Чувствам се изоставен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се изоставен.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1643 пъти
Здравейте на всички четящи. От около година разглеждам/коментирам истории в този сайт, някак ми е интересно. Живея в голям град, бях се запознал с момиче (Което все още обичам. ) в детски сайт. Всеки ден си пишехме и т. н, не знам как, но се влюбих и то силно. Почнах да я обичам, въпреки, че тя е далече от мен, в малък град. Бяхме "заедно" с месеци, доста време. Беше ми приятно, радвах се, че си пишех с нея, просто невероятно. Да но всичко свърши, не знам как. Тя прекрати всякакъв контакт с мен(Мина доста време. )Много пъти съм ходил в града и. Наблюдавал съм я и ме е е било срам да отида при нея. Говорил съм с нейни приятелки. Знаех къде живее, къде ходи абе всичко. Стоял съм с часове (Приятни за мен) в които съм и писал(а съм бил пред дома и) тайно! . Не знам хора как да я забравя. Обичам я и постоянно мисля за нея и трудно ми е да. Исках да е моя да я направя щастлива да сме си винаги заедно(Не съм момче което може да си играе с чувства. )Но винаги се появява причина която да прекрати връзката която сме изградили. От както спря контакт с мен, всеки ден стоя пред дома и (Тайно) не ходя на училище (направо не живея) цяла седмица не се прибрах в вкъщи. Всеки ден малко или много аз умирам. Дай те ми съвет, какво да правя? Вече не знам.

М 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6ff9c82511
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе човеко, вземи порасни на 18 си, а се смята да се става "пълен мъж" на 19.. Някак ми е странно какво правиш -> първо ходи на училище, тъй като виждам пропуски в час по български език май, а едно момиче първо гледа качествата на момчето нали знаеш - не винаги, но в този наш "живот" е така. Ти си станал много вманиячен.. Когато си бил там, защо не си я заговорил - мъжа или мишката беше в теб (приеми го, като мотивация - нямам намерение да те хокам). Нека да те посъветвам да направиш нещо по въпроса и да не "откачаш" по нея - първо, че ще я стресне, а после идва момента, в който може да се разбере, че някой ти я е "откраднал", докато си блял отстрани какво прави.
Знам много добре в какъв момент и в какво положение си заради момиче и аз съм "полудявал" по такъв начин (и то, когато бях малко хлапе). Аз пък понеже съм програмист бях намерил на едно момиче адреса - друг луд почти в същата ситуация. Друго е, че се запознахме много бързо и се опознахме бая, но не в пустия "интернет", където всеки може да бъде най-великия и т. н. Започнахме нещо, което продължи не много, но не и малко.. (като връзка) Все пак тя беше много мила и добра, а аз, аз просто си бях какъвто винаги съм бил не от най-добрите хора. Друго е, че успя за малко да ме промени. И така май се увлякох в моя такава историйка.

Да ти кажа просто откажи се от тая лудост, започни си да ходиш на училище, мотивирай се за успехи - има време за момичета.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9004907e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами съвета ми е следния - не се погубвай за някакво момиче което очевидно не иска да те вижда, да ти говори, нищо не иска от теб. Това, че не ходиш на училище е голяма грешка, недей да се лишаваш от образованието си, моля те! Защо жертваш бъдещето си за някаква дето пет пари не дава за теб? !?

Тя утре ще е с някой друг и тогава какво? Знам че си влюбен в нея, но моля те помисли малко и за себе си. Това момиче не е истинската ти любов, защото тя те е разкарала от живота си. Защо си губиш изобщо времето, нервите, ума, сърцето да стоиш пред дома и? !?

Забрави я. Знам че ще етрудно но не е невъзможно. Тя ти е дала някакви празни надежди и лъжи докато сте си писали, ти си повярвал и ето те сега - страдаш ужасно по какво друго освен сладките и лъжовни приказки на това момиче. Несподелената любов не е истинска любов.

Там някъде е твоето момиче, помни това! Не тази която те е отрязала и сега седиш отчаян пред дома и, а момче, което още не познаваш е предопределената за теб.


Хей знаеш ли че ми звучиш като един страхотен човек, момче което някое момиче със сигурност ще обикне някой ден :-) Просто не се отчайвай сега, знам че ти е много трудно и съм с теб, както и други читатели тук. Помни че времето лекува. Дал си любовта си на някой който не я иска и не я заслужава. Това е грешка, но за щастие можеш да я поправиш.

Недей да ходиш повече пред дома на това момиче. За нея всичко е приключило между вас, знам че в теб има още надежда, че тя ще скллони да е с теб, но аз като момиче ти казвам, че ние щом отрежем някой толкова категорично, значи е завинаги.

Пак ще пиша, ако имаш въпроси, моля пиши. С удоволствие ще ти кажа всичко за нас, момичетата, имам предвид че някои неща са валидни за всички така че мога да ти отговоря. :-)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bcfb9e474c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ето това е! На тези години трябваше да си в казармата, а не да дремуцаш пред къщите на някакви си момичета от други градове, които и 5 пари не дават за тебе!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 884e0e81c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти номер 2. Аз не разбирам защо стана така.. Всичко си беше нормално и изведнъж край? ! Мислил съм и не мога да разбера, няма логика просто. Очевидно не я интересува това, казах отгоре стоял съм много време и съм наблюдавал.. Както и да е, имам няколко въпроса към теб но ако може по емайл?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6ff9c82511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А защо не кажеш нещо за нас - №1/№3. Май ти дойде в повечко истината? Чудя се дали ще се "влюбиш" и в Номер 2. Смешна трагедия е това.. Ставаш жалък човече, осъзнай се,

№1..

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9004907e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тук не разрешават имейли, питай направо Авторе, всички сме анонимни. Аз съм номер 2 и ако мога да ти отговоря моля питай каквото те интересува - :-)

Поздрави

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 80ba6a9bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един пистолет в главата и ще се преместиш на гробището, нали и без тва умираш поне да е на точното място!!! А до проблема ти пораснииии знам, че е трудно, знам, че не можеш без нея, но знаеш ли отиди и и кажи какво чувстваш!!! А най-малкото поне да информира чистачката, че има допълнително за метене, защото не си струва за едно момиче да ставаш боклук!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3add830d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички за отговорите. Явно всичко е било лъжа. Не знам, все още мисля за нея и не мога да спра. Но не разбирам, тя каква полза е имала да ме лъже? Не знаех, че са забранени емайлите тук. Бях планувал бъдещето си с нея, но явно е било писано да стане така. Обичам я и искам тя да е с мен, но не може. Благодаря, че писахте в темата. :(

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bcfb9e474c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Знаеш ли, ПИЧ, вземи и направи една парцалена кукла - от стари скъсани чаршафи, възглавници, одеяла, кръсти я на нейното име, направи я да изглежда като нея - цвят на косите, прическа и т.н. Поиграй си малко.
После я окачи на едно въже и РИТАЙ, УДРЯЙ, БИЙ, ДЕРИ, РЪГАЙ Я С НОЖ, накрая я запали, изгори я, плюи на нея, обърни ? гръб и повече никога не се връщай там!...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9a7cb99e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен тя може да не е наясно с чувствата ти!? Вие имали ли сте някаква връзка изобщо и тя знае ли, че я харесваш??

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3028647774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вече сме заедно, всеки ден ходя при нея и се чувствам много добре. :) Проблемат и е бил, че не е била сигурна в мен. Приятен ден/вечеР.

Автора.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ff9c82511
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си луд бе момче, браво! №1 съм.
Интересно ми е какво се е случило през тия изминали дни/месец не знам вече, ако искаш разкажи. Или все същите простотии с писането, май живота се променя и техниката го деградира.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: da715d4498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вече се виждаме всеки ден, тя идва в събота и неделя у нас, аз през останалите дни. Оставила ме е, защото е мислила, че няма да се получи нищо, от "разтояние". Отново съм щастлив, заради нея. Дано в бъдеще да не разделяме отново, защото ми е много трудно без нея. Тя ме запозна с родителите и, много добри и приятни хора. Баща и е много забавен човек, играхме табла с него. :) Майка и е скромна жена, готви много добре и е учтива. Просто родителите и са прекрасни. Обичам я, искам да съм с нея вечно. Тя е всичко за мен, всичко, което бих искал. Благодаря на господ, че ни събра отново.
Автора.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ff9c82511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е, благодаря, че сподели, радвам се за теб. №1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker