Романтика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Романтика
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2008 пъти
Здравейте! С приятелят ми сме заедно от доста време, но напоследък сме в криза. Няма да се разделяме, разбира се, но той не се чувства добре в компанията ми. Казва, че не се интересувам от него, от интересите му и че не му обръщам достатъчно внимание, че не го подкрепям.
Обикновено ми приготвя много приятни и романтични изненади и искам да направя същото и за него. Въпросът е, че не знам какво точно да направя. Обмисляла съм вечери (но това вече се е случвало), разходки (но в това време..), на почивка ще ходим в края на месеца...
Не знам как да му покажа, че е важен за мен. Моля ви, мили дами, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: abe1cc877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се иска много за да трогнеш един мъж, подходящо облекло, нежна прегръдка, целувка и той ще сепочувствува на седмото небе.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 53490367e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вечерите, разходките и почивките са хубаво нещо, но приятелят ти се е оплакал от съвсем други неща.

Не се интересуваш от мен' означава точно това - 'не ти пука много много какво искам, от какво имам нужда, кое ме прави щастлив'

'не ми обръщаш внимание' означава че не му даваш достатъчно нежност, разговори по темите които го интересуват, вероятно и достатъчно секс.

'не ме подкрепяш' означава че вероятно му пилиш сол на главата ако той иска да излезе с приятели, ако иска да смени работата си или просто иска да започне ново хоби.

Надявам се, че съм ти била полезна. Моля извини ме за искреността, но наистина мисля, че нашите момчета искат нежността и разбирането ни, те не искат да ги водим по почивки и вечери :-)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 603907f490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто му купи нещо без повод. Нещо хубаво което той иска. Нали знаеш всеки си има по нещичко което иска и събира пари от край време :D или организирай романтичен уикенд, идете на спа преди или след почивката. Или направо докато сте там. Купи билети за мач, за концерт, за някакво събитие, кино, театър. Изненадай го с пикник в някой парк или в планината като подготвиш ядене и тн. Направи му от тези малките бурканчета в които да слагаш листчета с причини заради които го обичаш, такива заради които той те кара да се усмихваш и тн. Направи му закуска в леглото. А вечерта му направи друга изненада в леглото ;) сещаш се (като преди това си си купила секси бельо). Направи му масаж с етерични масла за разтоварване. Направи колаж с ваши снимки и украси апартамента (или къщата) с тях. Идеи много, само желание да имаш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bf308a2a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли това, от което има нужда е свързано с материалното. Ти сама си посочила проблема, но не го виждаш :
''Казва, че не се интересувам от него, от интересите му и че не му обръщам достатъчно внимание, че не го подкрепям. ''
Замисли се, дали вашата връзка не е съсредоточена само върху теб, дали не си само ти тази, която споделя проблемите си, емоциите си и тн? Дали не мрънкаш? Дали не полагаш усилия да го окуражаваш да бъде успешен човек? Дали не си само консуматор в тази връзка? Аз самата съм имала пдобен проблем, затова предполагам там ви е проблема. Мъжете обичат похвали.

Научи се да даваш, и да дадеш тласък на ново ниво във вашата връзка, тази на по-зрялата любов.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ebbce62585
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2 не съм авторката, но ти се покланям до земята. Жена на място си. Ако имаше как да си разменим тук данни бих те ползвала за личен съветник. Единственият СМИСЛЕН коментар дето прочетох за цяла вечер.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 603907f490
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако и той е романтичен прави и ти романтични неща, дали са ти примери даже. Няма спор, че и мъжете искат нежност и разбиране, но това трябва да си има и граници мили дами. Нали не искаш да го превърнеш в разглезен плужек който не може и връзките си да завърже сам. Може да е мъж на място и без лигавщини. Просто прекарвай повече време с него, подкрепяй го, не се колебай да поискаш помощ от него (не казвай всеки път мога и сама). Когато свърши някаква работа го похвали и му кажи,че е най-страхотният мъж и че знаеш, че можеш да разчиташ на него. Накарай го да се чувства мъж, да знае, че е полезен и оценен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 76683850b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вярно е, коментар 2 е почти в целта. Като мъж ти казвам, че най- вече ни кара да се чустваме щастливи фактът, че ни показвате, че сме успели да ви направим щастливи - но само ако така го чустваш, не искаме театри, зорлен усмивки и тем подобни. Лично за себе си говоря - нищо, което се купува с пари не може да ме зарадва, толкова - колкото усещането, че любимата жена се чуства прекрасно с мен.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be2d1d4e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От Авторката:
Здравейте отново! Много ви благодаря за прекрасните коментари и съвети! Но искам да съсредоточа вниманието си по-конкретно към номера 2 и 4. Вие напълно вниквате в проблема, останалите коментари също са прекрасни и идеаите са страхотни, но той не иска това. Секс, не ни липсва, напротив!
Та, как да му покажа, че се интересувам? Казвате "Питай го! ", разбира се, че го питам за всичко свързано с него, но той не ми казва, после, защо не съм го била питала. Да го подкрепям? Ядосва се за неща, които не са края на света, успокоявам го, говоря му, на третия ден вече ми писва и му казвам да се стегне. И хоп, "Ти не ме подкрепяш. "... От седмца нямаме един спокоен ден, за да си оправя грешките, защото разбира се, имам такива... И те така.
Тук не искам да се оправдавам, в никакъв случай, но какво действие да извърша, за да види, че в мен има промяна и, че съм му разбрала болежките?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 53490367e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2 съм.

Разговаряй с него по темите, въпросите, проблемите които го интересуват. Тук не става въпрос само да го питаш нещо, а също и за тона ти. Ако тона ти е мил и ти звучиш спокойно и предразполагащо, и имате време за разговори, тогава разбира се той е крив нещо, когато ти отказва да разговаряте.

Но ако тона ти е троснат, и въпросите ти са от тези подвеждащите въпроси или както ги наричат въпроси-капани, той може би усеща това и затова избягва съответния разговор.

Моля извини ме, не искам да кажа че всичко е твоя вина, просто разсъждавам над твоята ситуация и оглеждам и твоята и неговата перспектива.

Един пример - ако жена винаги е питала мъжа си за работата му във връзка за това дали ще му увеличат заплатата, което е тема която го интересува, а те все не му я увеличават, то накрая той няма да иска да говорят по темата защото ще е твърде неприятна за него. Това е само пример, не казвам че има връзка с твоя случай.

За подкрепата - хубаво е че го успокояваш. Но подрепата в никакъв случай не е само думи. Кажи му нещо утешително само веднъж, защото той не е от захар, те нашите момчета са силни :-), подкрепяй го с дела.

Например ако любимия му футболен отбор е загубил кажи му - нищо следващия път ще победят, мило. Само един път му го кажи, защото иначе той ще се чувства като от захар, все едно е слабак, все едно той е жената, която трябва да бъде утешена. После обаче го подрепи с дела. Например направи му баница ако обича или го целуни нежно или каквото и да е, но не му давай да разбере, че го правиш заради изгубения мач.

Помни, подрепата е също и разбиране. Опитай се да се поставиш на негово място, да бъдеш в неговите обувки както се казв, а опитай се да разбереш неговата перспектива. И разбира се, покрепяй също и себе си, ако нещо те притеснява говори с него, защото той не е само любимия ти човек, ами и най добре ще те разбере.

Чао. Надявам се че моето мнение ще ти бъде полезно.

:-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker