Жената-Папагал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жената-Папагал
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2643 пъти
ЖЕНАТА – ПАПАГАЛ

Жената папагал (лат.Feminus Glupikos) е клас двукраки, гръбначни животни. Науката, която изучава този клас животни, се нарича Чудология. Произхождат от древните т.н Куртизанки, познати ни от древните Елини. Те притежават пластичност, подвижност и активност. Благодарение на това в процеса на еволюционното си развитие те са се приспособили към разнообразни условия на живот. Днес са известни около 8000 вида разпространени от северните до южните части на София. Най-богато е видовото разнообразие в областите Симеоново, Драгалевци, Бояна и др.с тропически и умерен климат. Нашата страна е богата и разнообразна на този вид. По начин на живот птиците, които населяват нашата страна, делим на три групи: постоянни, скитащи и прелетни.

Скитащи : Най-често се среща в южните райони и по скъпите заведения в центъра на столицата, например "Sin City", "Chervilo", "Planet" и др.
Тази "порода" се отличава с "лек" статус на живот и честата смяна на хабитат. Можете да я познаете по финото телосложение, цветното, най-често оскъдно облекло и добре обръснатите крака. Тя обича луксозният начин на живот, лъскави стъкалца от "Tiffany". Храни се със малко салата и минерална вода, много цигари - винаги скъпи. Поради глад и мозъчна немощ, следствие от честите диети, които са разновидност на породата, твърде рядко говори в присъствието на самеца.

Прелетни: Долитат през октомври и отлитат през юни. Те посещават и местата на скитащите, но се отличават от тях по устрема им към определената цел, която искат да постигнат в живота, въпреки тя да изглежда непостижима.
Подкрепяни са от близките си за избора, който правят. Те имат собствен стил, обличат се винаги оскъдно, независимо от сезона. Гамата от цветове е пъстра и наситена, имат лъскави ботушки с камъчета, носят къси полички с потничета и блузки с щампи като "I'm the queen", "Sexy Girl", "Shining Star"и др. За разлика от Скитащите, Прелетните говорят. Често на неразбираем език и за околните, и за самите тях. Рядко могат да бъдат засегнати от чужда забележка поради факта, че се смятат за много умни. Те се обвързват по рано от Скитащите за някого от своето обкръжение и сменят външният си вид с по-мрачни тонове.

Постоянни: Те често минават през фазите на Скитащите и Прелетните, но се отличават с елегантния си стил и вкус към естетиката. Обичат малките черни рокли, гледат FTV и когато самецът предложи да направи подарък, често бива ориентиран към кой точно магазин да се отправи. Носят бижу за акцент, а когато ги возят в скъпо кабрио, слагат шал, шапка и очила – поведение, взаимствано от последния филм, който са гледали, най-често "Телма и Луиз".
Обувките са без камъчета, а семплата тениска за фитнес няма щампа освен символът на марката в горният десен ъгъл.Умеят да мълчат умно и да подкрепят любимият с многократно кимане.
Те често остават сами с рожбата си, както и със солидно месечно обещетение.
Често се питаме няма ли да има край на инвазията по родните места от този вид Feminus Glupikos, защото не е добре да съществуват толкова много папагали на едно място, както за туризма така и за другите видове птици, трудно оцеляващи след замърсяването на средата за живот от дейността на този вид.

Според Чудолозите, делото за спасяване на давещия се е дело на самия давещ се, така че ако в близост до вас кацне някой пъстър екземпляр от този доста разпространен вид, постарайте се да не му обръщате внимание. Не го запознавайте с богатото си гадже, приятел или съпруг, с шефа си или с банката, от която ще теглите заем за собствен бизнес. Не го водете във вашият магазин, в който имате процентно намаление, както и в ресторанта с ваша запазена VIP маса. Не давайте пари на заем и книга "Как да бъдем неотразими в очите на мъжа" или "Кажи "ЧАО"на онези 3кг.(Само за 7дни!!!)"
Нека чете "Cosmopolitan" и си води записки " По българските въстания". Нека се чуди къде е общото между двете...защото, разбира се, пак е чела папарашки измислени статии по време на час по история и си е записвала урока в списанието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5c7328b601
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Готина метафора, евала!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3e479d33ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D:D:D много вярно...разсмя ме :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a7d0091de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   БРАВО! <-- пляска силно с ръце, удря с крак в земята и след 5 минути изпада в пост-еуфорична кома:D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 505a9d34c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много сте готини,сърдечно благодаря :)))

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0b37a20073
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дай боже още такива умопомрачителни верни заключения ... наистина много станаха тези пъстри папагали и унищожават реколтата :)))

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8e086332aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само пръскат,цапат и меришат :D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7bb2516d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина много готина история и приятна за четене :Д
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker