Към залагащите онлайн - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към залагащите онлайн
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1791 пъти
Имам сметка в бет365 и ми искат да си снимам личната карта и да ми я пратя, за да ме идентифицирали, имало някакви изисквания и такива неща. Възможно ли е да е някаква измама, защото ми е съмнително? Иначе нямало да мога да тегля пари. Уж за да се предврати прането на пари.

На вас случвало ли ви се е и какво мислите за цялта работа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f49b740a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, така е при всички онлайн букмейкъри. Навсякъде, където имам сметка съм си пращал снимка на личната карта. bet365 е стабилен букмейкър, дават и често бонуси. Друг е въпросът, че от букмейкърите дългосрочно винаги си на загуба. Някои се мислят за големи разбирачи, но именно за това служи и персоналната регистрация с лична карта. Ако си професионален играч, който много печели, просто ще ти закрият сметката и няма да те допуснат повече. Затова съветът ми е да се ориентираш към борсите за залагания като betfair, betdaq, smarkets.
Там не ги интересува кой печели и кой губи, защото залаганията се извършват между самите играчи, а борсата взима комисионна от оборота.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b466a51d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да и на мен го искаха. Иначе съм доволен от бет365.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c0fd7bcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мерси, 1. Чувал съм, че pinnacle също не ограничават и отказват залози, а коефициентите им са най-високи и са от малкото законни в България. Между другото каква е разлика между борса и нормален букмейкър и сътоветно какви предимствата и неодстатъците за потребителите?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 59960e210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами основната разлика е това, което съм написал в първия пост. Колкото повече играчите печелят, толкова повече букмекърът губи. По принцип всеки букмейкър си планира коефициентите така, както прогнозира, че ще бъде разпределението на залозите и след това ги коригира така, че ако това разпределение се сбъде, да му остане при всички случаи даден процент печалба. Ако прогнозите не се сбъднат, то коефициентите се променят по средата на залозите. Естествено, персоналната регистрация дава възможност да се следи кой каква успеваемост има и вярвай ми професионалните печеливши в даден момент биват изритвани. Има достатъчно сведения по форумите по този въпрос. На борсата от друга страна не и дреме, кой какво печели и губи. Това е така, защото тя е само платформа за залагания, нещо като Ebay, а самите играчи залагат един срещу друг, т. е аз предлагам един коефициент и праг на сумата, до която искам да рискувам, и ти решаваш дали да го приемеш. Ти всъщност не знаеш чий коефициент приемаш, защото предложенията за всички коефициенти се сумират и борсата ти показва един общ кюп от най-изгодните коефициенти за дадено събитие. Друга разлика, е че на борсата може да залагаш не само, че нещо ще се случи, а например, че нещо няма да се случи и съответно имаш много повече опции за залагания. Например може да заложиш, че даден мач няма да завърши 2:2, което го няма при нито един букмейкър.
Потърси в нета, има достатъчно обяснения за това как работи betfair например. Достатъчно ти е да разбереш какво е back и lay залог и си готов. Обикновено, коефициентите на борсата са по-високи от тези при букмейкърите, но това е малко подвеждащо, защото ако спечелиш трябва да се приспадне комисионната, т. е ефективния ти коефициент е по-нисък от това което първоначално виждаш. Има си формула, по която можеш сам да си го сметнеш. Преди комисионната на betfair беше 5 %, но след повторното откриване в България я направиха 6, 5 %, което май вече ги прави по-неизгодни от pinnacle. За последните съм чувал и аз, но там все още нямам опит, макар че от дълго време съм въвлечен в материята. Имаше моменти, когато всеки уикенд гледах по 4-5 мача на ден и залагах на борсата. Рискувайки не малък за възможностите ми тогава капитал, успявах да печеля по около 400-500 евро на месец, а в зенита си бях събрал около 2000 евро печалби, които след това неколкократно губих и възвръщах, докато накрая излязох тотално на загуба. Оттогава само умувам и работя върху програма, с която да мога да тествам различни стратегии с исторически данни. За да излезеш на печалба се иска математически обоснована стратегия, кога колко да залагаш и как да си подбираш мачовете, на които залагаш. Иначе така само на чувство, нищо не става. В един момент и емоциите те подвеждат. Сега като си помисля как съм се зверил и треперил пред телевизора, не знам дали втори път мога да преживея подобно нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c0fd7bcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мерси, 4. Според мен пък точно математическите модели не работят, защото те са на база минали състояния и събития. Например между Сити сега и Сити преди има огромна разлика.

А и самият футбол като игра се променя постоянно. Ако напреди многото пасове работеха добре, сега не работят толкова добре и има тенденция към използването на по-бързи играчи с добри далечни удари и с възможности да играят на повече позиции, за да може стратегията да е по-гъвкава и постоянно да се променя в хода на мача, за да се избегне възможността за раздадаване от страна на противника. Тики-така вече го научиха всички и много отбори разбраха как да се пазят от него. Затова и този срив на Испания. А преди работеше толкова добре, че те нямаха конкуренция няколко години.

Ако вероятностите между два отбора преди 2 г. са били едни, сега вероятно са съвсем други. Много фактори оказват влияние - метеорологично време, съдийство и т. н. Няма как да знаеш кой фактор в кой момент ще се прояви и до колко ще бъде решаващ. Например едно недовиждане на съдията може да насочи мача в съвсем друга посока и тук данните от миналото нямат никакво отношение. Типичния пример мача Лудогорец - Базел. Онзи глупав червен картон в началото тласна мача в съвсем друга посока. Ако не беше тази глупост, щяхме да гледаме коренно различен мач, а и резултата вероятно нямаше да бъде такъв.

Правил съм си статистики с достатъчно на брой мачове и ти гарантирам, че коеф. са толкова точно изчислени, че няма как да направиш по-прецизен математически модел. В смисъл че каквото и да заложиш в крайна сметка си назад с маржа на букито - логично. А ти за да си напред, трябва да си по-точен и от коефициентите.

Арбитража (шуър бетс) също не е решение по ред причини.

Според мен точно в усещането е ключа за бараката. Има едни 2% залагащи, които са трайно напред. Доколкото съм проучил, те залагат на чувство - не на стратегии и модели. То дори и да има такъв модел, ти трябва да посвещаваш цялото си време, за да анализираш толкова много данни и в крайна сметка ще залагаш на един-два мача дневно най-много и пак я познаеш, я не. Ами то не е по-различно от това да работиш за някого. Пак си зает през цялото време и си ограничен от към възможности за печалба.

Естествено има го и момента с кеш мениджмънта. Това също съм го сметнал. Т. е. при каква вероятност с колко процента от банката да влизаш на мач, за да сведеш риска от фалит до минимум, естествено никога няма пълна гаранция. Тествал съм го и на рандом в ексела.

95% вероятност - 1/4 от банката
90 - 1/5
80 - 1/6
70 - 1/7
60 - 1/10

От там нататък трябва да се работи върху въпросното чувство. Отработвал съм го доста с годините предимно с тесте карти. Може да се приложи и върху всичко. Стигал съм до 23 познати цветове от 25 карти. Но за сега не всеки път работи и ме е страх да залгам много пари.

Но от скоро започна да работи по-често. Сега мисля да поработя още малко и да започна и да залагам. Иначе съм познавал 13 от 16 поредни мача и някои от коеф. бяха между 2 и 3, но с малко пари експериментално и успях да умножа банката си по 30 само за десетина дни.

А това чувство подвежда, само ако се фиксираш върху бъдещето. Ако се фиксираш върху сега и разбереш, че изхода не излиза някога в бъдещето, а сега си е точно такъв, какъвто трябва да бъде, то тогава се получава, но трябват тренировки, за да започнеш да го различаваш от обикновената емоция. А и срещу обикновената емоция не трябва да се бориш, а да я приемаш и нея като част от тренировките, дори да я обичаш, макар че те подвежда.

Та ако успея, ще тегля една на шефа си, но преди това ще си направя някое депозитче в банка за по-сигурно, че ако се прецакат нещата да мога поне от лихвичка да си посрещам поне най-елментарните разходи, докато си стъпя на краката отново.

Това са ми плановете, но дали ще успея, един Бог знае. Щом 2% са успели, значи е възможно макар и много трудно.

Ако познаваемостта е постоянна, дори и да не е супер висока, само за няколко месеца можеш да спечелиш достатъчно, за да се издържаш само от това и да си имаш отделно бели пари за черни дни. Но за сега постоянството не е достатъчно, но след време може и да стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker