За моментите "Смея се и не мога да спра." - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За моментите "Смея се и не мога да спра."
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2214 пъти
Тук се споделят толкова мъки, които ни натъжават. Но защо да не се зарадваме и не се забавляваме? Животът е мъка, животът е труд. Много малко са забавленията. Но нека споделим онези моменти "Смея се и не мога да спра! " или пък "Смея се и не знам защо, но не мога да спра! ". Аз имам много, но повечето са от еднакъв тип. Ето няколко от тях :

Просто си седя и изведнъж почвам да се смея като полудяла. Нито аз, нито другите знааят защо но аз не мога да спра. Почва един, друг и така всички почват. Мен вече корема ме боли и ще падна на земята от смях. Другите почват - кой почва да грухти, друг става целия червен, трети е на път да ми прави компания на пода :D не е забавно ако не си на място да го видиш.

Друга, друга...

Вчера отивам да кажа "лека нощ" на майка си обаче тя тъкмо се беше измила от кръста надолу. Ама няма кърпа. Отива тя на терасата и всичко загасено, тъкмо е отворила терасата да си вземе кърпата и аз влизам и... Прас ключа за лампата. Още не беше светнала лампата и тя се обърна към мен и като ми извика : АББЕЕ КВИ ГИ ВЪРШИШ БЕ! ... - моментално изключвам лампата, защото целият град я бил видял. За 1 секунда разбира се :D :D Тя се избърса и се облече, дойде да ми каже лека нощ а аз чаках права до вратата. Прегърнах я и незнайно защо изведнъж от нейна страна се чу едно такова зверско пищене, че почна и да ръкомаха и прас по кратуната ми. Настъпила съм и малкото пръсче на крака. Излязох от стаята и си отидох да лягам но на път за царството на леглата се препънах по толкова смешен начин че приличах на падещ модел. Ако сте ги виждали ще знаете за какво говоря. Почна се един смях и оттам се чу баща ми : Хайде спри да цвилиш като магарее че ми се спи. Отивай да си лягаш! .. - и тихо мрънкане : говедо такова... :D стана ми още по-смешно и добре че тате не дойде да ме бие, че лошо щеше да стане.

И най-смешното : Вървя си по тротоара и седнах на една пейка. Гледам си, гледам.... И изведнъж някакъв циганин може би на 20 годишна възраст - мъж профуча край мен като стрела. В първия момент си казах, че е откраднал нещо. Докато минаваше покрай мен имаше един дядо на съседната пейка ама пред нея седи и само като мина цигането и дядото от "силния" вятър идващ от тичането на черния младеж, се залюла и се строполи седнал на пейката, след което колкото му глас държи извика на циганина : Абе, младежо! Ша счупиш някоя става бе. - и си прошушна : Ее да му имах краката, едно време и аз така тичах. Охх... оооопа - и се изправи ;d

Нито едно от тях не е интересно, но на мен ми беше доста смешно когато се случиха. Споделете и вашите такива преживявания. Това е идеята на темата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0981071aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Смени дилъра

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3265133bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много смешно номер 1. За какво въобще си правя труда да пиша историята. -. -

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a84f713e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защо наистина???

Коментарът на 1 е ме разсмя, ама твоите глупости и вятърът от тичащия циганин...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3265133bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами лупости са понеже не мога да се изразявам явно. Ами той тичаше със свръх скорост и изглеждаше доста смешно.. друго си е да си там по време на случващото се.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 50be2bf523
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Н1, Н3, я се успокойте. Дa не предпочитaте дa четете зa 12-годишни, които вече прaвят секс?
Добрa темa aвторке. ;)
Хa-хa, предстaвям си сaмо кaто си нaстъпилa мaйкa си. :D :D
Случкaтa с лaмпaтa и терaсaтa ми се е случвaлa и нa мен. :D
Веднъж излизaм от бaнятa и отивaм в стaятa си дa се преобличaм. Тaм имaме стъкленa врaтa и aз сaмо се оглеждaм и зaпочвaм дa пея. Aмa пея ли, пея. Бях зaбрaвилa, че нaшите сa в другaтa стaя. По едно време бaщa ми се изцепвa: Много хубaво пееш. Леле, умрях от срaм. После ми стaнa много смешно. :D
И още еднa с бaщa ми- стaвaм зa училище, опрaвям се, излизaм, aмa много ми се спи (ходя кaто сомнaмбул). Зaключвaм врaтaтa и чувaм някaкво тропaне отвътре, но си продължaвaм. Звъни ми телефонa- бaщa ми, билa съм го зaключилa. Кaк се смях, не е истинa, зaбрaвих, че не е нa рaботa този ден.
Имaм много тaкивa истории общо взето. :) Aвторке, aко ги смятaш зa интересни, дa пишa ли още?

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c4b96e2c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Харесах темата не се смях много това защото е друго ако вземеш участие или си присъствъш. Затова да ви разкажа и аз една случка на която често съм се смем с Милата, която беше истенската потърпевша. Та така:
Тръгнали бях ме на гости с Милата естествено тя наконте-
на и си беше облякла Хубавата дънкова пола която се закопчава с един ред Тик-Так копчета. ОТПРЕД. СТРАХОТНА.
Е ама нали в БГ автобусите идват от време на време (пък тогава пари за такси няма). Виждаме ние че се задава автобус и се затичваме. Милата напред аз след нея носия подаръка за гостито.
Миг преди шофьора на автобуса да затвори вратите сме там. Скача Милата и аз след нея, но настъпвам Хубавата дънкова пола. Копчетата Тик-Так изпращяват и Милата влетява в автобуса по
хубави сини бикини пред смаяните погледи на няколко пъпчиви ученика. А аз с подръка в ръце стоя и гледа ужасен.
Милата мина покрай мен взе си полата поизтъска я малко закопча си я без да каже нещо и мина напред в атобуса. А аз понеже съм едно магаре и се хиля на всичко така се разцвилих че учениците се стреснаха. Милата и тя се смя после ама като слезнахме от автобуса ми изигра няколко дамски чанти.
Сега като разказвам пак се смея от сърце.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3265133bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 5 пиши още :) Попринцип като си го представиш е наистина смешно.

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f5b959597e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахаа готина тема.. Аз не се сещам за много мой случки, но една никога няма да забравя защото беше голям смях и срам :Д. Случи се в училище и някой през чеса беше целил с дъвка и аз видях че имам малко заплетено в косата. Паникьосах се и веднага помолих госпожата да ме пусне да отида в коридора, за да я махна с един мой приятел. Госпожата ни пусна, но каза да отидем в тоалетната, за да не ни видят камерите и да й се скарат, че ни е пуснала. Ние излязохме и отидохме в тоалетната и тей като косата се беше заплела отгоре към скалпа приятеля ми взе да дърпа.. И той къвто е непохватен мен ме болеше през цялото време и постояно охках, виках и т.н. дори на някоко пъти казвах "охх по-полекаа боли меее" или пък " не толкова бързо, по-бавно'' и разни такива. Най-смешното в случая беше, че някакви момчета са били пред тоалетната през цялото време и са чули всичко и явно са си помислили, че правим нещо друго..... Така ни гледаха като излизахме, че зад нас започнаха да се хилят.. А заедно с тях и ние :Ддд Случката не е кой знае какво, но дано на някой от прочелите също му е било забавно :д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker