АЗ СЪМ РАЗЛИЧЕН - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

АЗ СЪМ РАЗЛИЧЕН
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 8448 пъти
Здравейте!
Аз съм момче на почти 22 години

пишейки тази статия , искам да споделя с всички вас за моята всъщност и вие сами да прецените дали ставам за днешният живот или не !!!

по възможност , не ми пишете обидни и гадни коментари щото изобщо няма си правя труда да ви чета глупостите :)

и така .. аз съм доста по различен от повечето младежи на моята възраст !
и понеже не съм като днешното деградирало и скапано общество и поради този факт , съм отхвърлен и презрян от хората .. през живота си съм слушал многоо обиди и най-различни думи по мой адрес и понеже съм адски чувствителен човек и ги преживявам многоо тежко тези неща :(

аз не обичам да ходя по дискотеки и мразя шумните партита .. не съм свикнал и ми е адски кофти когато попадна сред повече хора и се сдухвам тоталноо .. може многоо от вас да ме мислят за задръстен тип и къв ли още не но ми е все едно и нямам намерение заради хората да отивам против себе си !

свикнал съм като искам да пия , отивам до магазина , вземам си алкохол и си сядам в къщи пред компа да си пия и така :)

а и по дискотеките стават всякакви неща .. боища , изнасилвания и кво ли още не ...

просто съм някак затворен в себе си .. не обичам шумните места и компании .. трудно комуникирам с хората , страшно се притеснявам и ми е адски гадноо .. :(

от близо една година насам съм като костенурка , свита в черупката си от страх да не бъде наранена отново и отново .. многоо съм си патил от фалшиви приятели и от обещания които никой не е спазил и вече някакси ме е страх да се доверя на който и да било ... :Х

години наред изгубих от живота си , в търсене на истинското щастие , но така и не намерих нищо друго освен разочарование , презрение и болка .. :(

беден съм .. и живота ми е многоо труден , мъчи ме ужасната мисъл че ако си имам момиче аз не мога да и осигурявам това от което тя има нуждаа .. повечето момичета са некви разглезени и обичат да ги водиш тук и там .. да ги глезиш и да им правиш скъпи подаръци .. е сории но аз не мога да ви дам тези неща момичета , и не съм привирженик на разни купони , дискотеки и т.н.

но за сметка на това пък умея страшно многоо да обичам , и момичето което се докосне до мен ще бъде най голямата щастливка , щото макар и малко да и давам , ще го правя от сърце а и мисля че не е важно да се правят големи подаръци а да се правят от сърце дори да са малки , важни са жестовете , и тези малки неща които хората забравят да поглеждат ..

също така аз страшно многоо ценя нежният пол и никога не посягам и не наранявам момиче , и тези които вдигат ръка на момичетата и ги третират за мен те са най големите слабаци и изроди , защото е супер признак на слабост да удариш човек който знаеш че не може да ти отвърне нали ?

дори се чудя на повечето момичета защо ходят с некви идиоти които само им причиняват болка и всеки ден ги третират , те не ги ценят .. защо отблъскват хубавите момчета които дори и бедни , поне могат да ги обграждат с любов и нежностт ? ;(;(

и защо парите и алчноста треа да ви заслепяват момичета ? няма ли да ви е по добре ако сте обичани и ако се държи добре партнйора ви с вас ?

аз винаги съм бил един самотник и може би сега всички си мислите че съм луд или сдуханяк и т.н. еми не мога ви спра мислите и както искате така мислете .. ако не ми одобрявате мисленето и начина на живот ходете тогава с мутри за да ви осигуряват пари , разходки и да ви возят в скъпи коли , но треа да приемете и факта че всеки ден ще сте бити и малтретирани щото такива изроди не могат да обичат понеже те нямат чувства в себе си !!!

и към момчетата да кажа нещо : когато казвате момиче го казвайте с уважение и от мен знайте че момичето не е играчка за секс както повечето си мислите .. момичето е другар в живота и партнйор с който да си живеете и да си споделяте болки и радости и т.н. секса и парите не са всичко хораа .. не се заслепявайте от тези две нещаа , не е редно да е така , може да са красиви тея неща но не са най важните в живота !!!

а и в днешното деградирало общество в което повечето са некви боклуци летящи в облаците , и просто нормалните хора със здрав разумм биват отхвърлени и ги мислят за странни и т.н.

аз точно за това така и не можах да се впиша в днешното ужасно общество но и не искам защото за да се впиша треа да стана боклук и безчувствена твар като другите а аз не искам и няма да стана такъв , и макар да съм самотник аз имам достойнство и на никого не подражавам и винаги съм и ще си бъда себе си :)

ако има и други такива които мислят като мен и които са в моето положение и си търсят истински приятел , можете да ми пишете на мейла isicha7@abv.bg

и ако все още има нормално мислещи и скромни момичета които споделят моето мнение , намерете ме да си пишем и да си бъдем приятели ! аз искренно ще се радвам ако ви нося поне малко радост в живота ви :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6b273c5a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, ако се загледаш тука всяка пета история е такава..
"Аз съм супер добър,романтичен, но сдухан и момичетата не ми обръщат внимание.Чудя се защо все тръгват с някви пропаднали типове, които после им разбиват сърцето"..

Е, да ти кажа и мен ме тормози подобен въпрос.Но кво да се прави.Жени са и малко или много имат право на избор, избор, който разбират бил грешен и остават с "разбити" сърца.Или поне докато не намерят следващия с надеждата да е "подходящ"...


*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0f4e83d5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 15 съм, и водя абсолютно същия живот. Просто не мога да понасям хората да са втренчени в мен. Като ходя по улиците и в даскало имам чувството че всички ме гледат и вътрешно се смеят. Но просто не сме от по-социалните хора. Важното е да имаш добри приятели. Да не се чувстваш напълно изолиран от света. Ние например се събираме често трима четирима, играем малко белот, гледаме някое филмче и си приказваме. Това е, което ме поддържа. Относно любовта - отдавна съм се отрекал от нея. Знам че ще прозвучи тъпо, щот ти си мн по-зрял от мен, но... просто нямам желание да се забърквам с такава беля като любовта, особено гледайки как повечето от приятелите ми си имат гаджета, и как не прекарват и ден без спорове. Нз дали е от значение, но Повечето ми приятели са момичета. Не изпитвам нищо към тях, щото... не вярвам в любов между приятели. Познават ме и знаят че съм свестен. От малкото момчета приятели, само... 1 е свестен. Но важното е да намериш други свестни хора. И аз предпочитам да седя прет компа и да чатя и гледам филми, но по някога наистина имам нужда да разтуша малко. По въпроса за обществото - ние тях можем да изкусорим повече от колкото те нас. Това че са мнозинство, че са "готини" и "богати" изобщо не ги прави по-добри от нас. Сигурно звучи доста глупаво от моя страна, но... така е както аз живея, и се радвам на това което имам. Знай че не си сам. Доста можем да дискусираме и по тема бъдещето на популярните, но няма да има смисъл.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bf823e51f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Все едно пиша аз, сачо където съм момиче на 17 ... По характер съм същата нежна, чувствителна и наранена дшица, затворена в себе си и неискаща да се покаже пред света ... За жалост

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b125c16767
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работете повече за самочувствието си-образовайте се,спортувайте...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a93768180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Бих посъветвал автора да не се взима толкова насериозно. Проблема ти е, че се имаш за нещо повече от другите, а си празен от към съдържание...говориш за връстниците с пренебрежение, може би завиждаш?
Ще ти споделя нещо - за да си намериш така желаното от теб гадже трябва да умееш да комуникираш и да покажеш качествата, които сподели по горе. Но лично аз се съмнявам, че ще имаш голям успех, защото (не се обиждай), но си един слабохарактер мухльо, който не е в състояние да се вземе в ръце и да реши проблемите си. По-лесно е да плачеш и да изкарваш другите виновни отколкото да потърсиш вината в себе си!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   автора : коментар номер 2 поклон ти правя брато , много добре разсаждаваш и наистина по думите ти разбирам че си свестен :) обществото е толкова окаяно че нямам думи кво да кажа просто .. те не са изобщо повече от нас , проблемът е че така си мислят но истината е другаа .. скайпа ми е realist936 ако искаш ме намери да си пишем :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ae550d1acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   за 3ти 4ти път ми се случва да чета нещо и някой да мисли като мен
и аз съм момче с почто същите принципи на 18 съм гледам момичетата ПОВЕЧЕТО търсят само някой "батко" с парички и кола за да може да са покаже пред хората колко е желана и може да върже баткото...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b6af4999ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторе това все едно аз съм го писал, преди месец станах на 22. Значи и на възраст сме еднакви и като характери.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d230a3ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тази страница е мн хубава мн ме впечатли с нея и разбрах че си наистина толкова печен и другите да се смеят не им обръштай внимание ас мн държа на теб и несъм такова момиче като другите ас не с

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора : номер 5 явно и ти си като всички деградирали "газари" и за теб един нормално мислещ и възпитан човек означава "слабохарактерен" и така нататък , че и на всичкото отгоре обиждаш .. щом аз съм празен тогава ти какъв си ? нима ще отречеш че днешното общество е скапано и че ценностите вече са на изчезване ? .. и може би ако се държа изрудски с околните , ако трепя и ако причинявам само болка на хората , тогава сигурно вие деградиралите боклуци ще ме приемете за нормален нали ? Не се и съмнявам в това .. то просто по изказването ти съдя колко си неориентиран спрямо живота и събитията и факта че на изстрадал човек казваш че е едии къв си без дори да го познаваш , просто ме изумяваш човече , но както и да е живей си в твоят празен свят и си мисли че всичко квото хварчи се яде , то няма лошо ама от високо много лошо се пада и като паднеш много боли !!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a93768180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От номер 5:
Целта ми не беше да те засегна, а малко да видиш и други гледни точки. Въпреки, че съм бил остър в изказването си исках да ти подскажа, че трябва да се захванеш с нещо сериозно - с това да преследваш някакви цели, с това да направиш нещо за хората. Излез на улицата и виж колко добри, но смачкани от живота хора има...не си мисли, че само с едно добро отношение вечно ще се движиш по "зелената вълна". Разбери, че живота е една джунгла, в която всеки се бори да е на върха на хранителната верига, някои го постигат други не, в това е неговия смисъл - в борбата, в самоусъвършенстването. Така субекта достига до много житейски истини и придобива широк възглед върху живота...Затова ти казах, че си слабохарактерен, защото те е страх да се впуснеш в битката, прекалено си бил добър и така нататак. Признай, ако не пред аудиторията тук, поне пред себе си, че не ти стиска.
Голяма част от коментара ми е в метафоричен изказ, но се надявам да си схванал главната ми теза. А относно
коментара ти за "гъзарчетата", явно обичаш да се сравняваш с тях, щом са ти толкова голям трън в очите ? Отговори си на въпроса дали зад тази твоя ненавист към гореописаната група хора не се крие невъзможността ти да си като тях, да си част от стадото...
Нарочно оставям края на коментара незавършен за да продължим дискускията, смятайки, че има какво да се научи от нея, ако не за теб то поне за другите читатели...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега кво ще ти кажа номер 5 : изобщо нямам намерение да споря с теб и няма за кво да се замислям , и това което ми каза че се възмущавам на идиотите щото ме е било яд че не съм като тях , само мога да ти кажа че си в голяма грешка човече .. !!! ти мислиш ли че е добре да вървиш и да мачкаш невинни момчета и момичета и да причиняваш болка ? това ли е твоят идеал за достоен човек ? пфф човече само едно ще ти кажа .. видял съм адски мноо и съм изпатил адски мноо от живота така че не спори с мен , и не само аз съм този който мисли че обществото ни е окаяно , всеки ден чувам толкова мноо хора да го казват така че просто погледни реалноста такава каквато е !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автора : няма как шибаното общество да не ми е трън в очите щото ми пречи да си живея живота нормално и спокойно ... и кво ще ми кажеш .. че нормалните хора са ценени от обществото ли ? естествено че не са и ти си перфектният пример които го доказваш това нещо щото ето че ти се възхищаваш на разни идиоти без сърца които живеят само за да нараняват невинни хора но не и да вършат нещо полезно .. аз съм се убедил отдавна че живота е джунгла мой човек и ако не беше така аз нямаше да пиша тук тази статийка нека е ясно това нещо !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Автора : защо ли имам странното чувство че искаш всички да мислят като теб а ? не мога да разбера защо си мислиш че не ми стиска и че съм слабохарактерен и т.н. ако ме познаваше лично едва ли щеше да мислиш така , но както и да е !!! просто в днешно време дори и да се впуснаеш в битка с живота шансът да я спечелиш тази битка за която ти говориш е страшно малък , и то много зависи и какъв тип човек си а нормално мислещите и истински хора в днешно време ги приемате за "странни"и "слабохарактерни"и да ти кажа ли защо е така ? защото ценностната система на днешната младеж я няма ! тя просто липсва или поне да кажем че е грешно развита .. щото аз не мога си обясня защо хората се възхищават на некав си психар с мега болен мозък и защо си мислят че "вижте го тоя какъв тарикът е" ето от тук идва разваленото и грешно мислене а то води след себе си много последици и т.н. и ако ми кажеш кое му е тарикатското на един подобен човек ще е добре щото аз не виждам нищо газарско в това ! а на некав затворен в себе си и умен човек кво му казват "тоя е ебасии задръстеняка не стаа за нищо и т.н." веднага започват да ти лепват разни етикети които изобщо не са така и които треа да ги лепят на другия тип хораа ! :X аве на таа тема мога часове да споря с тебе , просто не вярвам да си по запознат от мен с понятието наречено животт ! по думите и мисленето ти разбирам колко си в час с нещата , щото не ми пука за къв ме мислиш даже изобщо , ама за разлика от теб поне съм реалист и циттирам реалните неща а ти отричаш реалноста но нали знаеш че когато фактите говорят и боговете мълчатт !!! факт ли е че в България е безредие ? факт ли е че всеки божи ден стават всякакви произшествия по улиците на България и то от агресия на младежи ... ;( факт ли е че за хората са важни само секса и парите ? просто по голямата част от хората които се надуват и си мислят че много знаят точно те са толкова кухи от вътре че абсолютно нищо не знаят !!! и тея дето се имат за велики и претендират че са смели , точно те тайно в себе си са най големите страхливци и чрез хвалбите си избиват комплексите за малоценностт ... те са кучета но само лаещи , а куче което лае , не хапе !!! аз ги наричам тъпи комплексaрчета щото са точно такива !!! кво още искаш да ти кажа .. спирам до тук че много задълбахме темата !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 85a2a74c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Подкрепям номер 5. И аз виждам така нещата.

Авторе, забеляза ли, че болшинството от коментарите тук са на хора, които се асоциират с теб? Това ли е деградиралото общество, което не приемаш? Или тук пишещите не са от обществото? Май обществото си е такова, каквото си е било винаги, но за теб е много по-лесно да обвиниш него за собствения си провал. Може да си добър, може да си свестен, но си неудачник. Защото, от инат ли, от мързел ли, от гордост ли, не се бориш да оправиш живота си, а си седиш в мизерията, накичен с инфантилната си идеология. Цял живот ще си останеш посредствено, мрънкащо човече, на което всички са му виновни и то е все недоразбрано, недооценено, нещастно... Горкичкия! Така ще е и във връзките ти, така ще е и в работата ти - навсякъде. Докато чакаш света да се промени по твоя модел. Ами, няма да стане. Използвай хубавите си качества за да успееш, а не ги използвай като оправдания.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Автора : номер 15 не ме обиждай след като дори не ме познаваш ;) просто е глупаво ... и да ти кажа че грешиш щото обществото не е било винаги такова ... що половината престъпници дето заслужават да са зад решетките са на свобода ? хайде отговори ми .. що както си вървиш по улицата и те ругаят , обиждат и т.н. .. моля ти се не ми разправай неща в които ти не си вярваш , не съм идеалист а давам точна преценка на живота и на хората и не ми казвай само как да мисля ! иcтiната е такава и това че такива сбъркани мозъци кат тебе не искат да я признаят това е друг въпрос ! подкрепяй си номер 5 , мен това не ме интересува ама слезте на земята бе хора , ако знаеше повече за мен щеше да мислиш по друг начин , само това мога ти кажа сега .. и не ми давай хипотези какъв ще бъда винаги , щото животът е една въртележка която постоянно се върти и ако си мислиш че ти ще си на върха мноо грешиш щото може и дъното да стигнеш !!! аз живея в това общество , стаам свидетел на секви работи така че деградацията идеално я виждам и това че си имам свои представи за нещата и за хората , нито ти имаш правото да ме упрекваш , нито които и да било ... айде довиждане !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a93768180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Отново от номер 5:

Авторе, голяма нетърпимост имаш към чуждите мнения различни от твоите ми се струва. Ще ти кажа, че ти си от твърдоглавите хора, които не искат да приемат чужди съвети, а си знаят само тяхното...такива хора често ги оставят да се блъскат сами в живота. Няма смисъл да откриваш отново топлата вода след като можеш направо да се възползваш от нея. Докато не разбереш, че колкото хора - толкова и гледни точки има, ще водиш безсмислени спорове да убеждаваш другите, че си прав. Всеки за себе си е прав! А, с перманентното повтаряне на фразата "Аз знам повече, аз съм видял повече, аз съм изживял повече" отблъскваш много сериозно всички около себе си. Нагледали сме се вече на дървени философи със собствена идеология. И запомни едно от мен, умният човек не се хвали, че е такъв - той просто се отличава.
Благодаря на номер 15 за подкрепата, и той много точно ти го е казал, че виниш другите за собствените ти несгоди.
Другото, което ми направи впечатление е, че който е по оптимистично настроен го слагаш в графата - гъзари и веднага следва контрааргумента ти - да свали розовите очила.
Говориш ми за убийства, погазване на човешки права и т.н...осъзнай се малко, аз да не съм Темида, та да решавам кой е прав и кой е крив. Има си държавни институции за тази работа. Това, че ежедневно се случват инциденти, убийства и други трагични случаи не означава, че трябва да живея със страх и да се затворя. След като съм безсилен да предотвратя каквото и да е, взимам си поука от грешките на другите и продължавам напред.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6aafd204cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 5 и номер 15 имат право. Дотолкова съм съгласна с тях, че няма какво да добавя. Хубаво ще е да си вземеш поука, авторе.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Автора : номер 5 аз нито се правя на философ нито на еди къв си .. просто цитирам истината такава каквато е ;) другото което е , тогава след като си осъзнал че от спорове няма смисъл и че не приемам чужда гледна точка тогава защо спориш бе човек ? не знам просто квото и да кажа ми е безсмислено щото едва ли някой разбира мотивите ми и това което всъщност се опитах да кажа със статията си , но както и да е .. аз съм казал Боклуците няма да ме направят Боклук защото аз няма да го позволя и деградиралото и скапано общество за което ти ми говориш изобщо не ми го и споменавай .. аз съм си това и така мисля и ще съм си това и ще мисля така до последният си дъх ..

номер 18 на тебе кфо да ти кажа освен продължавай да си подкрепяш номер 5 и номер 15 много ти здраве :Д а поуката за коятo ми говориш няма ква поука да си вземам ... истината си е истина , фактите са си факти .. те не се отричатт ;) бай бай другари ;)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c8008e9fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Заедно съм със 18, 5 и 15 номер!

Или си топката за боулинг или си кеглата, а ти май, даже не май си кеглата. Все другите са ти виновни, все си недооценен, ти си най-великия само, че никой не го вижда. Ами замисли се защо никой не го вижда. Сега знам какво ще кажеш "Не казвам, че съм най-великия, просто деградиралото и скапано общество няма да ме направят боклуци като тях!" Доста тъпо звучиш вече! Еми, да ще си подкрепям 18, 5 и 15, пък ти си живей в своя изолиран смят без приятели, без някой на когото да споделиш, без емоции, само единия компютър, който имаш за приятел и за доказване. Обаче доказването ти пред група анонимни е напълно безсмислено, вече си пролича, че си (както каза номер 5 мисля) слабохарактрене мухльо. Не ми казвай, че не те познавам, за да говоря така. Аз казвам какво ми е първото впечатление, а да знаеш не само тук по него посрещат. Може по ума да изпращат, но тебе май няма и да те посрещнат. Мразя такива хора, дето всички са им криви и те винаги са прави. За тях няма друга гледна точка, няма друг вариант освен техния. Айде пиши поредния си подобен коментар с предишния и не казвай чао ... Никога няма да осъзнаеш, че си си провалил живота, нигока. Единствено когато погледнеш реалността. За да си щастлив в живота трялва да се бориш и не можа на такива ш*бани хора като тебе да им се поднася всичко на готово. Няма как да стане.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Автора : номер 20 с какво право ме обиждаш и ме съдиш бе , що за хора сте вие по интернет сайтовете ? много ви знаят устите като че ли вие сте безгрешни ... аз съм си провалил живота и съм бил слабохарактерен .. хаха ти чуваш ли се бе ... боя се че ни се наред с мозъка и ще е добре да идеш да се прегледаш ... май трябва повече да се вгледаш в обществото и да видиш кой хора се приемат от останалите и кой биват просто отхвърлени и знаеш ли че не всеки има късмета да срещне приятели и приятелки подобни на своите качества , знаеш ли че не всички са родени с медена лъжичка в уста като тебе ... но ти не можеш да го разбереш нали щото си безчувствено същество и не можеш да го изпиташ .. можеш само да обиждаш и да ругаеш ... аман от такива нафукани всезнайковци като тебе .. писнало ми е от вас ... погледнете се кво представлявате първо и тогава говорете !!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Автора : Да прав съм , аз винаги съм прав яд ли те е ? казвам това което виждам ... щото не мога да кажа че живеем в готини обстоятелства след като виждам че живеем в един хаос в които вече няма нищо истинско ... изобщо не сте в днешният живот и си личи колко слаба ви е ориенатцията за нещата , дори е на нулата !!! за да си приет в днешното общество и да не си отхвърлен .. треа да си като тях .. да вървиш по пътя и да причиняваш болка .. да създаваш поразии на хората и за щяло и не щяло да се биеш .. видят ли те че си малко по мълчалив и спокоен веднага ти лепват етикета "Глупак" и всеки започва да те мачка и не защото са с нещо повече от теб а просто щото си различен от тях и тях ги е яд щото те виждат че съм над тях .. нормално мислещите хора и истинските са вече мноо малко .. и точно този тип хора страдаме щото някога е било на мода да си човек а сега е на мода да си изродд .. и кат не си такъв те мачкат , не живееш а оцеляваш ето това е суровата истина , и не ми говорете за моите качества само щото съм си мноо добре даже .. не се и съмнявам че ако си вървя по пътя и се бия с всеки срещнат ако наранявам момчета и момичета , ако се друсам тогаа ще ми кажете че съм нормален нали ? ето това е разсъдъка на днешната деградация , на нормалните казват "слабохарактерни" и един кви си а на уродите се кефят и викат че те са нещо .. те не са пропаднали нали ? ето ви го изкривеното и долнопробно разбиране ... ето от къде идва проблема ... нямал съм приятели .. ае кажи ми как да имам приятели след като всички са надувковци и се бият , правят неща които аз не одобрявам и за да се движа с такива аз треа да съм боклук като тях за да имам приятели .. я се замисли струва ли си цената а ? струва ли си да стана идиот като тях и да погубя всичко човешко в себе си само и само за да не съм сам ? а до колко тея приятели ще ме ценят това е друг въпрос нали ? еии мога без спиране да пиша тука и да споря щото знам че съм прав и не съм кривоглед като вас а поне виждам реалните фактии такива квито са ... !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: dac800f2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторе, хайде да успокоиш малко топката, става ли?
Виж само какви глупости ръсиш:
"що за хора сте вие по интернет сайтовете ?"
-Нали се сещаш, че и ти си един от тях?
"много ви знаят устите като че ли вие сте безгрешни"
-Напротив, единственият, който до момента се представя за безгрешен, си ти.
"вгледаш в обществото и да видиш кой хора се приемат от останалите и кой биват просто отхвърлени"
-Извадката от обществото, която представляват участниците в този форум и в частност - коментиралите твоята история, би трябвало да са ти достатъчни, за да се вгледаш и да видиш кой, наистина, е отхвърленият.

Не мисля, че има смисъл да продължавам с примерите. Единственото, което ще те помоля, е да престанеш да обиждаш и да натрапваш мнението си, както и преди се е случвало да правиш (сещаш се, нали?). Ако не търпиш критика - престани да публикуваш истории.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6aafd204cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   "а поуката за коятo ми говориш няма ква поука да си вземам ... истината си е истина , фактите са си факти .."

Умният човек винаги иска съвети и се възползва от тях, а глупавият ги отхвърля. Нищо лично към теб, но ти толкова много си убеден в "истината си", че чак изглупяваш. На първо време, ако си РАЗЛИЧЕН, както твърдиш, нямаше да се нахвърляш с такава злоба срещу хората с различно мнение. А и както каза номер 23, не пиши истории тук, ами направо си създай клуб, в който всички да мислят като теб и взаимно да се сдухвате. Явно така ти харесва да живееш...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Автора : вие сте тези които нападате аз нищо лошо не съм казал , и вие се опитвате да ме убедите в нещо нереално ама изобщо няма се ръководя от вашето мнение бе хора разберете го това нещо ... няма човек който да търпи критика а и не сте вие хората които да ме критикувате !!! аз не съм един от досадниците щото никoй не засягам и не обиждам , няма смисъл да подчертавам кой ме нарече слабохарактерн мухльо , така че айде да спрем до тук .. като не знаете за кво става дума поне не си показвайте празното съдържание в главата ! ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Автора : след като вие не спирате да критикувате аз ще ви отговарям докато ви писне ... защо мислите че аз трябва да успокоя топката ? не трябва ли и вие да я успокоите а ? след като не ви харесва кво пиша и как мисля тогава не ми четете историята и не ми пишете и готово .. какъв е проблема ;) ае ще ви се невиди на всезнайковците ... кво се занимавам изобщо с вас така или иначе вече си намерих хора които ме ценят такъв какъвто съм и заради това което съм така че кво ме бърка че такива злета като вас не ме приемат .. пХахА вие и да ме приемете аз с такива типове от тъпото общество не искам да имам нищо общо по простата причина че не съм боклук и няма да стана такъв :) Така че дали критикувате или не за мен е без значение защото не всички мислят като вас и има много хора като мен и с моите разбирания които пък за разлика от вас ще ме приемат и ценят и т.н. :) така че не ми пука дори в момента ми вдигате самочувствието щото само факта че си пилеете от времето да ми пишете коментари това ме кара да се възгордявам още повечее и факта че вбесявам такива като вас ме кара да съм си океии ... хаха след като мислите че съм слабохарактерен тогава защо ми падате на нивото ? значи и вие сте такива и сме от един калибър ... хаха а кажете сега не е ли така ??? :Д

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: dac800f2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   "щото само факта че си пилеете от времето да ми пишете коментари.." - Аз лично го правя, защото просто си за съжаление...!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5fb50eb6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Хора,тоя е болен,тоя автор....само колко злоба е насъбрал...и се чуди що е сам??!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5fb50eb6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Какви фермани пише,то..чудо!Аман от изкукали вече!
Седи сам и си пие сам пред компа!?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Автора : ще пиша каквото си искам и когато си искам и не аз съм за съжаление а точно виее ... виждате ли колко сте зле с материала разсъждавате точно като деградиралите обществени боклуции ... нищо не струватее :@

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6aafd204cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Оо, ти ли си човекът, който ще определя кой е боклук и кой не? Пази Боже...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   автора : ами да аз съм човекът които ще определя , то треа да има кой да ви го каже за да не си мислите така че всичко квото хвърчи се яде .. такива като вас мога системно да ги нареждам щото просто нямате стойност .. нямате и личностт по разсъжденията ви определям колко струвате и колко е объркано днешното скапано обществоо !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9b0bdec5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторе,животът ти се върти само около компютъра ти-даже и си пийкаш с него!?Ми ако ти се счупи ти ще умреш,бе човек!Не виждаш ли колко си зависим,колко си нещастен,бе,абе не виждаш ли,че не се вписваш никъде,виж колко хора ти го казват-отвори си очите..виж колко си злобен,изпълнен си с лоша енергия,затова няма хора,които да искат да са покрай теб!С това поведение гониш и добрите хора а има много такива,повярвай ми

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Автора : виж кво ти не си човека които да ми казваш как да живея и около кво върви живота ми бе ... я виж кой започна да ме напада бе човече що си толкова безпочвен не мога да те разбера ... да злобен съм и това се дължи на такива болни мозъци които ми скъсаха нервите през всичките тези години и само едно ще ти кажа .. и ти ако си преживял това което ас съм преживял и ти ще си злобен дори и сам ще си говориш повярвай ми ... много хора са ми казвали че си мечтаят да са като мен така че не ми говори глупости само ... :Д не съм се вписвал никъде ми много ясно че нема се впиша в обществото на боклуците щото не ми харесва понеже не съм като тях и нямам намерение да бъда така че айде моля ти се спри да се опитваш да ме убеждаваш в безсмислените си теории ... ядосвам се вече ...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Автора : Като не можете да разберете един човек и да му помогнете хайде поне не му опявайте на главата .. в крайна сметка кви сте ми вие и кво ви интересува аз как ще живея бе ??? я стига глупости .. казах ти че в момента ви се смея на акъла и се кефя че съм злобен ето в това ме превърнаха обществениците и безправията .. направихте ме такъв сега ще ме търпите ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a93768180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Отново от номер 5

Ето, ето видя се колко "добродушен" е нашия автор. Малко провокация, малко манипулация и веднага се показа истинската му същност. След тези му коментари вече с абсолютна точност мога да заключа, че освен слабохарактерен мухльо, автора е дребна душица и абсолютен неудачник, който не е в състояние да се вземе в ръце. Изобщо не се учудвам защо в реалния живот те мачкат по такъв безогледен начин...та ти освен да допринесеш с негативизъм не си в състояние да направиш нищо друго. Кажи ми как сдуханяк като теб може да бъде в една нормална компания? Аз като седна на маса или се разхождам из планината искам някой приветлив приятел до мен с който да споделям положителни емоции и да разговаряме на теми, кой с какво е помогнал и какво е постигнал, а не смотаняк като теб да ми трови нервите. И все пак ми е любопитно дали първите коментари все още се припознават в теб, след като разкри истинската си същност? Явно не, защото остана сам да се защитаваш...и то по всяко време на денонощието...явно не работиш? Но пък си беден и виниш другите за собствения ти провал, на 22 години беден, безработен и злобен по собствено желание...пълен провал. Най вероятно и не спортуваш? Прав съм нали?!? Знам, че е така защото не всички спортисти са капацитети, но абсолютно всички са хора с воля, със силна, закалена воля. С последните ти коментари тотално затвърди гротескната картинка, която съм си изградил за теб, и не само аз.
Остана да разгледаме и още един аспект - момичетата. След гореизброеното(обобщеното) - слаб характер, мизерник, меланхолик, т.е в социален план ти не можеш да предложш нищо на едно момиче, което да го впечатли. Остава да разчиташ на визия, отново се връщаме на по горната ми хипотеза за спорта, а да имаме си работа и с антиспортист, т.е и физически едва ли си "годен" да привлечеш вниманието на женския пол. Та крайното заключение е, в душевен план - злобен, насаден с комплекси човек, а във физически - кръгла 0. Коментара ми стана прекалено дълъг, но просто с думите си ме провокира да ти направя един портрет, който съм убеден, че е много близък до реалния Ти такъв.

П.С. Рядко слизам до нивото на такива, като теб, но понякога го правя за да ги върна обратно на мястото им - мишата дупка от която "църкат", но не ми пречат!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Автора : така номер 5 сега да започна аз да ти правя портрет :

1-во си адски досаден дърдорко които много знае но куче което лае не хапе

2-ро ти си един никoй за да ме обиждаш и да ми викаш къде ще ме вкараш и къде не и току що доказа колко ниско ниво на интелигентност и възпитание имаш , но кво да се учудвам , те болните всезнайковци като тееб само това могат , ти само на думи си мощен ...

3-то сигурен съм че в реалноста си 20 кила с мокри дрехи и в главата си толкова кух че просто ако почукам сигорно некоя боболечка ще ми отвори , то просто нема кфо друго да се покаже ..

4-то зад мониторите всичките сте идеалисти и супер мени ама на живо като духове пред мене се размазвате

5-то идеални неща няма мойто момче и ако искаш хората да са идеални стани ти първо такъв да видим дали ще можеш а ?

6-то продължавай да си показваш колко си ниско интелектуално и май ще се окаже че паразита си ти , не аз щото ми се струва така като те гледам че си по ниско и от тревата дории

7-мо не ми треа физика , не ми треа нищо за да бия такива празни хора като тебе ... просто само с думи такива като тебе ги свалям на земята

8-мо много говориш по малко говории .. хората не се разпознават по приказките а по делата .. седнал си в интернет форум да се правиш на знаещ но всъщност си смешна картинкаа и всички от моя град четейки коментарите ти ти се смеят и разправят колко си ограничен ... :Д

и не ми говори аз чие внимание привиличам и кое не и не ме наричай злобар защото както казах направихте ме такъв сега ще ме търпитее !!!

ето направих ти и аз портет и се смях на глупостите ръсени от болното ти мозъче !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 85a2a74c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Авторе, много ме кефи как се палиш. И то, след като написа още в началото на историята си:

"не ми пишете обидни и гадни коментари щото изобщо няма си правя труда да ви чета глупостите"

Четеш и още как. А как си противоречиш, просто не е истина. Извадиха те от релсите, нали? Въобще не беше трудно. Защо вече никой не те аплодира? Защото няма за какво, нали?

Виж, момче. Можеш да се ядосваш тук колкото си искаш, можеш и на инат да отричаш всичко, но можеш и да помислиш малко и да си направиш няколко полезни извода.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Автора : нормално е да се паля и да се ядосвам те боклуците имат дарбата да те вадят от релсите ти така че не се учудвам но и аз се кефя как ви дразня и как ви отнемам от времето така че сме квитт ;) хаха никoй не ме бил аплодирал ми естествено че слабоумното общество мрази нормалните хора и не ги аплодира то си е типично за вас нали сте сбъркани мозъци аз не се учудвам изобщо .. изводи ли ? за кви изводи ми говориш никави изводи няма да си правя от общественици това да е ясно ... ;) изобщо за нищо не си противореча и вашето мнение мога да му дам опцийката "изтрии" и директно да го пратя в кошчето за боклук :) не разбрахте ли че няма да ме направите боклук като вас колкото и да се опитвате , вие самии ще се съсипете но не и мен прекалено над вашето ниво съм и просто не ви се давам и за това ви е яд , хайде обиждайте , давайте да ви видят всички колко сте ниско .. чудя се къде спят тея модератори и защо изобщо ви публикуват обидите след като в сайта треа се спазва морал и обиди да не присъстват .. охх охх ... хората са казали на глупака отвърни с мълчание но понеже не мога да мълча пред нищо и пред никого и реших да ви разбия глупавите теорийки на прахх :) айде довиждане !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6aafd204cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Авторе, авторе. Защо така правиш, мойто момче? Казваш, че не трябвало да обиждаме, а всъщност всяка втора дума в устата ти е "деградирало общество", "боклуци" и т.н. Както каза номер 5 още в началото, ти май се имаш за нещо повече от всички на тази Земя... Ами, какво да ти кажа, в грешка си. Друго, което каза, цитирам: "хаха никoй не ме бил аплодирал ми естествено че слабоумното общество мрази нормалните хора и не ги аплодира то си е типично за вас нали сте сбъркани мозъци аз не се учудвам изобщо ". Какво точно те прави нормален? Злобата ли? Да, тя е нещо типично за хората. Обидите, може би? Твърдоглавото ти държание, което не търпи критика? Погрешната ти представа, че си свръхчовек, а другите - сбъркани мозъци? Ако нормалните хора са такива, добре, значи си нормален. Другото, което е - пред монитора всеки можел да се прави на какъвто си иска. Е, не се ли отнася същото и за теб? Ти си "различен" /друго цитатче/, но само на думи, нали? То всеки знае така.. Но малцина са тези, които наистина имат с какво да се похвалят. Истината е, че не го правят, защото наистина са качествени и няма нужда да се изтъкват по какъвто и да било начин. Извод : Самият факт, че пишеш цели фермани с цел да покажеш колко си стойностен доказва, че съвсем не си такъв. Дано да греша де, за твое добро е.
Колкото до другото ти изказване :
"реших да ви разбия глупавите теорийки на прахх "

Друга грешка, която допусна. Не си разбил ничии теории, само така ти се иска. По-скоро свали маската на нежна и чувствителна душа, която защитава момичетата и се бори за справедливост. На нейно място дойде злобният човекомразец. Всичките ти карти са на масата, драги, и никак не са добри.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7d7bc9193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Автора : Номер 48 пак повтарям бе човек не видя ли кой започна първи да ме обижда и тръгна рязко бе .. защо все мен вините мама му стара писна ми все аз да съм трън в очите дори и на хората в нета бе ... какво очаквате , вие да нападате аз да ви мълча и да не си изразявам мнението ли , това че съм написъл една статийка в която разкривам че съм добър човек , далеч не значи че се оставям да ме мачкат ! С добрите съм добър с лошите съм два пъти по лош а виждам по коментарите ви че вие не подхождате добре .. еми сори бе хора , и аз не мога да проява доброта към вас разберете го ... колко пъти да повторя че с изрода не можеш да си добряк а треа да си изрод , само с добрият човек се подхожда с добро ... свалил съм си маската , никаква маска не си свалям , просто нервите ми са опънати и вие ме нервирате на 100 % ти какво очакваш да ви бъда послушно кученце на всички тука ли , тогава сигорно ще кажете че съм добър а ? Айде стига моля ви се от заблудени хора дето само ми правят диагнози къв сам що съм направо ми е писнало .. не мислите ли че вече сте баналнии .. ама заклевам се че лично тук повече никаква статия няма да напиша .. ебасии как може такова нещо бее .. не мога си обесня защо всички ме налитате като некви злобари , бе всеки отговаря за себе си и никoй няма право да казва на другия как да си живее живота и как да мисли бе ... това е грешно и абсолютно изнервящоо !!! чакайте малко бе , вие ли ме храните ? вие ли се грижите за мен че вие ще ми заповядвате .. бе аз на семейството си не позволявам да ми стои на главата и да ми заповядва а вие сте некви напълно непознати и си мислите че ще се дам толкова лесно да ми нареждате .. Е СОРИ НО НЯМААА ДА СТАНЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 6b9d284140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Абе, авторе, разбирам те. Но дори и да си прав, другите по-скоро биха се гръмнали отколкото да ти го признаят, така че не виждам защо се хабиш да обясняваш. Всеки си има право на лично мнение, всеки има право да бъде тъп, не им го отнемай. Я си представи, че го осъзнаят... няма ли да ти тежи на съвестта масовите самоубийства :))) Айде съм здраве

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: a3fba4f8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Подкрепям автора. Сега е пълно с боклуци. Идвало ми е понякога да избия тея "мъже" които се правят на много корави и много им знаят устите.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: efb35eb78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Така! Нека ви разкажа моята история, която отчасти съвпада със тази на автора. За първи път видях темата преди около 10 месеца и дотогава мислех точно като него. Нямах почти никакви приятели, прекарвах почти цялото си време на компютъра проклинайки обществото, заради това, че не ме приема. Бях напълно различен от тях и колкото и да ми е тъпо да си го призная се страхувах да си отворя очите. Много благодаря на 5 и на 15, които до такава степен ме стреснаха, че се взех в ръце. Започнах да се срещам с различни хора да поцъкаме баскет, билот, футбол и малко по малко хората ме приеха. Не знам къде живееш, но никой от моите приятели не е главорез и всички са пичове. Сега съм многократно по-щастлив и сега за 1ви път живота ми има смисъл. Не е нужно да отговаряш на коментара ми, всеки сам си избира в какво да вярва. Това цялото го написах, за да покажа, че начина не е със публикации в нета. Живота е една игра и според мен е по-добре да я загубиш отколкото да се предадеш....

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 673c7c6859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   52, браво! Малко са тези, които спретват ръце и се променят, повечето бягат от реалността и искат другите да се променят, което, разбира се, никога не става!
Аз намирам, че хората, в частност младите хора, са много читави и готини. Правете като 52, започнете със спорт, с хобита. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 696074092f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Аууу, тази тема или е на автора на "Истинността за живота" или има и друг с неговите мисли едно към едно. Мале, мале. Браво, 52, на това се казва силен човек, можеш само да се гордееш със себе си, много ти се радвам :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 809bdb65fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Номер 5, грешно разсъждаваш. Че може автора да се вземе в ръце-може, та и аз съм същия като него и съм правил опити да впечатля момиче но все не се е получавало, уж съм бил себе си, и олигофрен също, но не се получава.
просто не знам колко требва да си олигофрен за да ти обърнат внимание момичетата, а и те повечето са е такива-заблудени и винаги тръгват след тея използвачите, ама един ден всяка една се осъзнава с кого не трябвало и с кого е трябвало да се събира, така че чакаме на 24-25 години да станем, и вече някое изстрадало момиче и взело си поука от неуспешните връзки с олигофрените, ще ни обърне внимание :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6021db1de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Пиша до теб и всички младежи и не само, които имат подобни проблеми: аз съм на 25 и се чувствам различен, поради добрината и интелекта, който притежавам. От малък говорех за космос, наука, но никой не ме разбираше и ме записаха на спорт. С много труд достигнах големи успехи, които мога да подобря занапред. Това съм аз и трябва да ви кажа, че едно ни свързва и аз не съм приет, но не от други, а от близките си, това боли повече. Аз съм хубав, забавен, интелигентен и нямам проблем с момичетата. Намерих прекрасно момиче и си обичам живота, но и на мен ми липсва приемане, не от кого да е а от близките си. Така, че горе главата хора, бъдете добри и се обичайте! В живота винаги ще има неща, които ще ви липсват, въпросът е да смените ъгъла, от който гледате и да се промените. От това, което прочетох мисля, че бихте обсебили момичето, с което ше излизате и после ще си мислите, че тя е лошата, но не е. Просто трябва да не даваш 100% от себе си в човешките взаимоотношения. Но без да се научиш на това, което аз съм научил няма как да успееш в живота. Не може да не се промениш поне малко, все пак живееш в света на хората, който е социален. Щом се вълнуваш от човешките отношения, било то момиче или приятел, значи трябва да си готов да излезеш от черупката и да отидеш на дискотека, дори да не е твоето. Вкъщи на компютъра няма да срещнеш човека на живота ти! Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6021db1de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Не може да не се промениш поне малко, все пак живееш в света на хората, който е социален. Щом се вълнуваш от човешките отношения, било то момиче или приятел, значи трябва да си готов да излезеш от черупката и да отидеш на дискотека, дори да не е твоето. Вкъщи на компютъра няма да срещнеш човека на живота си, нито той ще дойде при теб! Щом искаш стойностно момиче ще я търсиш под дърво и камък! Не може без усилие да получиш това, което искаш, трябва да се бориш, не е достатъчно да бъдеш себе си! И нещо много важно е да бъдеш смел във всичко: да заговориш момиче, да отидеш на дискотека. Трябва да очакваш, чя може да се случи и най-лошото, да те наранят, обидят, пребият, но ще живееш истински иначе ще стоиш вкъщи пред компютъра и ще си мислиш колко е несправидлив света. Желая ти успех приятелю, знам че ще се справиш!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b9522c2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   59,60 - не виждаш ли,че историята е отпреди 10 години?! Авторът кой знае къде е сега и едва ли още следи тази тема и ще прочете коментара,който си му написал. Може и мъртъв да е,а ти сега си щракаш пръстчетата напразно.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker