Живот и Сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живот и Сънища
преди: 14 години, 7 дни, прочетена 2291 пъти
Да ви призная не минава всяка вечер да не сънувам, може би защото сега съм травмирана без работа, какво да ви кажа животът ми е един, преди имах работа, радвах се каниха ме на партита, живеех си, въпреки че съм омъжена и имам две големи деца, с течение на времето някак между нас любовта изчезна и взех да си търся щастие от другаде.

Съдбата ме срещна с млад мъж който е 13 год по млад от мен, но с него се чуствам много щастлива и връзката ни продължава до ден днешен, паснах ме си много в секса, научи ме на много неща с желание да ги правя и ги правя това го разбирам от състоянието което той изпада и ми е споделял, че с никоя друга жена не се е чуствал така прекрасно, всеки ден комуникираме, среща ме си тайно в неговата квартира с една дума живуркане, но тогава забравям за моите проблеми, обичам го, харесвам го и искам да жиея с него , но разликата в годините ме плаши, терзая се, измъчва ме че един ден ще ме остави да си потърси жена за семейство, иска да му се роди дете, влюбен е в мен, иска ме и ми е казвал 4е неможе да ме изхвърли от живота си за сега, да не го оставям, но каво да направя като моят съпруг не иска да се развеждаме.

Това ми дойде много на мен и явно затова сънувам, но понякога сънищата ако ги разгадая ми казват истината какво ще се случи и когато всяка сутрин ставам си чета съновника, преди два дни сънувах три кофи пълни с мляко, сънувах господ седнал и ме гледа, сънувах че съм в овощна градина и гледам дървото е отрупано със сливи ли бяха череши, но беше така отрупано с плодове и листа, сънувах че летя във въздуха и се премятам, сънувах че съм в тоалетна, бунгало, че съм в палатка много странни сънища .... някой ако знае какво означават пишете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 дни
hash: 70e6539beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, аз знам какво значат тия сънища. Показват, че в главата ти е пълна каша и се филмираш много. Карай по-спокойно, помисли за живота си в дългосочен план и виж кой вариант е разумен и реален.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker