Искам да му кажа че го обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да му кажа че го обичам!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5163 пъти
Здравейте, вече близо месец живея с мъж, който познавам отдавна.Започнахме преди година, просто ейтака като малка авантюрка, но беше хубаво.
Сега вече се приместих при него същите чувства имам към него както преди (уважение, симпатия, желание, нежност, внимание ).Мисля че го обичам!?Но проблема е че незнамдали е правилно да му го кажа толкова скоро а постоянно ме напира това и ми тежи че не мога да го изрекав даден момент.страхувам се да не го отблъсна,защото незнам как ще реагира.По принцип той сам ми предложи да се приместя при него да живея, защото сам е преценил че се чувства добре с мен и му е хубаво.Опитвам се да му покажа по всякакъв начин че си го обичам,чувствам се спокойна с него просто искам много неща да му кажа но той не ме предлазполага, може би защото не подозира че искам да говорим,пък и аз не го показвам по никакъв начин.Инъче си общуваме нормално можем да говорим за всичко,но незнам доколко и как ме възприема като неговото момиче.Обича да е свободен, т.е. да има лично пространство където аз си го оставям сам, защото знам,че не обича много да говори за себе си, нещо като респективно отношение от моя страна.
Както и забелязвам много пъти че се грижи по негов си начин за мен,което много ме радва и оценявам.Но идва един момент когато искам да си му кажа Обичкам те и да си го гушна нежно,както и го правя но без да изричам нищо и се запитвам дали усеща каквото и аз.Знам сигурно ще ми кажете "ГОВОРИ" ,но не искам да го претискам по този начин и да излезе некоректно от моя страна и да го отблъсна.Защото ако той не чувства това все още не искам да се разминаваме.Как да постъпя дали да не кажа това което искам един път за винаги и да става каквото ще или да оставя времето само да ми покаже момента и да го исчаками той да намери сигурността в мен ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4b83f0ab05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което чувстваш и не изричаш, витае около вас под формата на струпана енергия и, ако не я освободиш, ще натовари и двама ви. Няма от какво да се срамуваш или страхуваш. Да кажеш "обичам те" не е като да хванеш някого за гушата и да го принудиш да скочи в пропаст против волята си. Това са най-милите, най-нежните и желани думи за всеки човек. Ако знаеш какво изпитваш и искаш да му го споделиш, направи го. Ако обаче с тези си думи целиш да му подскажеш други твои желания като това да се обвържете по-сериозно и т.н., имаш право да се притесняваш за реакцията му. Един месец е твърде малко време за това.

Аз мисля, че ти просто изпитваш чувства, които таиш в себе си и те те задушават. Сподели ги, не ги подтискай. Сигурна съм, че ще се зарадва. Надявам се да отговори на чувствата ти!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c7c86f51e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Eдна година сте заедно, вече живеете заедно...не знам какво те спира--кажи му, все ще намериш подходящ момент, напр. вечер като си лягате се гушни в него и му кажи! Аз бих му казала.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 08a57914cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто му го кажи, а отблъснеш ли го, негов си пр0блем.. Тръгне ли си значи просто не е за теб..Доста време вече се познавате, живеете заедно. Какво ти пречи, просто намери подходящият момент.. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fed1a15c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му - дотук имате чудесни взаимоотношения, няма мъж, който да не се поласкае от подобни признания.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 46f1a9e551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От една година живея с моя човек но преди месец му го казах за първи път, това стана сутринта когато се събуди и аз се гушнах до него, като го чу обърна 2-3 пъти очите защото не го очакваше и имам чувството че не вярваше на ушите си, но от тогава до сега намирам промяна в поведението му и в отношението му към мен, промяна към още по добро обаче изумен ме попита - наистина ли, казвам- да наистина и мноооогоооо, видях искрата в очите му, видях го щастлив, след около 10-15 дни ще му го кажа пак, той го заслужава

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6c86b57363
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нписах му едно писмо да си го прочете когато е сам.
"Извинявай"
Напират ме думи, които искам да изрека, малки неща , които искам да направя.Страх ме е да говоря, за това което чувствам, само се опитвам да ти покажа какво е в душата ми, когато те желая, когато искам просто да те гушна.
Малко съм сантиментална, това е защото винаги съм искала да кажа на някого "Обичам те ", но не съм го казвала истински на никого, просто е било думи.
А сега искам да правя всичко за теб с желание повярвай ми, както никога до сега, защото го правя за теб.Понякога си мисля, че изглежда прекалено натегнато или натрапчиво.
Покажи ми, накарай ме да се почувствам полезна за теб, разбира се ако е така..
Извинявай, не искам да те притискам, не искам да загубя човек като теб. Страхувам се да повярвам в който и да е било, бях лъгана много пъти и бях глупачка да повярвам, страх ме е да бъда сама, знам че с теб не съм, но много неща са ми липсвали до сега и сякаш бързам да мина бариерата преди да е минал влака. Дори не знам дали мога да обичам и какво е да обичаш, дали изобщо хората се обичат или просто живеят за мига...
А дали изобщо те обичам или ще те обичам?! Ако знаеш кажи ми , ако си го чувствал някога, кажи ми какво означава да знам, да разбера дали съм го изживяла или го изживявам сега,а дали някога ще ме сполети...
Не знам, просто до момента единствено оценявам това, че съм при теб и работя, че мога да се грижа за теб,колкото мога, като включа това когато си седнал до мен съм щастлива макар и с гръб пак ти се радвам. Щастлива съм, когато ти наготвя, дори когато ти правя цигара.
А дали те ревнувам... мисля че да , но дали защото те обичам или искам да ме обикнеш или съм просто ревнивка, не знам отговора. От първия път с теб започнах да да си пиша стихчета, преди това писах само мисли, които са биле в главата ми.
Тогава не исках да се вкопчвам в теб за да забравя някого си. Желанията ми бяха искренни към теб както и сега.
Много неща не съм преживяла преди, каквито преживявам с теб . За това плача след като се любим, за това се натъжавам, защото не искам да свършва искам да си остане начало без карай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6793627c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му го по-скоро. Аз съм мъж. Имам си приятелка, не много отдавна.Живея в чужбина.Като си бях в отпуска в БГ, не и казах че я обичам (за което много съжалявам) а обичам я. Тя ми казваше че ме обича, а аз не намерих сили да й кажа. Сега ми е много трудно и малко ми е тъпо сега да и го кажа, а искам! Може-би като я видя, след година :(.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker