хапчета, заради които сутрин едвам се надига от леглото. Съветът да не се подценяваш е добър, но да ти казват, че проблемите ти се дължат на свръхинтелигентност и талант според мен е пълна глупост и такива приказки само те отдалечават от околните и те карат да се чувстваш още по-различен. А истината е, че всички сме напълно еднакви, просто на някои им е по-трудно да се приспособяват.
И на мен ми е трудно да се доверявам на хората и да намирам приятели, но знам, че вината за това си е изцяло моя. Още от детската градина съм така.. начално училище... гимназия.. и сега университет и пак съм си така. Тоест причината е в мен не в другите. За съжаление не съм сигурна дали това е нещо, което може да се промени (само че сто процента знам, че с хапчета и приказки затова колко по-велика съм от другите няма да стане). Но така или иначе трябва да се опитваш да променяш себе си, а не другите. И това е напълно приятелски съвет, не се опитвам да те съдя или нещо подобно. Спри да мислиш за себе си като за различен (твърде интелигентен, негоден или пък единствения, искащ да се бори за справедливост и, каквото др си мислиш, че те отдалечава от другите) и се фокусирай върху нещата, които те сближават с тях (сходни интереси, възгледи, мечти)... не може да няма нищо. Ако се задълбочиш малко в тази насока, ще осъзнаеш, че всъщност имаш много общо с хората около теб. Поне аз това се опитвам да правя. Не знам дали така си решавам проблемите, но поне не съм така самотна като преди.
Успех :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d554567019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приятелю, не се отчайвай! Когато чета това, което си написал, все едно чета разказ за себе си отпреди 5 години! Знаеш ли, че имаше момент, в който нямах нито един приятел, седял съм вкъщи и съм се раздирал от мъка защо никой не ми се обажда, защо нямам с кого да пия една бира, няма с кого да празнувам рождения си ден или Нова година. Завърших специалност, която не само не ме привличаше, но ме отвращаваше и която не исках да работя. Същевременно нямах сила и смелост да се занимавам с това, към което ме водеше сърцето. Всичко, което ме заобикаляше ме отвращаваше - простотията и елементарността в хората, двуличието, наглостта. В един момент бях се пуснал по течението и не ми пукаше дали и как живея, какво се случваше... обвинявах себе си за всичко и така ставаше по-зле и по-зле. Какво бях виновен, че не мисля и не действам като останалите... НИЩО! Но ми отне години, за да го осъзная. Еднообразието, безвремието доведе до нещо хубаво. Когато осъзнаеш, че си стигнал дъното, безразличието често се превръща във феникс, който те издига от пепелта, който те прави по-уверен, който ди вдъхва сила за живот. Така стана и при мен. За година в мен се промени всичко - станах по-уверен, започнах да намирам красивото и положителното дори в най-тъмното нещо в живота, започнах работа по специалността си и видях, че Дяволът не е толкова черен и дори това, което ме е отвращавало може да ми носи удоволствие, когато влагам усилия и постигам адекватни резултати. Започнах да се занимавам в свободното време и с това, за което мечтаех и постепенно и там започнах да се развивам. Запознах се с много хора, някои от тях ми станаха приятели, с които се подкрепяме и в добро, и в лошо. Намерих приложимост на човешкото в себе си, което вместо да ме отчайва и да ме кара да се чувствам виновен за това, че съм по-смирен от другите, ме караше да го използвам за това, да направя другите една идея по-добри. И ако искаш вярвай, хората около мен го оцениха. Оцениха спокойствието ми, което успокояваше и тях, започнаха да се държат малко по-човешки! Какво се оказа - много хора имаха по-голяма нужда от подкрепа и от мен, и точно това ги правеше двулични, нагли и дори зли. Не съм променил света, няма и да го променя. Но успях да променя света около себе си, да го променя по начин, по който се чувствам добре и не само ми се живее, но изпитвам жажда за живот. След като аз съм успял, значи всеки може да успее да го направи, ще успееш и ти! Просто бъди себе си - за добро или лошо, ти си такъв, какъвто си, дори и Христос не е бил обичан и приеман от всички, та ние ли ще можем... :) Ще намериш хора, Приятели с главно П, ще намериш поле за изява на талантите и мечтите ти, ще промениш всичко около теб по начин, по който те кара да се чувстваш щастлив. Трябва да направиш само едно - повярвай! И второ - опитай! Не губиш нищо! Защото винаги, когато бъдеш себе си и намираш вяра в това, което правиш, ще бъдеш щастлив. Независимо от успехите и неуспехите, които са неизменна част от живота на всички, ще бъдеш щастлив! Желая ти го възможно най-скоро! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 повярвай ми от всичко на света най-много мразя да бъда в центъра на хорското внимание - като малък играех народни танци и изнасяхме концерт - ей Бога ми мразя го този момент, мразех в училище когато ме изкарваха на дъската и трябваше да ме изпитват. Искам 1-2 приятели и повярвай ми мога да бъда лоялен, но не мога да бъда приятел с хора които се чудят коя да изч. кат довечера на дискотеката, да пушат трева, а във времето между лекциите седят и гледат тъпо (ако не ми вярваш за какво ти говоря разходи се из някой университет или студентски град). И заклевам ти се мен ми омръзна да съм добър, да помагам на хората когато мога, да се държа любезно и мило със всички и накрая никой да не го оценява това - ще се повторя не искам аплодисменти. Защото аз се раздавам, а не получавам нищо в замяна и последното нещо в което можеш да ме обвиниш е именно това.

Автора.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5bbab424df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тая година ли те скъсаха на медицински? В кой университет?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря за коментарите и съветите на номер 1 , 5 и 6 само едно уточнение номер 5 мъж съм , а не жена.

Автора

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 424c9236a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не aвторе, съвсем не ми е било зa цел дa те обвинявaм! Съвсем чистосърдечно нaписaх товa, и тaкa дa е, товa е въпрос нa възпитaние, възприятия и т. н.
Тaкa или инaче, не можеш дa очaквaш от другите дa сa кaто теб( отново? Нa възпитaние)
Не бъди" добър" в този смисъл, който ти влaгaш"помaгaм- не оценявaт", щом товa очaквaш непременно. Човек помaгa, зaщото искa, без дa очaквa оценявaне. Пък те коректните си оценявaт и без дa ти го кaзвaт/ покaзвaт в моментa.
Другите... отсявкa, днес си помогнaл, утре ще си помислиш!
Относно думичкaтa" негоден" рaзбирaм те нaпълно, зaщото синът ми е спрaво стъпaло/ дюзтaбaн- не можa дa влезе във военноморско, зa което. Преживявaше го много тежко, ... докaто не откри, че е мaлък " гений" нa компютрите. Толковa зaпaли, че преди пълнолетие вече печели нaд среднa зaплaтa, при товa му достaвя удоволствие ;))))
Не е зaдължително, нaвсякa ценa именно в студентски грaд дa нaмериш съмишленици. Но ги имa- някъде! В съседни квaртaли, по форумите aко щеш- имa ги!
A покрaй спортa, aз съм спортувaлa 20 год. в екип, и до днес сме приятели/ ки с повечето. Тaм се зaвързвa много здрaвa нишкa.
Сегa ще променя думичкaтa " aплодисменти" и ще я зaменя с " блaгодaрнос"- кaзaх го, мaлко по- горе и ти впрочем, го повтори- искaш дa бъдеш оценен( дa ти блaгодaрят по нaчин, който зa теб ще знaчи оценявaне)
Ето товa не ми допaднa твърде! Имaм приятели, с които сме изрaстнaли от децa( не съм в Бг), преди 3 год, рaзбирaм от комшийкaтa, че приятел ми е ремонтирaл покривa нa къщaтa!
От него ( приятелчето) нито думa по въпросa! Когaто го попитaх- е, хaйде сегa, нямa дa те притеснявaм зa няколко керемиди)
Товa зa мен е приятелството( нaдявaм се, че си рaзбрaл контекстът)!
Товa със рязaнето нa ръцете( умишлено в другият коментaр го пропуснaх) също е вик зa внимaние!
A можеш дa се зaнимaеш с толковa много приятни и полезни зa теб и твоето бъдеще нещa!
Сaмо трябвa дa спреш дa се опитвaш дa променяш другите, a дa потърсиш своето място! Имa го, имa ги и хорaтa!
Повтaрям се, но не те aтaкувaм/ обвинявaм, опитвaм се дa ти посочa твоите грешки, според мен и моите възприятия!
Нaдявaм се дa съм билa полезнa!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ab8d2e508d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Сякаш никой не е оформен като личност така както аз съм оформен", "вече ръцете ми са изпонарязани от опити да си прережа вените". Извинявай ама ти за оформена личност ли се смяташ. Ти си със страшно разбита психика как очакваш да те приемат по тази специалност след като психо тестовете са нереално тежки. Та ти не можеш да се справиш със своета ежедневие и рутина а си тръгнал хората да спасяваш. Според мен трябва да се радваш, че не са те приели. Не ме разбирай погрешно, не ти се присмивам или нещо подобно, просто мисля, че трябва да се позабавляваш малко. Отиди на дискотека макар и сам може пък да си намериш познати, запиши се на някакъв курс например или такива неща.
Успех и горе главата, живота е един.
Габи 20 год.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2dbaf5b117
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момиче на 16 и искам да ти споделя някой неща. Първо, че и аз се чувствам като теб. Моите ръце също са изпорязани с цел да си срежа вените и да се свърши, и аз понякога заставам пред колите, нарочно се навеждам много над балкона като са надявам уж по инцидент да падна. Даже днес бях наранена от един човек и си направих ръцете в кръв от рязане и да. Да ти кажа, ходих веднъж и аз на психолог и той ми каза, че рязането не е нещо грешно и неправилно, ако знаеш какво да правиш в случай на инфекция или нещо такова, ама мене не ми пука, тъкмо ще умра най-сетне. Усещам тежест в гърдите си, защото и аз не намирам никой интелигентен човек, все простаци около мен за жалост и съм много лесно ранима и чувствителна, явно нямаме място в този свят. Бог е казал, че хората които се режат да ангели, които са пратени на Земята, но не могат да оцелеят и се нараняват, защото не приемат коварния свят, в който са попаднали, може би и ние сме такива. Ако си от София бих се видяла с теб, ако има как да се свържем. Може би бихме били психота заедно? Ще си пием, ще се режем и така. Иначе няма как да промениш света и разбрах, че или се вписваме и го приемаме или не, няма как да променим нищо, и аз се борих с тормоза в училище и исках да го спра и пишех на хиляди хора по света да помагат, но нищо не става и се отказах и сега просто пиша тук на хората, да не се предават. Иначе това че заставаме през коли, за да ни блъснат е грешно, защото после ако умреш човека може да бъде осъден за убийство до живот, демек мъката няма да умре, просто ще я предадеш на друг, което е гадно, той не е виновен, не е искал наистина да те блъсне, човека може да има семейство и ако влезе в затвора да ги оставиш без баща, недей. Иначе съм лягала на релсите, но нещо не ми достигаше и се махах като идваше влака.. иска ми се по-смела да бях тогава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Само едно нещо ще добавя номер 10 - рязането на вените не е вик за внимание (обикновенно лъжа, че съм бил пиян и съм се порязал на консерва ) а действително желание да се приключи. Но уви явно вече съм по-чувствителен към и по-малко издръжлив към физическата болка от преди (нищо лично но аз по-добре знам в душата ми как стоят нещата). За другите неща си права до някъде с тази разлика, че аз със хора на моята възраст не се разбирам, но за съжаление няма как да се заобиколя с хора на по 27-28 години (с такива се разбирам най-добре)

Автора

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e52b3e9f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе... Каквото прочетох, ми звучи на психични отклонения... това не е нормално да си режеш нервите а уж си спортитст.... ти трябва винаги да си уверен в себе си :) Отностно приятелите: Бъди себе си а ти както обесняваш ти се изказваш че си над тяхно ниво и от тука разбирам, че те затова те игнолират, дръж се естествено а не се мисли за по голям от тях, това ги дразни и отблъсква :) Късмет

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0738bfd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Абе момче, ти луд ли си? Това проблеми ли са изобщо? Ще видиш, че в живота това имаш или нямаш приятели не е никакъв проблем, даже ако нямаш е много по-добре. Ще си спестиш разочарованието от предателствата.
Аз имам проблеми, щях да се женя, ама тая свиня избяга с друг, дължа много пари на кофти хора, които си ги искат, банките също здраво ме подпират, служителите във фирмата ми също искат пари, баща ми е болен на легло и не спя от месеци. Това са проблеми - твоето са лиготии.

Айде, поздрави, внушаваш си, че живота ти е смотан, а реално нищо ти няма :D

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15 не съм толкова глупав, че да кажа пред хората "Аз съм нещо повече от вас". Това което казвах е, че не намирам общ език с тях, не съм им интересен и те не са ми интересни на мен - нито пуша трева, нито изпитвам желание да се напия и да се търкалям по земята. Разбирам се с хора, но проблема е, че се срещат един на 1000 и както уточних единственият ми приятел учи на другият край на България, с него сме от първи клас и успяхме да изградим уникално приятелство.

Номер 12 оценявам предложението, но за съжаление не уча в София

Автора

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: feb8393faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Бе една хубава, питателна 2-годишна казарма и ще се оправиш! Всички дяволи ще ти излязат от главата и ще се научиш да цениш живота, нормалните хора и свободата.
Ама де такъв късмет вече...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 91dc968516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Хвани си някое гадже и стига си мислил глупости, млад човек си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   То не ми върви и с жените (меко казано)

Автора

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 25c54030fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хора, стига сте нападали автора. съвсем наред си е, просто е прекалено чувствителен и добър, изживява нещата по свой си начин и не понася като наблюдава колко много несправедливости има на този свят. аз съм същата, не мога да се разбера с хора, на моята възраст. В днешно време ценностите ги притежават малко хора. Авторе, ти просто си човек с истинска душа и сърце, но почти никой не го проумява. Малко сме наистина. И знаеш ли наистина ми стана мъчно за теб. Аз съм почти на твоята възраст. Много бих искала да поговоря с теб и да ти помогна с каквото мога.
Поздрави :)))

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 25c54030fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе, бих искала да те поздравя с една песен от Vbox
Fireflight - What Ive overcome
Ще се радвам да я изслушаш и да намериш посланието. Дано помогна с каквото мога. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 105753b88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Как искаш да имаш приятели като ги караш да се чустват отегчени от мъдруването ти. Приятелите са за да се забъвлявате споделяте и обичате взаимно, но като за начало спри да устроумничиш излишно и не се напрягай да бъдеш забавен, просто си бъди себе си. Явно не го осъзнаваш, но си много самовлюбен.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Благодаря за насърчителните коментари на номер 21 и 22, 23 не си излизал нито един с мен, но се изказваш все едно всеки ден ходим на кафе заедно.

Автора

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d2347550bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Между с позволението на модераторите скайпа ми е ********* (за номер 21 го оставям ) и извинявам се за спама още един път

Автора

/Модератор7 - Контактна информация не публикуваме. Може да си добър човек, но явно не си досетлив. Номер 21/22, вече е направил достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c22a0301a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, аз съм № 21 и № 22. Бях те поздравила с една песен, но ти явно не си намерил посланието. Ще ти дам жокер - поне, ако не друго просто коментирай песента, с която съм те поздравила. :)
Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d38fddd811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторе, пиши как си, има ли нещо ново при теб? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker