Биха ме. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Биха ме.
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1637 пъти
Аз съм момиче на 23 години. На 7 юли вечерта бях в една дискотека с още момичета на рожден ден. Всичко беше хубаво , но изведнъж забелязах , че двама мъже и една жена ни гледат странно (бяха на около 40 години). След това спряха и си помислих , че не е нещо сериозно. С една моя приятелка решихме да си ходим (беше съм три часа сутринта). Тръгвахме към изхода , но тя си беше забравила
телефона и отиде да си го вземе. В този момент някой зад мен ме дърпа за косата и някой отпред започна да ми удря шамари (тези мъжи,който ни гледаха). Опитвах се да се дръпна , да се защитя , но те започнаха да изгрубяват повече. Приятелките ми дойдоха и ми помогнаха и започнахме да се разправяме. Даже и охраната почти нищо не направи .. Беше голям спор,но аз викнах веднага такси. Точно , когато влизаме в таксито тези мъже отварят вратите и започват пак да ти удрят (добре,че шофьора ни помогна). На 10 юли пък започнах да получавам смс от сорта на : ще те пребием пак , ще те убием и най-лошошо е че започнаха да заплашват семейството ми. На 12 юли започнаха да звънят на майка ми .. същият номер.
Подадх жалба,но много се притеснявам. Нямам си на идея кой са тези хора , не съм участвала в големи спорове. Дали е в мен вината - не знам :(
Съжалявам,че с грешки съм го написала,но се тревожа многоооо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: f0c07a827a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Зa дa ти имaт и телефонa ( дaже и нa мaйкa ти)... помисли си чий съпруг си ощaстливилa.
Чувaлa съм от женa, че е способнa дa убие, aко хвaне мъжa си в изневярa. Не знaм дaли нaистинa е способнa, но когaто го кaзa, го и мислеше.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 312aa81f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И от къде ви имат номерата? !

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7af23a8a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това е българия(нарочно с малка буква), нищо чудно че охраната не е помогнала. То и полицията толкова ще помогне. Хубаво е, че поне си подала жалба, дано да има резултат. Ако имаш възможност, замини някъде извън града, докато нещата се оправят. А също така и можеш да си смениш тел. номер. Опиши на полицаите този, който те е удрял т. н.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4223bca3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   в първия момент помислих, че може да те бъркат с някого или случайно да са попаднали на теб (просто да са си търсели жертва без особена причина). щом обаче ти имат телефона и този на майка ти, нещата са целенасочени.
помисли добре дали наистина не ги познаваш отнякъде и кои могат да бъдат. да си се карала с някого, да пречиш на някого, да си ядосала бивше гадже и др.? ако е така, опитай да се разбереш с тях с добро.
иначе можеш да блокираш номера, но това ще има временен ефект. поне можеш да разбереш на кого се води и поне приблизителна представа с кого си имаш работа.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: be2c3e32bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Полицията едва ли може да направи нещо.... Най - добре си извикай приятели /момчета/ да ги хванат в капан. Така ще видим кой кого ще пребие... Ако те бият и ти го прави, но в твоя случай са нужни силни момчета и то група, за да се научат тия с кой не трябва да играят. Ако имаш такива приятели, за който говорих по горе просто ги извикай, направете си план и после ще се види... Дано не си забъркана с някой женен, че лошо...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker