Скъсаха ме на изпит по кормуване пре ДАИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скъсаха ме на изпит по кормуване пре ДАИ
преди: 9 години, 21 дни, прочетена 3770 пъти
Здравейте,
Знам, че може би проблемът ми звучи банално, но за мен е от голямо значение да получа някакъв вид подкрепа.

Изкарах си всички часове по кормуване, взех си листовките с една грешка, минах БЧК и ми остана само изпита по кормуване. Сутринта на деня на изпита бях много спокойна, станах, закусих и тръгнах. Инструктора ми дойде да ме вземе, аз се качих и се самозакарах до ДАИ без никакви инциденти или грешни маневри. Проведоха ни инструктаж, след това теглихме номера, за да определим реда на изпита и аз се паднах трета. Веднага след инструктажа покарах малко из града, минах основните пътни артерии и не допуснах никакви грешки- мигачи, предимства, стопове, като по учебник. След това отидохме до сборния пункт и чакахме около 20минути да дойде изпитващия. Качих се в колата на 2рия изпитван, в ролята на свидетел. Запомних маршрута и, тя направи адски много грешки, колата и гасна два пъти и други такива и въпреки това си взе изпита.
Следващата за изпитване бях малко изнервената аз. Качих се на колата, минахме по почти същия маршрут, но аз нямах почти никакви грешки-имах само две грешни траектории. На около 20тата минута от изпита трябваше да паркирам пред един блок. Тъкмо си насочих колата и започнах маневрата, когато някакъв обитак замалко да се блъсне в мен ми спря на мястото. Аз набих спирачки и вече бях на 50% панирана от всякъде. Тоя слезе от колата и започна да крещи, че сме щели да му ударим колата, че не съм можела да карам. Инструктора ми му отвори вратата и му каза, че сме на изпит, но тоя вика не ми пука, че сте на изпит пазете ми колата. Изпитващия и той през прозореца му каза да се дръпне и да ме остави да паркирам. И докато тоя се дръпне аз вече бях на 110% нервна топка. Опитах се да паркирам, но не успях, стана чак от 3тия опит. Все пак паркирах. Притеснението ми малко поотмина, но изглежда още съм била уплашена, защото на излизане от паркинга се качих на бордюра. И тогава изпита ми приключи. Изпитващия говори с мен около 10минути, за да ки обяснява как винаги ще има такива идиоти, които да викат и да крещят, но трябвало да се абстрахирам, че карането ми било добре до този момент и т. н. Каза на инструктора ми задължително да ми запази час за изпит за идната седмица, защото искал пак да се срещнем.
И така ме скъсаха на изпита. В началото бях спокойна, но днес е трия ден след изпита и аз не мога да се успокоя. При мисълта да паркирам започвам да треперя, не се храня, искам само да спя, чувствам се глупава и некадърна, чувствам се много зле и става дори по- зле. Много ме е страх, че отново ще ме скъсат, а искам да се успокоя и да продължа напред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 21 дни
hash: 5e829378ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите! Най-важнотоси го изкарала, а курмуването другия път. Поне си попаднала на СВЯСТНИ хора, които искат ти да се научиш, не да ти вземат парите и да те пратят да си трошиш главата. Аз също бях скъсана 1ви път и на втория път взех без грешка. Много бавно карах и това ми беше критиката и наказателните точки, но си карах с кеф и взех изпита. Не съжалявам!
Ти след малко часове ще се справиш. Виж навън какво става. Поне
ще знаеш,че книжката ти е истинска

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: d0b14d646a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не прави грешката заради някакъв идиот да си сриваш самочувствието. Както каза, караш добре. Онзи е трябвало той да се съобрази, че това е учебна кола, а не да се прави на велик. Но правилно ти е казал инструктора- винаги ще има такива хора и занапред, и когато вече караш сама. Така че свиквай. Аз карам вече от доста време, но почти всеки ден изскача някой, който не се съобразява с другите. За тази седмица поне няколко неща ми се случиха. Един от хитреците гледащи да изпреварят колоната решил да мине в отсрещната лента и аз ако не карах по-бавно щяхме да се блъснем. Друг провинциалист се наредил на лентата за направо, тази за надясно свободна, на тези за направо им дава червено и онзи надува клаксона. Това че е тъп и не знае къде да се пререди значи ли че трябва да минеш на червено, за да му угодиш. Просто има тъпаци. Онзи какво като ти вика, да си вика не позволявай да си създадеш комплекси и страхове. Отиди си на изпита спокойно и не си го слагай на сърце това.

 
  ...
преди: 9 години, 20 дни
hash: aac32c08dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Другия път, когато ти изкочи някой така, го бутни с колата, да му строшиш краченцата...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: e0a1035fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за положителните коментари. Много ми помогнахте за втория ми изпит, който взех с 0 наказателни точки. ☺

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker