Спирка 42... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Спирка 42...
преди: 14 години, 6 дни, прочетена 2736 пъти
Здравейте:)

Като един полу-редовен читател/споделител за около месец и аз се вглъбих в психо-нервозата на толкова хора. Истории колкото искаш, повечето тъжни, но има и хубави такива:) Надеждата умира последна и се радвам че много хора го осъзнават наистина. Всички сме минали през лоши моменти и сега тук се събираме в опита да помогнем на ближния - похвално!
В този ред на мисли, от известно време на сам ме спохожда едно малко "просветление". Хората тук търсят спокойствие, любов, интимност, кураж, смелост и тн... Толкова нужни качества за един силен индивид, а при толкова хора липсват. Не е никак лесно да постигнеш такива резултати и то бидейки 'сам себе си'. Всеки казва (и аз дори понякой път) - "бъди себе си!" но това не е достатъчно, не и докато не станеш ПО-себе си... Това което ни трябва, НАИСТИНА трябва са истински приятели! По скоро дори един такъв. Един човек близко до теб който ще гледа на твоя живот от страни и ще ти даде ръка когато имаш нужда и ще застане до твоето рамо когато някой те заплашва. Приятелият ще те бутне към онова момиче/момче което заглеждаш, а те е срам да заговориш; той ще е до теб когато плачеш; ще е до теб когато се смееш; ще е до теб винаги, стига и ти да си до него.
Но не приемайте приятелите си за попивателни. Забелязвам, дори лично, че много хора взимат такива взаимоотношения за лесна карта и само натоварват отсрещния.
Това което искам да кажа е - преди да намерите любовта, намерете себе си в някой друг. Ако е от същия пол, не се бойте да си откриете истинското аз (мъжете най вече да се замислят) ако е от противоположния - може това приятелство да стане и нещо повече. На Английски термина е 'soulmate', (душевен приятел). Намерите ли него, ще намерите и себе си и живота ви ще е повече от хубав:)

Аз нямам с кой да си споделям така, та затова пиша тук, дано не съм ви отегчил (много) :) ~{*_*}~

M.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 дни
hash: 08b97e0236
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   М. , наистина ли толкова нямаш с кого да споделяш, че редовно цъфтят твои теми и коментари тук? Вече те засичам почти навсякъде...

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 48ba428c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ИСТИНСКИЯТ приятел в днешно време е по-ценен от всичко! Проблема е че такива рядко се намират вече..Аз лично си мислех, че имам такъв, но съм грешал.Затова в момента се ограничавам до етап "добри познати".
Ако имате един такъв истински приятел най-добре се радвайте.

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 7d70c230b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма нищо по-хубаво от това да имаш приятели, но въпросът е доколко са истински. За жалост човешкият егоизъм е взел връх в характера на повечето хора и те не са в състояние да мислят за някой друг така, както си го описал ти. И все пак истински приятели има (съществуват все още такива хора), но идва друга трудност - да попаднеш на тях. Аз лично намерих моята сродна душа преди 2 години и се чувствам адски добре... Пожелавам ти и на теб да намериш своята :) Нямам капка съмнение, че рано или късно ще се откриете един друг :)))
П.П. И не, не си ни отегчил, никак даже :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: af5847280d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забелязала съм, че когато считаме даден човек за истински приятел, той все някога ни предава. Просто това се случва винаги. Предателството, разбира се, може да бъде и малко преувеличено. Истината е, че колкото и добри приятели да сме самите ние, има моменти, в които не можем да помогнем на нашите приятели. Когато обаче, те са свикнали да им помагаме, когато в един момент вече не можем да им помогнем, те започват да смятат, че сме ги предали. Може и така да е, може светът да е пълен с предатели и ние самите да сме такива, но това означава ли, че в дадени моменти не сме били истински приятели на даденият човек или той на нас? С.С.

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 0faf685ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. нали за това е сайта де... ако имам какво да кажа - вра си носа навсякъде :D

M.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 535c4a5616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо има сродни души знаеш ли колко пъти съм виждала непознати в последствие се запознаваме ама имам чувство че ги познавам а колко пъти на чуждо място съм се чувствала у дома ..... истинския зор е да намериш сродната си душа е може да не е една ...............

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 615475d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Общо взето нищо не е казано - бла-бла-бла - и какво разбрахте? Нищо. Мислиш, че имаш талант, но имаш доста да научиш още.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d083ff2789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не подозираш колко си прав. Аз също нямам приятели и затова съм тук. Защото откакто ми провървя в личния живот всичките ми "приятелки" ме намразиха и изоставиха. Явно не са ми били истински. Мечтая си за истински приятел. Точно както си го описал. Знам, че само с мечти няма да стане. Но нямам време за сериозни действия или пък ми липсват умения. Много е парадоксално. Парадоксално е усещането да си "сам сред хора". Май приятел се намира много по - трудно от любим човек...

Поздрави: Мод.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 615475d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не вярвай на всяка дума на М., Мод. Той обича да се прави на жертва. Добре се вписва в тази роля. Както се казва - чеше си езика.
Мод., относно приятелите ти - човек наистина има нужда от тях. Никога не разчитай само на мъжа до себе си - мъжете идват и си отиват (макар че от сърце ти желая твоята любов да продължи завинаги), приятелите остават. Тези, които са избягали, значи наистина не са били истински. Но ще дойдат и други - много си млада, имаш време за всичко. И аз наскоро прекъснах едно дълго "приятелство" - слагам го в кавички, защото не беше такова и сега се чувствам по-добре. Но другите си ги пазя и са ми ценни. Имам и от двата пола, дори мъжете са по-добри съветници и слушатели.
Сещаш се коя съм.:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fd9047def2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много е хубаво да имаш приятели, сприятели се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker