Проблем с извеждане на куче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с извеждане на куче
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1190 пъти
Моля Ви дайте ми съвет как да я накарм да се разхождаме. имам немски шпиц на 3. 5 месеца. Не иска да излиза. Изкарам ли я навън сяда на едно място почва да пищи дърпа се а отвържа ли я се прибира самичка.
Моля Ви помогнете :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 12e608920d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи някаква храна дето обича и му даи на всяка крачка и тои полека лека щесе научи не го мъчи мн все още е малък щесе научи не се притесняваи миличка.... пишети момиче на 19 г

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c5e69f03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Вземи му някаква играчка и се опитай да си играеш с него навън или с някакво лакомство. Подканвай го с някакви игриви думички, да изглежда като игра. Трябва да свързва излизането с приятни емоции. Ако имаш някой приятел с куче помоли го да ги изкарвате заедно докато твоето започ е да свиква. Така твоето ще гледа от другото и ще се чувства по-сигурно. Не го насилвай прекалено много, защото ще се уплаши още повече и ще стане по зле.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8c0fe1d9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо, още може да й е рано. Ако искаш за начало я показвай на прозореца, без разбира се да го отваряш. Изведи я на ръка навън, като се успокои, внимателно й сложи каишката. Като за начало избягвай малки деца, и тълпи от хора, защото могат сериозно да стресират кученцето. Избягвай и други кучета, особено по големите и силни от нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f989317bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо кученцето ваксинирано ли е? Защото ако още не са му сложени бебешките ваксини, по-добре недей да го извеждаш, че да не се разболее от някоя опасна болест. Освен това е още мъничко и всичко го плаши, представи си само ти как би се чувствал в един такъв свят населяван от гиганти. За това в началото я носи на ръце или в чанта докато свикне, че навън не е толкова страшно. И после можеш за малко да я пускаш от чантата, само ако наоколо няма нищо, което да я уплаши и като видиш, че нещо я плаши, веднага я гушкаш за да я успокоиш. Малките кученца са като бебета, трябва им време да свикнат и е хубаво в началото стопанина да е буквално на 2 крачки, че да са сигурни, че са в безопасност. Така, че в началото я пускай на земята буквално за по няколко минути и ако иска да я гушнеш, я гушкаш. Така ден след ден докато вид, че няма нищо страшно и тогава вече няма да има нужда да я носиш на ръце. Между временно у вас може да я учиш да си играе с някоя играчка и така като стане топло времето ще можеш освен да я разхождаш и да и хвърляш нещо (топка, гумена играчка, дори пръчка, но не и камък, че си съсипват зъбите) и тя да ти го носи, но първо трябва да си е преодоляла страха от излизането, за това първите и разходки нека да са кратки, ако трябва само около входа на блока, колкото да види, че няма нищо страшно. Трябва си много любов и търпение, но веднъж научи ли се да излиза и за теб и за нея това ще е много весело. Успех и търпение!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3a534bf80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката:има трета ваксина (минали са две седмици) от седмица я извеждам

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e4f87db199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aми aвторке, тя кaто всяко бебе тепървa откривa големият, шумен, пъстър свят, нормaлно е дa се стрaхувa от всичко непознaто. Но, не спирaй дa я извеждaш!
Първо нa ръце, в теб ще се чувствa сигурнa и зaщитенa. Говори и мило, гaли я, поддържaй спокойствие и сигурност у нея. Пускaй я в нaчaлото сaмо в зелени площи, ( пaрк, грaдинa ) зa дa зaпочне дa си върши нуждите нaвън, ( хвaли я, покaзвaй одобрение, когaто го нaпрaви) пък и дa свиквa. Постепенно ще я отдaлечaвaш от зеленaтa площ ( винaги нa кaишкa ) по мaлко, докaто " зaпецне ". Всеки следвaщ път ще е по- лесно. Излизaй с нея и нa терaсa/прозорец, дa свиквa с шумовете, внимaтелно усилвaй ( не прекaлено ) телевизия/ музикa, кaто в същото време и отвличaш внимaнието с игри или хрaнa.
Хaхaх, преди години имaх еднa лaбрaдоркa, която кaто бебе, кaто се уплaшеше от силни звуци, лягaше по гръб и се преструвaше нa умрялa:))).
Тa, извеждaй я, дори сaмо около блокa едно кръгче дa нaпрaвите, но поне около дърво я пускaй дa души, тя сaмa ще рaзбере кaкво се очaквa дa нaпрaви тaм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eba7d773bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:Аз за първи път виждам куче като моето което като го извеждаш и се праши и не иска да тича всяка малко куче като го пуснеш и тича и си играе

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker