Имам нужда от мотивация. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам нужда от мотивация.
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1730 пъти
Здравейте и от мен, момиче съм, на 18 години. От известно време си задавам различни въпроси. И мисля, че имам нужда от известна мотивация да се развивам повече. Може би и нужда да се опозная повече, както и да разбера какво ме прави щастлива.
Всеки ден чета разни статии, някои свързани с позитивното мислене, други с психология и неща, които мога да прилагам в ежедневието си. Старая се да придобивам полезни навици, тренирам, изкарвам си някакви пари, занимавам се с хора. В доста от нещата виждам смисъл.. но някак не са ми достатъчни, може би не съм намерила нещото, което ме прави щастлива в по-дългосрочен план.
И в този ред на мисли, ще помоля всеки от вас да напише кое го кара да се чувства щастлив. В какво е успял. Може би ми се иска да чуя нещо позитивно. Разкажете ми, колко сте се борили докато го постигнете, какво се е случило и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 050e8de773
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично станах щастлив, когато живота ми се стече така, че осъзнах, че всичко, което става в живота ми, е за мое добро. Да, понякога на човек му се струва, че това, което му се случва, е лошо. И аз така си мислех и бях нещастен и проклинах съдбата. Но с времето се оказваше, че всичко е било за добро. Вече съм убеден, няма лоши неща. Дори ида са такива, те те учат на нещо важно. Нещо, което дори и да е неприложимо на този свят, то най-малкото дава опит на душата ти, а този опит ще се ползва от нея завинаги, не само сега и в този живот.

От момента, в който осъзнах това, животът ми стана осезаемо по-лек, а и ми потръгна в много неща, хората също започнаха да ме приемат видимо по-добре. Дори ме повишиха, а до тогава това беше немислимо, защото не се справях особено добре на работното място. Но когато човек е спокоен, позитивен и благодарен за всичко предоставено от съдбата, дори и за лошите неща (защото те са добри уроци, стига да си извадим поуките), работата започва да спори и да се получава почти от самосебе си. Иначе в любовта и семейството ми е най-големия успех.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 149a792898
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Привет! От както се помня винаги съм била нещастна - винаги нещо ме е тормозело. Преминала съм през какви ли не неща и просто изгубих не само мотивация, но и вяра. В един момент се замислих и си казах, че живота е твърде кратък да си пилеем времето с неща, който не ни правят щастливи. Много клиширано звучи, но ако човек се бори и е упорит прекрасни неща ще му се случат - тези неща точно затова са клишета, защото са верни!
Аз самата се промених много. Не само на външен вид, но и относто характера. Няма как човек да иска да му се случват позитивни неща щом мисли негативно. Започнах да обърщам внимание и на малките неща в живота. Щом не ти харесва нещо - промени го, ако не гледай на него от друга страна. Аз бях постоянно нервна и агресивна - дори за най-малкото нещо. Исках да си намеря хоби - пробвах какви ли не неща. В момента се занимавам с музика и танци. В тези решения трябва да се вкара много разум и душа.
Не трябва да се занимаваме с неща, който не ни допадат.
Намерих си приятели, а аз бях момичето, което винаги беше отбягвано от всички. Мислех си, че винаги ще съм си сама, но започнах да общувам повече. Беше ми доста трудно-бях доста стеснителен човек, но имах воля. Здравето ми се влушаваше - имах паник атаки и не спях с дни. Докато получиш това, което искаш ще чустваш болка, ще плачеш преди да го получиш, ще си мислиш, че полудяваш. Ще губиш приятели, хората няма да те харествам без причина - поне при мен беше така. Беше ме страх. Но в момента правя нещата, който обичам. Започнах да спортувам - боже аз и спорт.. преди щях да си помисля, че е невъзможно. Бях толкова схваната и дървена :дд Започнах да ставах в пет часа всяка сутринта да тичам в парка, да правя упражнения и т. н. Толкова неща ми се получиха, за който си мислех, че нямам и шанс. Трябва човек да умее да се мотивира сам! Прави това, което обичаш без да ти пука мнението на остналите. След време ще те е много яд, че не си направила нещата, който искаш.
Успех!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 149a792898
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това клипче е доста силно и мотивиращо.
http://vbox7.com/play:998298bc4a

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f4b10c6af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще кажа нещата, които съм научил за живота. Той е съчетание от болка и щастие, но като цяло по голямата част е болка, защото той винаги е готов да те удари там където най-много боли но скед това ти си длъжен да се изправиж срещу него да го погледнеш в очите и да му кажеш че е збъркал човека, че ти не се предаваш и че ще бъдеш готов за следващия му удар, и че всеки път когато те удря ти ставаш по силен и по опитен от преди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker