Какъв е тоя разврат, какво е това нещо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какъв е тоя разврат, какво е това нещо...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 5231 пъти
Честно казано, драйфа ми се от цялата тая евтиния и простотия, която цари. Не знам дали е само в България или е по целия свят, но сексът вече никой за нищо го няма. След като някаква австрийска (или швейцарска, не си спомням вече) фирма създадоха презервативи специално за 12 годишни деца, какво повече да говорим? Прави се безразборен секс, тройки, оргии, хомосексуални контакти, всичко, за което може човешкия акъл да се сети. Еми на мен ми писна, отдавна се е изгубило хубавото чувство за съкровено, лично.. Сега всеки се чука с всеки, ако излезеш на улицата и питаш първия симпатичен срещнат "Извинявай, искаш ли да правиш секс с мен?", най-вероятно ще се уредиш.

Онзи ден отивам аз на дискотека с една голяма компания с намерението да пийна, да потанцувам, да се позабавлявам с приятели и да се изкефя на музиката. Нито съм се гримирала, нито съм се облякла предизвикателно, най-обикновено даже - черни дънки и потник, отдолу с кецове. Излизам на денсинга и веднага ми се залепиха някакви тъпаци с ланци, хилеха ми се мазно и единия даже имаше наглостта да си отърка в мен. Какво, вече по дискотеките не можеш да отидеш да се позабавляваш и да разпуснеш, защото е абсолютно свърталище на търсачи за секс?!

Потресена съм. Секса абсолютно превзе плоския човешки мозък, вече опасността да хванеш венерически болести е толкова огромна, че чак да те е страх да практикуваш. Трудно се намират мъже, които да не притискат жените на първата среща още, трудно се намират традиционалисти, всички полудяха по тоя анален секс... Докъде ще го докараме ми е много интересно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 834b234363
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 100% толерирам мнението ти. Даже четох в някоя от историите в сайта, че вече хората посягат и на роднини, братовчеди и т.н. Навсякъде е пълно с боклуци и от двата пола.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 063e9cc6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   бягай на село и не се обяснявай!
секс винаги е имало и с твоя пост няма да спре това развращение.Смяташ, че в последо време сме се развратили и сме изгубили всичко ценно някъде по пътя към пост-модерното общество? - МИ НЕ

имало е извращения абсолютно винаги и ще е така, до като има норми. има ли рамки, моментално някой излиза извън тях и това е в реда на нещата..12 годишни да правят секс - сефте? само, че сега обществото го приело като феномен. а това би отказало полловината 12 годишни от акта, защото няма да вършат нищо нередно, плодът вече не е забранен.

дори ми се струва, че изкривяването на обществото върви с много по-бавни темпове. всички са много "освободени и експериментално настроени" и някак си се губи се идеята да си извън нормата, да си различен, да се насладиш на живота по свой начин.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 03634a969b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хич не е интересно, даже е тъжно и страшно...Много си права за всичко и аз се замислям често над тези въпроси...Много жалко за новото поколение.....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8615d35747
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да ходи на село? То точно там най-много ги има тези работи. А пък че това винаги го е имало - така е. Но и другото винаги го е имало. Зависи къде, при какви хора ще попаднеш. Тука в този сайт такъв е интереса - виж само на една тема за секс колко коментара има, повече от сто...и на една тема за друго, колко има - два-три.Я иди примерно във форума на дъновистите да видиш, дали там се говори за секс. Просто там хората нямат такъв интерес, интересува ги друго, и не говорят за секс. Говорят си за другото.

Всъщност хората искат любов. Но любовта идва и си отива където и когато си поиска, и остава колкото си иска. Тя е била дефицит във всички времена... А секса е нещо достъпно, и хората като нямат любов в живота си, правят секс и му викат "любов". Така е - като не може както щем, ше щем както можем.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b8c6d69a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ужасно е....даже незнам какъв точно коментар да напиша.Простотията е безгранична...л

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 503885d452
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 2 да иде да се гръмне!! Не момичето драги, а ти иди на село! И какво самочувствие само...откъде го намери? Как го придоби с инфантилният си мозък? Губела му се идеята на умника човек да е различен?! Добре, че има още момичета като авторката, защото ако всички мислят като теб.....не искам и да си помислям!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bbea1cb3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 13 и ше се е.а с който си искам!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ae650b15d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Права си.... И не ти да бягаш на село, както някой се е изказал, а ония с ланците да се завират там и да траят....

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a9b1bf552e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Cега номер 2 стана изкупителна жертва - тук някой да не изрази различно мнение всички го изяждат
ми млад човексъм и ще се е*а както си искам. всички тука се оказаха светци
да не е много нормално зрял мъж да се лашка с млади момченца ама се е вършело от елита обществото. и като не са ви такива разбиранията дай да убием всички свободомислещи

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 97a933a8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В последно време извратеняците и ненормалните започнаха да се наричат "разкрепостени". Педерасите, пък, се наричат "гейове", защото "педераст" звучи срамно, ама то си е същото.
Браво на авторката, защото онези мазните, с ланците, те са ялови души и нищо няма да постигнат в живота. Ще си връткат гъзовете десетина години и после ще умрат като кучета, сломени от наркотици, болести и глад.
Браво на авторката, че не се подвежда по лъскавото, а търси стойностното. Дано, има повече такива момичета. Смърт на боклука, който ежедневно гледаме и който разболя обществото ни.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: cf5283a8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   По света има и свестни заведения, където е по-скъпичко, но публиката е различна, има и клубове за различни видове музика. Тук няма ограничения в името на печалбата / с малки изключения /, влизат Сульо и Пульо и все ще се намери някой да плещи цинизми на висок глас, да се напие и да си търси боя, да смърди на цървул и да мисли, че всяка влязла дама търси само и единствено секс. Но такава е и културата на по-голямата част от нацията - интересите се свеждат до парцалки, турски сапунки и чалга - простотията залива държавата.
И номер 4 е прав - намери си подходящото място за забавления, има не само чалготеки. Колкото до разврата - има го и по света, но не с нашенската простащина, наглост и афиширане - въпрос на възпитание.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 72dd211dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съжелявам наистина за подрастващите Културата ни е сведена до минимума както и всичко човешко умира с напредване на технологията и развитието на човечеството!!!
Децата днес не четът нямат представа от патриотичност и уважение към себе си или по възръстните.
сега дилемата е да седнем пред фейсбука и как да правим секс на 11-12 години (че после питат Дественна ли съм ?)
за какво се използва химикала !!! Потресен съм
мисля че светът ще се затрие много преди глобалното затопляне или изгарянето на планетата ни

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 52c2afbcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 7 - никой не ти е забранявал.Другите учат и после ще изкарват пари,а ти се е*и и после ще ... работиш като мъжка проститутка.
Да,положението е отвратително особено в Интернет.Това с роднините май е някаква болна фантазия на пъпчасали тийнейджъри от типа "голЕмата работа",които искат да правят секс,но още не са наясно с кого или с какво да го правят.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7425e88455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   >е ле чета ви коментарите и си давам ясна сметка за културата на по-голямата част от нашето общество. Аз съм момче на 20 год. и съм на същото мнение. То баси и мамата, извините за израза, но вече не помня кога съм излизал на диско, да се забавлявам, постоянно някакви побоища, някой педал се търка в тебе или някакви си "тарикати" тръгват да те бият. Но защо момичетата се оплаквате, че момчетата търсят секса, напротив вие си го търсите. Много пъти ми се е случвало на диско, някое момиче да дойде и да ми каже: "Искаш ли да ме ...." е сорка, но как мога да спя с човек,когото не познавам. Аз никога не съм се "търкал" в момиче.... Но малко и вие дамите се вземете в ред, неможе да пиете като казани и после да се оправдавате с нас. Много ясно,че като си въртите страстно дупетата около някой, ще ви.....

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4f9c20f3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   НОМЕР 16, МНОГО СИ ПРАВ! И ДАМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ. НИКАКВО УВАЖЕНИЕ НЯМАТ КЪМ СЕБЕ СИ. ПРАВЕТЕ ТОВА И СЕ ОБЛИЧАЙТЕ ТАКА, ЗАДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА СЕБЕ СИ, А НЕ НА НЯКОГО. УСПЕХ, ДАМИ. ОТ ВАС ЗАВИСЯТ МНОГО НЕЩА!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7a4426c047
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравейте! Прочетох всички коментари и ще обобщя казаното до тук - всички сте прави. От извесно време влизам в сайтове за запознанства и там е пълно с хора търсещи секс. За това не са нужни нито акъл, нито образование. Само тръпка. Светът винаги се е въртял около това. И днес, както и в древността се дават луди пари, но не можем да отричаме и да плюем това, което е различно от нашите престави за нормално. Светът не е баня, има място за всеки.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 53a8e66ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   И аз споделям мнението ти.Писнало ми е от това навсякъде да се говори само за секс.Това, което наистина ме вбесява е да слушам такива, които се прявят на разбирачи и много запознати със секса, а слушаики ги се убеждавам , че сексуалната им култура е на ниво под нулата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c8090617b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Подкрепям 2. Къде го виждате всички тоя разврат, май само аз не го виждам. Хората са по консервативни отвсякога. Ако бяхте чели малко повече, щяхте да знаете за какво е ставало въпрос в миналото и се е считало за нормално. Имало е далеч по-големи "извращения", както ги наричате.
А като почнете по на 11 години да коментирате, че това било само в България, след като от квартала не сте излезли, е някак смешно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker