Моля ви, кажете ми как да върна бащата на децата си, не при мен, а при тях ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля ви, кажете ми как да върна бащата на децата си, не при мен, а при тях ?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5006 пъти
Здравейте на всички , казвам се Елена и съм от гр.Варна на 30 години съм и бях омъжена . Имам двама сина Рубин и Бисер . Рубин е още на 5 годинки , а Бисер на 13 . Омъжих се по любов за бившия ми мъж Цветелин . Бяхме горе долу щастливи , удрял ме е само веднъж и аз го напуснах (не само заради тези 2-3 шамара)

С Цветелин и децата излизахме постоянно , по заведения на разходки , на плаж , на планина , абе навсякъде . Нямаше ден в който да не сме излезли някъде , а още повече когато се роди вторият ни син Рубин . Цветелин никога не е забравял , че има брат и сестра доста често им се обаждаше и се виждахме . Никога не съм го спирала да ходи и с приятели и приятелки . Никога не съм го ревнувала , защото за мен изневярата не означава да си е хванал някоя долнопробна курва или проститутка . Последната година беше започнал да се държи много странно беше нервен и избухлив не можех да си обясня защо той е такъв . Доста често си позволяваше да ме обижда , а до преди това не го е правил , макар че сме заедно от 14 години .

Винаги се е държал добре с децата ни , но си личеше и , че вече към тях е по студен . Трябваше да видя най-покъртителната гледка в живота си да разбера , защо е такъв . Прибрах се една вечер от работа с един час по рано , защото ме освободиха и явно , че той не ме беше усетил и когато влязох в нашата стая видях как Цветелин чукаше някъква уличница . Изгоних и двата вдигнах най-грандиозния скандал , който съм си позволявала да вдигам ударих му няколко шамара и ги изгоних , понеже жилището , в което живеем е мое . Децата тогава бяха при кака си (сестра му) Започнах да плача и да си "скубя косите"

След няколко дни разбрах , че въпросната госпожица е танцьорка в дискотеката , в която често ходихме , но аз изобщо не вързах , че е тя . Намерих много бързо номера и пожелах да разбера как тя е откраднала мъжа ми . Тя ми обясни , че една вечер Цветелин бил на дискотека с Галин(брат му) и Златина(сестра му) започнал да танцува с нея и сутринта просто си я прибрал в апартамента на брат му и там си я чукал . Имали връзка от 6 месеца и много се обичали . Попитах я дали спи спокойно като знае , че е разделила две деца от татко им . Тя обедително и без никакъв свян ми каза : Ами защо да не спя спокойно аз не съм виновна Цветелин ми каза , че никога няма да изостави двете си деца . Разбрах също от нея , че Цветелин и е разказал в детайли за мен и семейството ни . Тя ми каза : Аз даже и да не съм те виждала никога мога да те позная , Цветелин те описа от горе до долу в такива детайли , че няма как да не те позная .

На мен ми прикипя не само защото Цветелин си има любовница , а защото и е разказвал за нас и същевременно я чука . Тя ми каза , че е 89 набор и искала много да има деца , а Цветелин бил склонен да и направи дете . Казах си на акъла с твоята блестяща кариера като танцьорка , която всички опипват и влиза в леглото на глупака Цветелин още при първото негово повикване не знам какви деца искаш .

Вярно е по малада е от и от него с 9 години , но не означава , че е по красива от мен . Единственото , което ми хареса в нея беше тялото и , макар че и моето тяло е хубаво , но може и да има нещо , по което найстина да ме превъзхожда щом Цветелин е сега при нея , а не при мен .

След разговора ни с нея бях толкова ядосана звъннах на Цветелин да дойде да си обира дърмите и да се маха от живота ми . Той дойде започна да ми се извинява и да ми обяснява колко пиян бил , неговите лъжи още повече ме издразниха когато ми каза , че веднъж спал с нея , казах му : Ти 6 месеца ли беш
е пиян бе , не мислиш за децата си само как да отидеш да чукаш долнопробната си любовница и след това да си дойдеш у нас и да легнеш при мен и да ме целуваш при положение , че си мляскотил нея и не знам си още какви гнусни истории . Той си събра багажа и се изнесе .

Не живеем заедно вече близо 6 месеца , а той не се е сетил да звънне да пита децата си как са дали имат нужда от нещо . На скоро му звъннах и го попитах защо не се интересува от синовете си , а той ми отговори съжалявам имам много работа жена ми е бременна и скоро ще роди не ми се занимава с вас . Казах му , че не искам да се интересува от мен , защото за мен има вече кой да се интересува , а от децата ни няма кой и те нямат бащината обич , която сега точно в този момент трябва и на двамата .

Само веднъж дойде да оправи един проблем на Бисер когато в училище нщякакво момче му казало : Ееееее, кажи баща си да уреди и нас с по една танцьорка и Бисер се сбил с него . Тогава бащата на момчето беше дошъл да се разправя с Бисер и единствено тогава Цветелин реши , че е баща и има деца . След разправията с бащата , която Цветелин реши , че не може да премине само с приказки и реши , че трябва да се сбие с човека той си тръгна веднага даже не поговори с нас . Моля ви кажете ми как да върна бащата на децата си, не при мен, а при тях .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b2a13c392
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасна история, чак ме побиха тръпки какви мъже има. Такива мъже не трябва да стават пример за децата си. Опитвам се да се поставя на твое място и единственото, което бих направила аз е да забравя, че този човек е съществувал, да го приема за мъртъв. На синовете ти не им трябва такъв баща, затова по-добре не се опитвай да го връщаш при тях. Не го гони, не му звъни. Издействай си издръжка от него и се опитай сама или с нечия друга подкрепа да ги отгледаш. Рано или късно всеки си получава заслуженото; неговото време също ще дойде. Ти не се измъчвай и знай, че имаш право на щастие след всичко преживяно.
Бъди силна!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 09d5fa2f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като чуя Варна и ми се изправя косата. Може и да е много готин град, но хората са гадни (за което се извинявам). Имам чувството че там се таковат кой където свари и не се подбира, без значение възраст, пол, семейно положение и т.н.
Извинявай за отклонението, но с всяка история се убеждавам все повече.
Как да си го върнеш? Не го връщай. За какво ти е? Радвай се, че си се отървала. Да му мисли следващата. И не бързай да се хвърляш в следваща връзка. Всяко нещо с времето си. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8fe9d14a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз като потерпевшо дете ще кажа че боли много боли живота ми беше ад но майка ми е силна жена и не се отказа от мене и макар и трудно сега мога да ти кажа че точна така се става човек има нещо съдбовно че бог наказва първо тези които обича ... дали е така или не факт е че съм силно момиче и ще ти кажа едно остави го тоз гледай си момчетата гледай да стане от тях хора а не отрепки

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a88de0df88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти съм я изживяла преди 10год. мила знам как се чувстваш. Синът ми беше на 5год. когато скъпият му татко се влюбил в една стара мома с 10год. по-възрастна от мен. И ни изостави нито питаше за сина си нито се вясна повече. Аз стоях и го чаках в дома на свекърва си цели 3год. да му дойдел ума... но това не стана. Един ден си събрах багажа и с детето заминах да живея в друг град на 400км. от всички- без да познавам никого там без да имам работа квартира - нищо. Но се справих с всичко - роботех на 2 на 3 места едновременно гледах си детето съвсем сама. И ето днес имам голям възпитан и изключително интелигентен син който е гордост за всички - и в училище винаги е пръв на олимпияди за стипендий и награди във всичко - само да е жив и здрав- защото когато баща му ни изостави той разви тежка астма но отмина Слава Богу. Сега и аз съм отново щастливо омъжена - а за баща му ли?- Съжаляваме го наистина.Моят съвет към теб е - прави каквото трябва и нещата ще се подредят както трябва - давай всичко от себе си и бъди за пример.УСПЕХ

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 474d24117c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не разбирам как е възможно да нямате капка достойнство и да търсите съвет как да върнете при себе си един мъж, който ви е унижавал, бил и изоставил? !

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 311682a711
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боже какви мъже, боже. Авторке остави го и не му звъни. Един ден сама ще се обедиш, че съм права, понеже децата ти ще те оценяват такава каквато си, а мъжът ти даже няма и да го погледнат. Не забравяй, че колелото се върти и туко виж онази танци-бали го остави. Права е номер едно и на мен ми настръхнаха косите като го четох.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b7f4f33f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравейте Моето име е "Виктория" Просто искам да споделя моя опит със света
за това как аз имам моята любов назад и ми спаси marriage. because Аз наистина обичам
Фредерик толкова много, че дори не мога да направя, без да. Ожених се за
15 години с Фредерик и 2kids и сме живели щастливо, докато нещата
започна да се грозно и имахме битки и аргументи почти всеки
време... той се е влошил в точка, че той подава молба за развод... Опитах
ми най-добре да се направи хем да промени мнението си и да остане с мен, защото аз го обичах
с цялото си сърце и не искам да го изгубя, но всичко просто
не работят... той се премества от къщата и все още продължих да
подаде молба за развод... съдих и опитах всичко, но все още нищо
работил. Пробивът дойде, когато някой ме запозна с този
прекрасно, чудесно заклинание пудра, които в крайна сметка ми помогна... Имам
никога не бил фен на такива неща, но просто реших да опитам
неохотно защото бях отчаяна и оставена без избор... Той направи
специални молитви и използват корени и билки... В 7-дневен той ми се обади
и беше жал за цялата емоционална травма той ми струваше, се връща
до къщата, а ние продължаваме да живеем щастливо, децата са щастливи с
нас. Аз го запознава с много от двойките с проблеми в целия
свят и те са имали добра новина... Само, че аз трябва да споделя моя
опит, защото аз силно вярвам някой там се наложи това е... Вие
може да му приятел чрез: unokohealinghome@hotmail. com

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker