Ще убия тези нещастници! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще убия тези нещастници!
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2261 пъти
Искам възможно по-бързо да разкажа нещата, защото темата ми е много болезнена. Не смятах, че трябва да го правя, защото не знам дали имам право да разгласявам нещо, което не е свързано само с мен, но няма къде иначе да потърся помощ.
От доста малък град съм, където всички се познаваме. В първи клас срещнах най-добрия си приятел, който ми е такъв и до ден днешен. Той ми е много по-близък от семейството (ако могат изобщо да се нарекат така хората, които са ме създали). Никога в живота не са ми помагали, а той винаги е бил до мен. Като малък имаше лека умствена изостаналост, но с годините почти се оправи напълно. Много добродушен, мил и наивен човек е, винаги ми е помагал. Той ми е повече от брат. В трудните моменти все сме били заедно, в хубавите - също. Сега и двамата сме на почти осемнадесет години. Коренно различни сме по характер, но сме най-добри приятели и това е всичко. За него убивам винаги, живота си бих дал и не преувеличавам изобщо! И до тук се и стигна. Чувствам се виновен затова, което ще кажа, но трябва да го разкажа. Има един боклук, богаташко синче, мислещ се за голямата работа (въпреки че като нищо мога да го размажа), който е от нашата гимназия и е "недосегаем". Прави се на добър и миличък пред учители, родители, а всъщност е боклук, тормози и момичета, и момчета, обижда хора само заради външен вид, недостатъци или само защото са различни от него, но като стане напечено - винаги бяга. На всичкото отгоре почти винаги е и напушен и се държи просташки и неадекватно. С него няколко пъти съм се сбивал, той ме е предизвиквал, а после е бягал, но аз все го намирах, пребивах, а накрая само мен изкарваха виновен, защото съм бил "побойник", а той "добро момче".
Е, същото това "ДОБРО МОМЧЕ" е изнасилило моя приятел! Да, точно това, което чухте! Преди един месец, този изрод и двамата му най-добри приятели са видели, че най-добрият ми приятел си седи сам в градинката, която е близо до центъра на града, поканили са го с тях, уж на гости, а в дома на този са се изгаврили с него. Той ми сподели, че били пушили цигари (аз си разбрах, че е било трева) и ми разказа с подробности бруталностите. Другите двама са си седели на дивана, докато този го е бил, а после пред тях, го е насилил с подръчни ПРЕДМЕТИ. Моят приятел се опитал да избяга, но после другите двама се включили да го държат, докато онзи използвал бирена бутилка върху моето братче! Наричали го с най-отвратителни думи и изрази. Повдига ми се само като пиша! Тези не заслужават да живеят! Както вече казах, моят приятел имаше лека умствена изостаналост, която донякъде му помага в такъв момент да изживее нещата малко по-леко, защото гледа от различна гледна точка. Постоянно ме пита "Това дето ми направиха е лошо и ненормално, нали? " и ме пита защо са го направили. А аз не мога да отговоря... самият аз се чудя как може да има такива същества, това съвсем не са хора!
И това го разбрах преди по-малко от седмица, защото след случката, той беше две седмици на неговото село, казаха ми неговите родители, че вдигал температура и доста се разболял, затова го нямало. Наистина е било така де, но дори те не знаят за другото нещо. Само аз знам. Но направо като ми го изръси не знаех как да реагирам. Искаше ми се веднага да награбя пушката на баща ми и да ги застрелям и тримата изроди. Или по-скоро искам да страдат, да ги боли. Заслужават или да им счупя капачките на колената, или да получат от собственото си лекарство. И аз съм луд, наистина ще го направя. Просто този път се забъркаха с грешния човек. Ако ще после цял живот да лежа, ще си струва! България няма нужда от такава сган, от мерзавци и боклуци! Приятелят ми вече не го мисли това толкова много, но аз постоянно. Онзи нещастник и преди е пребивал деца и други хора и се е опитвал да насили много момичета, но всички си мълчат, защото ги е страх от него. Не знам какво да направя, как да сдържа гнева си и да не отида веднага да ги убия? ! Не мисля, че съдебната система ще помогне, не мисля, че трябва да ги намесваме, но все пак да попитам, може ли един мъж да осъди друг за изнасилване?
Моля, публикувайте историята ми възможно най-бързо, защото сериозно мисля, че ще извърша лудост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: fb97d5cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че четеш книги е много хубаво. "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни и на мен ми хареса.
Всъщност, моля за извинение, ако историята е истинска.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 77924795d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто направи така, че да го избутат до нещастен случай. Мисли по, какво харесва и какво не, къде се подвизава и с кого. Ако наистина би влезнал в затвора заради това момче, значи можеш да отделиш няколко месеца за перфектното отмъщение.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2a957c9d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж какво, работеща съдебна система тук няма.
Сам не си ли раздадеш правосъдие, всичко друго е умрела работа.
Момчето има ли родители, баща и майка, които ги е грижа за него? Ако да, кажи им, и се хвани с неговия баща двамата, или ако не може, намери още един човек - мъж, за да не си сам, ако трябва плати му, и отидете при онези... да, не са хора, демони са... и там ги пребийте.

Ако аз съм баща или майка на момиче, или момче, пострадало от такива, живи няма да останат.

Направете така, че да узнаят родителите на въпросния изрод, кажете им. Нека знаят що за същество са отхранили и докарали на света.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 166913cb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Говори с родителите на приятеля си. Само че се опасявам, че може да са страхливи и да не предприемат нищо, понеже насилникът е богаташ. Друг вариант е да говориш с приятеля си да подаде оплакване в полицията. Само че може да не е във вашата градска полиция, а в по-голямата - тази в общината или дори областта.

Знам как се чувстваш, понеже един беше изнасилил сестра ми и имаше възможност да се размине безнаказано. Бях готов да го пребия с прът някоя вечер. За щастие след като ние повдигнахме обвинение, още 2-3 семейства също се включиха и гадът беше обявен за виновен и лежи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f421a9b64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Благодаря номер 2 и 4, а колкото до 1 - това, че има извратени тъпи ч*киджии и п*тки, които се самозадоволяват като измислят подобни истории, не значи, че няма наистина такива случаи и по-добре не съди без да знаеш. Като няма какво смислено да кажеш, по-добре да мълчиш.
Колкото до приятеля, неговото семейство са тотални непукисти и се интересуват само от другото им дете, това е общото между моето и неговото семейство. А онзи си е извратеняк във всеки смисъл на думата, по-добре да не ви казвам какви неща още е правил в нашия град, някои хора даже не могат да си го представят, но прави такива гнусотии всеки ден, а накрая винаги се измъква. Предпочитам да не загазя, но не ми е проблем и да стане това, все пак някой трябва да наложи правосъдие и като няма кой, това ще бъда аз, както казва номер 4. Но не съм измислил още план, имам много идеи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6fd0cc6250
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   за съда забрави, след месец няма как да докажеш нищо.
наистина опитай да действаш без да те хванат. щом редовно е напушен, може да "падне" или да се "подхлъзне" отнякъде. ако го биеш, гледай да го издебнеш в тъмна улица или поне да няма свидетели, да няма отпечатъци по гладки предмети, така че да няма как да го свържат с теб. а и щом е правил много гадости, ще има доста евентуални извършители и едва ли ще докажат, че си ти ако действаш умно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a944dafc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Едва ли някой ще повярва на изнасиленото момче, щом е с умствена изостаналост.
Тези гадняри пак може да се гаврят с него. Предпази го от следваща гавра, но го измисли много прецизно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7c905710e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прилича ми на типичната измислица...
Другия път напиши нещо по-интересно, ако можеш във измислени истории ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 769d6e8b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да го беше завел на лекр-така поне щеше да има доказателства. Едва ли умствената му изостаналост е толкова силна, щом не учи в специализирано за такива деца училище, номер 9.
Авторе, не знам какво да те посъветвам-винаги съм спазвала закона. Все пак, иска ми се да вярвам, че ако го беше завел на лекар, а след това в полицията (дори и при прокурор), може би нещо щяха да предприемат. Сега май е късно и остава само саморазправата като изход.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e7c7781ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля, че трябва да му покажеш какво е изнасилване. Хвани го и го завлечи някъде, но направи така, че да не те разпознае, ако можеш, заснеми всичко, което му правиш и после го прати на приятелчетата му да го гледат и него все пак. След това го изнудвай с видеото, че ако не влезе в правия път, ще го рапространиш

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ad6559ee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, поговори сам първо с вашите родители, после поговорете с техните, на пострадалия. Ще намерят какви мерки да предприемат. Саморазправата е престъпление, родителите ви са по зрели и ще намерят изход от ситуацията. Пострадалият да не се срамува, той няма никаква вина. Като се стигне до родителите на виновника, те няма да оставят ненаказано това извращение. Никой родител няма да позволи такова подло поведение спрямо детето си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker