Една нощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Една нощ
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2292 пъти
Беше около 3 сутринта.Лежах,мислех и гледах тъмнината.
Изведнъж дребна капчица ме погъделичка по лявата буза, след нея още една....сълза..
Не бях плакал сигурно от 10 години..А, мисълта, която бе обзела главата ми буквално счупи иначе леденият ми характер..
Бях мислил....за едно момиче..но не, не става дума за любов..Става дума за друго..За нейните ценности.На пръв поглед весело дете, което си има всичко и нищо не му липсва..Не ми отне много време за да я опозная по-детайлно и тогава разбрах...Тя беше богата..Не, родителите ? нямаха милиони..Просто тя бе намерила друго богатство..истински приятели..
Момичето прекарваше изключително много време с тях.За нея удоволствието не се изразяваше в това да виси на компютъра по цял ден или да се напива по дискотеките..Тя просто посвещаваше цялото си време на приятелите и това ? и се отплащаше..
И точно като се замислих за мойте приятели...усетих сълзите и болката...Аз нямах приятели.Само добри познати.Хората, които ми бяха приятели отдавна ги няма, а останалите просто бяха заблуда в която сляпо вярвах..
Плачех и мислех как аз нямам тези приятели с които да излезна и да се разходя из някой парк.Които да ми се обаждат, не само когато имат нужда от нещо.Тези които да ми помагат да преживявам ударите на живота...
И тогава осъзнах, че аз съм беден...и заспах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5267250664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много чувствено си го написал...замислих се за мен самата. Преди бях точно като теб,само 2 приятелки,търсеха ме повече по нужда,особено едната. Просто поправи грешката си,сега не съм в толкова окаяно положение,но пак...не е кой знае какво,определено е по-добре обаче. Винаги съм казвала,че ако се огледаш малко повече,можеш да видиш диаманта,за който преди си бил сляп. Нали знаеш- най-хубавото се вижда само със сърцето,най-същественото е невидимо за очите...
Сиво

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a578dbc653
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пожелавам ти да намериш истински приятели! Продължавай да търсиш, не се отчайвай!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9ffd73aeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Далеч не си единствен, за съжаление. И при мен е горе долу така. Приятели за маса много, но когато аз имам нужда да усетя истински човек до себе си - няма кой.
Докато бях ученичка имах 2-3 истински приятелки готови и в 3 през нощта да дойдат където и да ги извикам, и изведнъж се оказахме всяка със своите грижи, вече пораснали и всяка поела по пътя си. Сега съм студентка, имам компания но само за кафенца, или за купони, но ако изпадна в беда никога не бих вдигнала телефона да се обадя на когото и да било от тях. По принцип винаги повече съм се разбирала с момчета, споделяла съм си всичко с няколко такива, но в последствие винаги разбирах, че в някакъв етап на тези ни отношения въпросните момчета са се влюбвали в мен........е за какво приятелство говорим.
И аз мисля и премислям защо, как и къде да тръся причината, че така ме подреди живота и от все сърце ми става мило като видя две приятелки или група приятели да се смеят, шегуват, да си излизат заедно, а когато един има нужда от подкрепа всички скачат без да се замислят.
На себе си го пожелавам винаги - да намеря истински приятел, дори само един, но да е готов на всичко за мен, както и аз за него, без да очакваме отплата един от друг, на теб желая същото. Имай вяра, че все някога ще се случи, а и хубавите неща искат време, нали така ;) !!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker