Сънят, който предсказа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сънят, който предсказа...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 7433 пъти
Здравейте! Скоро ми се случи нещо разтърсващо... Прабаба ми почина не много скоро. Една вечер прадядо сънува че починалата ми прабаба му казва плачейки и с все глас " Пази Иво, внука ни, пази го, пази го!!!" Точно в същата вечер, след няколко часа, Ивайло катастрофира лошо. За щастие нямаше ранени, той също беше дпбре. Ноо... сънят на дядо остана за всички една голяма може би мистерия... Незнаем какво точно стана. Ако има някой по-запознат с тези неша, нека ми помогне - съвпадение ли беше, или... ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6fc2153602
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Много добре знаеш,че има хора които вярват в сънищата и хора които НЕ вярват...


Аз съм от типа хора които като сънуват нещо ставам и проверявам в стария съновник на майка ми,който се е предавал от жена на жена в рода ни.Почети малко в интернет за сънищтата или провери в съновник.Сигурна съм че ще намериш нещо.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f4bd2a1463
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано прабабати да не му каже да пази теб... лоша работа, но е истина има и такива начини за викане на духове и ги питаш въпроси на който може да се отговори с ''да'' или ''не'' ! Говоря ти за близки роднини починали преди години и една госпожа ни учи как да ги викаме: пример- ''аз викам баба си която е починала преди 5 години и я питам въпрос на който да отговори с да или не '' и тва винаги се получава и отговорите са истински защото се случва... значи може би това е нещо подобно щом го е казала в съня на дядо ти и след тва е станало ! Според мен е възможно :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 993acaf990
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Понякога се случва.И на мен ми се е случвало в съня си "някой" да ми подскаже нещо и после след ден-два, то да се сбъдне.
Аз между другото, силно вярвам в теорията, че има някакви сили със вселената, които помагат и понякога предупреждават.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 59699d78f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е било съвпадение.Вярваш или не,една част от сънищата не са просто случайно генерирани случки и лица от досегашния ти живот,които са събрани заедно.Има и такива,но една малка част са с по-сериозно предназначение.Ако можеш да ги разбираш правилно би могъл да подобриш значително живота си.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bd6b7177ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен всичко има научно обяснение, което още не е открито. Възможно е в сънищата да се намира някакъв тунел между двата свята, св който хората да общуват с починали близки. Възможно е ролята на съня да не е само за почивка и възстановяване, а да има и други предназначения. На мен също ми се е случвало да сънувам нещо, което след това се случва и не мога да си обясня как така става. Възможно ли е всичко да е предначертано?

Майка ми беше сънувала баба ми (свекърва си), която е починала преди 16 години. Сънувала е, че баба ми и казала как искала да се свърже с баща ми, но не могла от много време. Тогава майка ми казала, че ще и помогне и извадила GSM-а от джоба си и му се обадила. После баба ми изчезнала и не помни натам... Като се събуди и ни разказа, тогава се сетихме, че баба ми има годишнина от смъртта на другия ден. А понеже е погребана в друг град, нашите не бяха ходили отдавна.
Е това е и аз, което не мога да си го обясня. Никой не се е върнал от оня сват да ни разкаже....

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e251b31073
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има специално и по-различно тълкуване на сънищата,но те не се свързват с директното тълкуване в съновниците-ако сънувате г..з,ще ви порасне х...й хаха.по-скоро трябва да търсим символиката на това което сънуваме и това което иска да символизира съня ни.съновниците са като хороскопите-не може 1 хороскоп или 1 значение в съновника да бъде вярно за всички.

Относно съня,за който споменаваш,бих казала че силата на мисълта е велико нещо.често това ,за което мислим се превъплащава закономерно в реалност.има и случайности.така се е случило.а и възрастните хора понякога са по-чувствителни.затова че успех и не мисли така,че ще се побъркаш.:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e464ee2dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На мен редовно ми се случва сънищата да ми се сбъдват,няма нищо случайно.Сънищата не са просто за да не ни е скучно докато спим.В много от тях има някакво послание.Аз не съм много "веща в занаята",но най-пресният ми пример е- сънувах,че съм при ясновидка,която ми каза: "Ще умре в 8 часа! ЗАПОМНИ ! ЗАПОМНИ ! " Запомних го, но не разбрах кой ще умре.След 3 дни почина баба ми.Имам и други случаи в които съм виждала неща в съня си и те след това се случват,но и да разказвам няма смисъл.Такива неща се случват,не мога да си обясня как и защо...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 70bdfb9f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Преди бях доста скептично настроен, относно сънища, ясновидци и т.н. Докато не ми се случиха разни събития в живота. Преди време бившата ми приятелка беше ходила да й гледат на кафе. Разказа ми за разни събития, които щели да се случат между нас според "жрицата" и съответно последствията след тях. Помня че много се смях на всичко. Но за моя огромна изненада, всичко се сбъдна с всичките подробности. Тогава останах меко казано шокиран. Това ме провокира да се поинтересувам от тези окултни неща.
Установих че някои сънища наистина носят някакво послание за бъдещето.

Един път даже сънувах за едно събитие от живота ми , което според съня ми трябваше да се случи точно след пет месеца. На пръв поглед ми се стори просто невъзможно, защото заминах в чужбина, но по странно стечение на обстоятелствата шефът ми реши да ме пусне отпуска точно тогава. Прибрах се в БГ и естествено , като по филмите , това събитие се случи и то по изключително случаен начин. Имал съм и други сънища, които са се сбъдвали според посланието в тях, но се стремя да не обръщам вече внимание на тези неща защото човек се вманиячава. Така че да. Твърдо смятам че сънищата могат и да се сбъдват.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5601e3adc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, а съм номер 6. Искам да те попитам замислял ли си се дали няма някаква вероятност сам да си провокирал тези неща да се случат? Все пак някой ти ги предсказва (уж) и ти очакваш да се случат, като същевременно насочваш част от енергията си натам и сам ги провокираш да се случат. Какво мислиш? Трябва да има някакво обяснение на нещата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 70bdfb9f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9
Относно историята с кафето, всичко се случи повече от година по-късно, а подробностите станаха две години по-късно.Аз до тогава даже бях забравил.Изобщо не съм мислел за тея неща или по някакъв начин да ги провокирам да се случат.Склонен съм да вярвам че може би има нещо предначертано, защото не проумявам как е възможно някой, който не те познава да ти каже неща, които впоследствие на 100% да се сбъднат. Нямам обяснение как става и колкото и да се задълбавам не мога да дам адекватно мнение.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5601e3adc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами точно това имах предвид. Казва ти ги тези неща, те се набиват в подсъзнанието ти и после ти ги провокираш да се случат. Просто търся някакво логично обяснение на нещата. Човешкото съзнание е нещо много сложно и доста процеси още не са познати. И на мен би ми се искало да има начин, по който да може да се предсказва бъдещето... Аз по принцип се занимавам с наука и така съм свикнала - да се опитвам да обяснявам научно фактите. Само че тук удрям на камък:).

Спомням си, че на брат ми една непозната жена му беше гледала на кафе и му беше познала много лични неща, които по принцип не са излизали от семейството. Дори някои неща за мен, които после се случиха. А дали аз съм ги провокирала, не знам.... Иска ми се да мога да разбера.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e251b31073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ви ли напомнят съновниците малкона хороскопите-как може аз и ти да сънуваме балони- и да н се случи 1 и също..помислете

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bfa87d18a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер "13" помисли ти...седни и поучи психология малко...,за да разбереш нещо за съня...Това което мен ме вълнува през деня после го сънувам,също така може двама да се вълнуват от едно и също нещо и да го сънуват по различен начин...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e251b31073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   НОМЕР 14,13 СЪМ-ГОВОРИМ ЗА 1 И СЪЩО НЕЩО.РАЗБИРА СЕ ЧЕ СИ ПРАВ.И ПСИХОЛОГИЯТА Е МНОГО ПО-ДЪЛБОКА ОТ ПРАЗНОТО ЛЮБОПИТСТВО,КОЕТО НИ НАВЕЖДА КЪМ СЪНОВНИЦИТЕ.

А КОНКРЕТНАТА МИ МИСЪЛ БЕШЕ СЛЕДНАТА:
ЧЕ АКО НИ ПАДНЕ ЗЪБ,НЯМА ДА УМРЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКОЙ,КАКТО ЩЕ ВИДИТЕ В СЪНОВНИКА.А ПО-СКОРО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ НАД НЯКОЙ АСПЕКТ ОТ ЖИВОТА,КОЙТО Е СВЪРЗАН С ТОЗИ СЪН И С ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧВА.АКО БЕШЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ВСИЧКО,ЩЕШЕ ДА Е ЛЕСНО.ДИРЕКТНОТО ТЪЛКУВАНЕ Е ГЛУПАВО.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker