Експерти, врачки и гадатели от тв екран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Експерти, врачки и гадатели от тв екран
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1786 пъти
Всяка вечер по телевизията разни гадатели и експерти изчистват магия и предсказват по личните данни на хората - име и дата на раждане. Телефона който дават за връзка е импулсен и с по-висока такса от нормалната тарифа на операторите. Та въпроса ми е какво мислите за тези експерти, шарлатани ли са, познават ли наистна и могат ли да объркат съдбата на хората. Обадилите се понякога задават много сериозни въпроси, например за изчезнал близък в чужбина. Ако някой се е обаждал да сподели впечатления.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8a90095982
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Редовно им се кефя на тези шарлатани по „Господарите“, но не ми струва и левче, а който им плаща за идиотщините сам си е виновен.
Навремето майка ми и сестра ми дадоха 200 лв. на един шарлатанин по телефона, макар че им казах, че е безсмислено, а после същия се оказа изнасилвач и лежа по затворите. За мен, ако искаш да издържаш мързеливи хора, по-добре дай парите на циганите, поне ще се повеселят и ще са ти признателни, а и по-тънко ще ти излезне, а иначе - ами браво, че има такива будали, които дават луди пари по гледачки, за да има по Господарите материали.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 18912c75e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че са!!!! Само лъжат хората с техните ''магии'' и ''съвети ''. Баща ми каза, че преди години звънял на такива да пита какво ще е бъдещето му, след 10 минутен разговор е получил сметка 150лв. Много мразя такива глупаци, защото промиват мозъците на нормалните хора. Заради тях майка ми кой знае колко пари за ваучери е хвърлила (млада е, но няква жена и наговори глупости). Не ви препоръчвам тия ''глупомени'' Б. Г. Т. Е. А. М

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dc9f4a3d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се, че са шарлатани. Мисли малко, как някой ще "премахне" някаква предполагаема магия по телефона с твоето име, егн и там други глупости. Ай стига!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 79e476215c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НИКОЙ не знае точно какво ще се случи. Според мен естественото състояние е хаоса, тоест случките са базирани на случайности, а не че има съдба и е предопределена. Прекалено много събития трябва да се наместят нарочно, за да се случи конкретно нещо. Тъй като никой не може да ги контролира всичките, няма как да сме сигурни какво ще стане, ако и да се скъсаме от подготовка. Демек, наистина шарлатани. И аз исках да си отварям "студио" за врачка, за да се издържам от по-лековерни докато следвам, но мъжът ми ме разубеди. Не съжалявам. Поне не съм се наяла от чуждо нещастие.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57b5f54a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знаеш ли, понеже доста години съм посветил на проучването на тези феномени, ще ти кажа следното: ИСТИНСКИ СИЛНИТЕ, АВТЕНТИЧНИТЕ ХОРА не търсят публичност, не бият камбани, не излизат в светлината на прожекторите! Болшинството от тях живеят скромно на село, гледат на способностите си като на мисия, пари не вземат или приемат дарове с много уговорки и пълна незаинтересованост. И въпреки това пред вратите им се вият опашки - дали това щеше да е така, ако клиентите им бяха недоволни, взимаха скъпо и/или плащаха за реклама?

Самият аз съм успял да събудя у себе си някакви начални зачатъци на екстрасензорност - съвсем в зародиш. Прилагам ги само върху най-близките си и, честно казано, се уча и си правя експерименти с тях. Само мога да се надявам и да се осланям на изцяло добрите си намерения, че не им вредя по някакъв начин. На чужди хора и през ум не ми е минавало да ги прилагам, камо ли пари да взимам за това или пък да ходя да се правя на палячо по телевизията за неща, които не разбирам и в които едва прохождам...

Да работиш с хора и да им влияеш е огромна отговорност! Хич не е толкова безобидно, колкото изглежда на пръв поглед "да изпързаляш някой балък и да му вземеш парите"! Най-малкото си товариш кармата с това, да не говорим, че всяко нечисто намерение след това неизбежно се изкупва по някакъв начин.

Много хора обаче злоупотребяват с общото масово невежество за да си правят шоуто, саморекламата, а и да изкарат по някой лев от балъците покрай това.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0d7dbe5287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, би ли споделил какво точно правиш, за да развиваш някакви способности, защото и аз правя такива опити и бих казал, че на моменти се получава, но не винаги.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dac716ffb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, вие, нормални ли сте?! Много ясно, че са шарлатани, какви други да са! Възползват се от невежеството и проблемите на хората. За мен тази дейност по телевизии и други медии трябва да се криминализира. Това са изключително долни хора.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57b5f54a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6, едната способност я наричам "скенер" - това е нещо, което мога да оприлича на действието на уред за ултразвук. Прекарвайки длан в близост до тялото на някого "усещам" или по-скоро "си представям", "визуализирам" по някакъв начин състоянието на вътрешните органи на съответния човек. Понякога си го представям като "магнитно поле", което на проблемните места е "по-твърдо", а на останалите - "по-меко". Друг път си го представям като черно-бяла картина, която на проблемните места потъмнява и дори почервенява :). Трети път "гледам" на нещата като на
рояк мушици", които са концентрирани около местата, които има проблеми. С две думи - долавям някаква неизвестна информация и се опитвам да си я представя като нещо познато. Така откривам кой къде го боли, къде е възпалено и наранено, знам дори как да му въздействам в някаква малко степен... Как го развивам ли? Ами с практика! :) Взех да се интересувам и от анатомия. Когато имам обратна информация чрез "пациента" от изследванията му при доктори започвам вече да правя и някакви паралели от сорта "когато тук е еди-какво-си, значи имаме еди-що-си заболяване". Такива работи! Изобщо не смятам, че съм добър или пък уверен в способностите си, но примерно "видях" пола и на двете ни деца още преди всякакви ултразвуци да са в състояние да определят нещо.

Другата способност я наричам "мирис". Тя се появи съвсем неочаквано след едно почти едномесечно пълно гладуване. Забелязах, че разни хора и неща ми "миришат" по определен начин без изобщо да съм имал възможност физически да ги помириша, или пък от много голямо разстояние... Още по-интересно беше, когато започнах да "мириша" просто доближавайки ръка до нещо. Става въпрос както за реални, физически миризми, които обаче няма как да помириша физически (например кой не си е мил зъбите, коя е в мензис..), така и разни "нефизически" аромати - примерно кой е напрегнат, уплашен, кой е кофти като човек... Понякога "помирисвайки" човека пред мен изплува "картина", примерно на това, че е решил да ходи в дадена държава...
Много странни и в същото време интересни работи, които никога не съм очаквал, или пък съм си мислел, че ще ми се случат и ще се появят точно при мен!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 017abd71c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Ясновидство" - за и против?

За мен това услуга, предлагана на пазара. За да се предлага.. тя се купува, а за да се се купува, има хора, които имат нужда от нея. Не коментирам дали някой може действително да Ви предскаже бъдещето и не. Колкото и странно да е за много хора, има много хора, които действително имат нужда от тази услуга. Защо ли...? Защото ако здравната култура ни беше на по-високо ниво, щяха да потърсят консултацията на психолог, а те но го правят. За тях "ясновидеца" е психолога, макар и да не го осъзнават. Разбира се, тази консултация, може както да му помогне, така и да му навреди - зависи от лицето, което я провежда, от неговия мироглед и морал. Има много хора, които постоянно търсят подобни услуги.... и Вие не разбирате защо? А вие пушете ли цигари? Ако е да... тези, които никога не са пушили, дали биха Ви разбрали защо го правите? ! Ако не сте пушач, бихте ли разбрали другите защо пушат? Може би трябва да заклеймим онези, които отглеждат тютюна и произвеждат цигарите, даже и продавачките в магазините, които ги продават?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8a90095982
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгланса с номер 9, но трябва да има някакви елементарни правила - например някаква горна граница в заплащенето на час, така че да не руинират наивниците, както и да плащат данъци.
Аз не вярвам в такива глупости, но майка ми и сестра ми навремето бяха пропукали две заплати на майка ми за Деси (който после осъдиха за изнасилвания), а нямахме какво да ядем като семейство. Бойкотирам ги и заради това такива „звезди“, но винаги например стари и млади циганки са гледали на кафе, на карти и са взимали „колкото дадеш“ (по 5 лв. най-често). Много хора получават утеха при тези хора. Познавам и много умни и успели хора да ходят при такива.
Спря ме лятото млада и приятна циганка в парка и ме привлече не с думи като „Имаш магия - аз подминавам“, а ми каза „Чакай, имам да ти казвам нещо хубаво“. Седнахме и тя ми наговори много хубави неща, които и вярни се оказаха де, но те са психолози. Приятно ми беше - дадох едни 5 лв. и остана доволна. Разбрахме се да ми продала разни билки, но не се обадих, но до тук - евала на такива хора, психолози са, но има и много алчни, които водят до трагедии цели семейства и тук трябва да се намеси държавата. 5, дори 50 лв. е ОК за мен, но всичко отгоре НЕ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker