Всичко, което искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всичко, което искам
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1267 пъти
Добър вечер.

Аз съм мъж на 30 години.

И всичко, което искам е някой да ме прегърне и да каже, че ме обича.

Но не си мислете, че това е толкова просто и лесно. Не може да е така, защото през целият ми живот никой, никога не ми е казвал, че ме обича. Никой, никога не се е държал мило с мен. Родителите ми винаги са ме мразели. Нямах приятели в училище, нито извън него. Такова нещо като приятелка или секс - просто невъзможно.
След като свърших училището започнах "временно" сегашната си работа. Мразя работата си толкова много. Колегите непрекъснато ме тормозят. На всичкото отгоре живея в една гадна квартира. Ям, спя и ходя на работа. И отново, и отново, и отново, и отново, и отново и това е животът ми.

Искам да се почувствам поне за малко обичан. Или поне някаква нежност, не разбирайте секс, а просто човечност и разбиране.

Господи, толкова много ли искам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c9b03b145
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не избираме родители и семейство, а децата са жестоки, защото не са овладяли правилата в обществото, но на 30 г. да имаш такива проблеми, да си изпълнен с омраза е жалко и тъжно.
Проблемът за мен е в това, че ти си толкова намразил света, че и света те мрази, хората инстинктивно се пазят от теб. Пишеш, че искаш, но ти някога дал ли си някому нещо? Дал ли си дори на едно улично животно капчица любов? Способен ли си сам да обичаш?
Да мразиш е ясно, че умееш, но това не те води до нищо добро.
Съветвам те да се простиш с омразата си, с много самодисциплина да простиш на родители, ученици вътре в теб и да се оттърсиш от негативното, ТИ да раздаваш любов, добрини, не да искаш...
Ако направиш тези неща, светът ще ти върне двойно и тройно, а ако мразиш - също двойно и тройно в омраза.
Решението е твое - прегърни света и му кажи, че го обичаш или умри в жлъчта си....Земята се върти и ще се върти независимо от теб
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4cf9d7a987
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Може би съзнателно не допускаш хора близо до себе си? Затворил си се в черупката си и чакаш някой да падне от небето и да те спаси. Това го има по филмите, в реалния живот трябва да проявиш някаква инициатива. Запиши се на някакви курсове (или фитнес, някакво бойно изкуство и прочие), за да си създадеш някакви нови контакти. Ако трябва спестявай за екскурзия, не са толкова скъпи. Трябва да си разнообразиш ежедневието. Къде иначе ще ги срещаш тези хора, които да те обикнат?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 66f9248452
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ще се съглася с номер 1 и ще обобщя казаното от нея с едно клише, но много вярно клише : "Когато не ти харесва това, което получаваш, промени това, което даваш"

Всичко в живота ти, всичко на което попадаш, е отражение на теб самия. Започни промяната с любов и прошка - към теб, към всички които са били някога в живота ти и всички които ще бъдат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5fd961e5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обичам те!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 10d2db6b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с коментарите. Когато никой не те обича, трябва да проявиш любовта си. Най-напред към себе си, после към някой друг. Като казвам "любов" нямам предвид това да се въргаляш в леглото с някой. Нямам нищо против секса, той също е проява на любов, но тук използвам понятието в по-разширен смисъл.

Така че, хората са прави - спри да искаш някой да те обича, и започни... ако не да обичаш, то поне да уважаваш, харесваш и приемаш света и хората около тебе такива, каквито са. Иначе ставаме ракова клетка в организма - искаме да получим, но не сме способни да проявим358 любов.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 677b36fbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, не става само с "аз искам". За да получиш, първо трябва да дадеш. Сигурно има и момичето които искат същото, но това не го пише на челото им. В днешният динамичен век, комуникациите са толкова много и толкова развити, че е необичайно да има необвързани млади хора. Имате желание за общуване, а не общувате. Защо? Защото загубихте навика на живото общуване. Правите си виртуални срещи, правите вече и виртуален секс, виртуални игри и т. н.. Живота ви стана виртуален. Нета е пълен с момичета и приятели, започни запознанството там, а срещите си направете на живо. Опитай, все на някоя ще допаднеш и ще намериш човека който да те прегръща, целува и обича.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker