Изборът е или да стана проститутка или да умра от глад. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изборът е или да стана проститутка или да умра от глад.
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3846 пъти
Здравейте. Пише ви една отчаяна и изстрадала жена. За своите 34 години съм преживяла доста. Омъжих се по любов, когато бях на 20. Записах се да уча, не работех, но учех задочно, за да имам време за съпругът и бебето си. Завърших висшето си образование и започнах да си търся работа. Но в малкия ни провинциален град никъде не ме приеха. Дори и за чистачка не успях, за работа по специалността си не можех да мисля. Навсякъде за да ме назначат шефовете искаха от мен или пари или секс. Не се навивах нито за едното нито за другото. Имах си достойнство! Накрая някакъв познат на мъжа ми ми предложи да започна като касиерка във неговата фирма. Не намекна нито за пари, нито за секс. Заплатата не беше голяма, но въпреки това нямах избор и започнах там. Имах си собствена стая, където работех по цял ден. Шефът ми започна доста често да си щипва служебни пари от касата. Казваше ми, че било спешно и щял да се издължи веднага след това. Вече имаше да връща доста, беше задлъжнял с голяма сума. Един ден не дойде на работа. Беше се покрил и един Господ знаеше къде е изчезнал. За липсващите пари ме извикаха да пиша писмени обяснения и ме осъдиха на 3 години затвор. Когато мъжът ми разбра подаде молба за развод и взе детето ми. Трите години в затвора минаха като лош сън. Когато излязох нямах никой. Родителите ми бяха починали отдавна и аз останах при приятелка. Заради това, че съм била в затвора не ме искаха на работа. След седмица приятелката ми ме заведе при някаква стара циганка, която гледала на кафе и много познавала. Беше много интересна, с цветни дрехи и много златни бижута по нея. Само като ме видя и рече: "Момиче, та ти седиш върху пари, виж се колко си красива! Ако не можеш да си намериш клиенти аз ще те снабдявам! Ще ти осигуря и терен, пък ти ще ми даваш половината от печалбата си" С приятелката ми станахме и си тръгнахме без нищо да кажем. Посъветвах се с нея, но тя ми каза, че това си е само мое решение и нямало да се бърка. След още една седмица напразно чукане по вратите за работа се замислям дали да не се обадя на циганката за работата, която ми предложи? Не искам да го правя, но просто нямам избор, не мога вечно да живея у Петя, трябва да я оставя на мира. До кога тя ще ме издържа? Моля ви, помогнете ми, просто не знам какво да правя. Вече изгубих съня си. Не знам как да действам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: b77a8fb955
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В никакъв случай не се забърквай с цигани!!!

Потърси някакви роднини и други приятели. Емигрирай в чужбина-това е трудно и едно наистина сериозно решение. Направи го само ако си уверена. В чужбина се търсят чистачки, болногледачки, берачки на ягоди и т. н. -все някъде ще те вземат. Отиди в бюрото по труда. Не ставай проститутка-още повече ще си почерниш живота. Помоли съпруга си за помощ-разкажи му какво се е случило, търси правата си. Все пак ти си майка на неговите деца. Как така майката на детето му, негова голяма любов ще стане проститутка. Това и за самото дете не е добре, нито за мъжа ти. ПОГОВОРИ С НЕГО И МУ КАЖИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ЦИГАНКАТА. Моля те опитай.
Разкажи му и случката с парите. Как така ще те обвинят заради парите. Не е ли странно. Шевът ти изведнъж изчезва безследно. Това трябва да е породило някакви подозрения. Свържи се с някакви власти, бори се до последно. Не ставай проститутка и не се занимавай с цигани. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Не се обричай.
Има надомна работа, разхождай кучета, гледай деца. Ако имаш познати в друг по-голям град, където никой не те познава отиди там.
Моля те, опитай и не приемай предложението на циганката.

Успех и дано се оправят нещата.
Пиши за крайното си решение.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c5a14cdad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много лошо... Но все пак помисли дали ще издържиш психически. Моя съвет е да пробваш още. За всеки влак има пътници. Успех

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f2189515d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво образование и каква квалификация имаш?
Опиши накратко тук какви умения имаш и какви точно служебни задължения си изпълнявала! Ако ми хареса написаното, че ти кажа къде в Софийски Университет да подадеш CV - в момента има свободни позиции.

Успех и никаква проституция! С проституция си изкарват хляба малоумниците. Ако имаш хубава външност (и нещо в главата) можеш да станеш PR, HR или нещо подобно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d1d1e60038
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Женa съм и зa едно нещо съм съглaснa с мъжете- че жените сме си курви. Aз лично, бих се обидилa, aко някой ми кaже противното- че не съм!
В този смисъл ги деля нa две - умни и тъпи!
С хубaвa визия, aко си умнa можеш дa зaрaботвaш повече от проституткa, без дa ти се нaлaгa дa те лигaвят " зaкъсaли шопaри" рaзни. Нaй- евтините придружителки, зa обяд/ вечеря, симулирaне нa връзкa ( никaкъв секс) вземaт по 50 евро и рaзходите им сa нaпълно покрити. Aко пък си решилa, че точно товa искaш или ти е изходa, ( aко нямaш други дaнни) поне се ориентирaй дa сa 2-3- мa, редовни, с възможности, тaкa че, зa 1-2 год. дa си решилa проблемa си и дa се оттеглиш с възможност зa мaлък бизнес поне. Но, дa хрaнтутиш сводник/ чкa е нaй- тъпото, тaя цигaнкa кaкви сипредстaвяш, че ще ти прaщa и ще издържиш ли дa те клaтят потни, мaзни дебелaци? !
Не знaм, то зa всичко си имa хорa, но aко съдя по. себе си, вероятно и мен кaто теб, ще ме нaбухaт в зaтворa, с рaзликaтa, че ще съм виновнa зa много по- тежко престъпление.
Aко си решилa дa си курвееш, ок, но бъди умнa, дa не зaвършиш нa 30 похaбенa, без желaние зa живот, без пукнaтa стотинкa нaстрaни. Aко знaеш чужд език, регистрирaй се из сaйтове зa рaботa, a зaщо не и зa търсене нa половинкa. Също можеш дa пробвaш дa рaботиш кaто кaм- гърл!
Успех и умнaтa, моля те!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 777ba6e99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Попитай някоя проститутка и тя ще ти каже: влезеш ли в този занаят излизане НЯМА. Моят съвет е да не го правиш. Сега ти се струва като временно решение, но станеш ли веднъж проститутка, си оставаш завинаги такава. Сигурна съм, че ще измислите нещо с приятелката ти. Прекрасно е, че имаш до себе си такава искрена приятелка.

А колкото до циганката, тя иска само да използва тялото ти, за да си докора пари. Недей да се подлагаш на това унижение, моля те.

Бамби

П. С. За пореден път се убеждавам докъде стигат жените, които решават да родят и да се отдадат на мъжа и бебето си. Накрая стават зависими от него и ако той ги изостави, се оказват безпомощни. Дано никога не се оженя и не искам деца.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 21d2b86a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да не си луда проституция не решава проблемите
само става по-лошо и не е завинаги.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 21d2b86a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля че трябва да ставаш от къде на къде ще служиш на някаква циганка.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 825c3653f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   тази история не ми изглежда реална. твърде схематично и безпристрастно са изложени фактите.
как така собственикът на фирмата взема пари, т. е. краде от себе си? !? а накрая ти излизаш виновна?? те убийци не осъждат, та тебе ли? работила съм в частна фирма, там шефът също е вземал от касата, нормално, тя всъщност е негова, но се подписваше на ордери, за да има отчетност - това не е формалност, това си е в негов интерес! и колко е взел твоят шеф, че е решил, че с това си е оправил живота и е изчезнал???
това за проститутката със сводница циганка е такава глупост, че изобщо не знам откъде да започна да коментирам! да започна с възрастта ти (34) - крайно неподходяща за начало на такава професия, мина през клиентелата - нали си в малък провинциален град, колко души са клиентите, какво търсене има, че ще си изкарваш хляба с това, а и комисионна за циганката!
няма ли други градове, в които да си търсиш работа?? нямаш ли жилище от родителите си? те къде живееха? а имаш висше образование! просто нямам думи!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 54dbd1042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Най - лесно е да станеш и ти такава, но знаеш ли колко болести и проблеми ще имаш? Върви в чужбина, защото все ще си намериш работа. Аз имам една позната работи като гледачка взима към 600 евро, но има градове в който ти плащат по 800 -1000, а аз не знам дали изобщо си мислила за това, но по - добре нещо друго отколкото проститутка. В България вече много ги има, а ти недей да бъдеш от тях. Има начини, но само трябва да ги намериш, а без желание за нещо то няма да успееш. Съжалявам за миналото ти, никак не ти е било лесно, но се успокой. Ако ще търсиш работа в чужбина трябва да знаеш, че има търсачи на работа, но внимавай, защото те много не гледат да ти намерят добра, а искат след като почнеш да ти вземат парите. Пожелавам ти всичко най - добро!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c5c5762794
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пфу, перфектен сценарий за филм :) от кой град си? Ако си близо до някой по-голям град започни от нещо малко продължи напред, издигни се и започни работа по специалността ти! София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Бургас..Все до някой по-голям град си!
И никаква проституция!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fb082512e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   3 години в затвора за пари? Ужас! Не ставай проститутка ти луда ли си? Това вече ще бъде дъното. Вземи пари на заем и отиди в голям град и запо4ни наново!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f791da4195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А като сервитьорка не може ли да работиш? Това се търси много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 921760826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Или авторката нещо е спестила, или историята е измислена. Най-вероятно този ми коментар няма да види бял свят, но това с ефективната присъда хич не се връзва.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0388de8a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Съжалявам, но на тези години и проститутка не можеш да станеш качествена, а само... разпоретина по магистралите за 20 лв. на сеанс. Ако си искала да ставаш проститутка, да си започнала на 20 г. , не да си се женила и да правиш глупости. Циганката пък такива клиенти ще ти намери...
Съветвам те, ако толкова искаш да правиш секс за пари и действително си хубава да влезнеш в ало. бг, там има оферти за жени като теб - поне отиди в чужбина да заработваш или си намери мъж да те издържа - има достатачно обяви за безплатен подслон и тем подобни срещу обслужване.
Иначе в затвора нищо не си научила - била си МОЛ и си оставила парите, които са ти били поверени да ги краде някой, сега пък вярваш на някаква си циганка. Ти луда ли си?
То ако ставаше толкова лесно, всички да сме станали к... ви.
Намери си някакъв мъж по обяви, в интернет - кажи си точно каква ти е била съдбата. Има на село доста мъже, можеш да работиш в стопантвото и ще си живееш поне.
Иначе най-големият проблем на жени като теб е неоправданото очакване за супер работа без образование (сори, но провинциалният университет е губене на време и пари).
Ако обаче ще ставаш проститутка, гледай да е в чужбина и с истински сутеньор поне заплащането ще е по-добро. Обяви в ало ще намериш много

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 480530907a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не си заслужава !!!

stambini

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aab80b67a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   18. Ще ме извиниш ама ти как може да говориш такива глупости???? Момичето не трябва изобщо да става такова, а това, че някой си мислят, че проституцията е нещо хубаво е друг въпрос. Момиче и по горе ти казах не ставай такава! Много опасности, а плюс това каква жена изобщо ще се наречеш? Искаш да си с извинение к*****а на мъжете ли? Не бъди глупава вземи правилното решение, което е нещо по - нормално, дори в чужбина. Много хора има като тебе нямали са пари, ама не са тръгнали да се предлагат, ако ме разбираш. Всички познати на баща ми са гледачки, защото не сме в БГ, а ако те искаха можеха да направят тази грешка да станат проститутки, но не го направиха, защото не са такива хора. Дано скоро всичко се оправи при теб. ~~MM~~

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b3250d123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Никъде не споменаваш какво се случи с детето и съпруга ти. Не ги ли потърси след като излезе от затвора? Пък относно това хмм предложение - това е гадно.. по-добре да умреш от глад наистина, отколкото да го правиш.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1545aae730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не го прави! хората са прави няма излзиане о т това и никой няма да те иска.. щом ти е казала, че си красива явно си. Колкото се може по бързо си намери мъж не знам как, но ако стигнеш до проституция ето каков ще стане - ще погрозняваш и размазваш повреме на всичко това психиката ти ще се скапе и ще станеш накрая бедна скапана лелка.. запази си достойнството. хората харесват такива жени. Даже по добре клошар от колкото проститутка.. и бъди какво от това, че досаждаш на приятелката ти.. та ти трябва да оцелееш..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 96ecb6acdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Тази история я четох в Лична драма

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2ba8e4d090
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И без пари на заем може. По морето търсят работа.
Вкарай си във главата, че ще успееш някакси!
Ще успееш, само не спирай да търсиш!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 25b713df2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Това са глупости и нещо се драматизира, търси се ефект, впечатление.

Какви са тия суми? 5-10 хиляди има ли??? Шеф (управител) ще натопи някаква си служителка за пари. И за пръв път, без пробация, ще вземат да я осъдят ефективно 3 години. Айде стига глупости и фантазии!

И някаква си ромска гадателка, авторката проститутка щяла да става.... Абе скрийте се от тука с измислиците

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker