Ако споделя ще ме помислят за луда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако споделя ще ме помислят за луда
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1808 пъти
Ще е дългичко, но ще съм благодарна на тези, които ще го прочетат... става дума за паранормално... Не знам от къде да започна всичко е доста объркано и не знам как да го вмъкна в малко редове... С страх че ще ме помислите за луда и с нагласата да чуя много обиди от сорта на " върви се лекувай " и "откачалка " ще го напиша все пак мога и да чуя някое потвърждение... Ще започна от самото начало... Бях някъде 6 годишна ( не ходих още на даскало ) вратата ни на кухнята която от нея се отива към коридора, отгоре има стъкло и отидох в кухнята да вечерям. Беше надвечер- някъде може би към 19... Нещо като, че ли ме подитикваше да погледна към стъклото, а зад него имаше голяма демонска глава с рога и сякаш самата глава беше съставена от плътен дим, но беше с много ясно изразени очи, рога, нос, уста беше зеленикав дима... толкова много се изплаших че почнах да пищя, после като погледнах пак нагоре видях само пушек, който се разсейва. Втората случка, която ми се случи беше няколко месеца след това... майка ми и баща ми спяха, сигурно беше минало вече 21... 22... аз бях легнала между тях, но не ми се спеше и си бях насочила погледа срещу отсрешните прозорци.. изведнъж, като че ли се дръпнаха завеси пред мен и се разкви нещо ужасяващо.. чувах викове, тропоти на коне, виждах в сумрачно изображение как някви хора на коне с копия и брони се бият, все едно филм от средновековието. Исках да събудя наще, но неможех нито имах глас, нито можех да мръдна бях се вцепенила. Споделих им след това, но казаха, че съм била заспала и до ден днешенн мога да споря че не спях - та то въобще и не ми се спеше чудих се ко да прая, че ми е скучно... След много години може би 15 имах 3 мн странни съня, но ще разкажа единия, понеже ще стане много дълга и широка историята... Имах период на депресия, заради момче есетесвено постоянно мислих гадни и сдухани работи... И една вечер както спя ми се яви едно много красиво момиче с хубави синьо- зелени очи, с червена дълга коса. Но тя въпреки красотата си беше тъжна и.. мъртва. Беше дух. Говорих с нея в съня ми. Тя беше самотна и тъжна. Беше се самоубила ( прерязала си вените видях й белезите. Тя каза че иска да ме спаси , че съм като нея същатата на времето и иска да сме приятелки. Аз й казах, че не й вярвам да ми докаже, че е истинска а не само сън. Тогава съвсем реално усетих как някой ме стиска силно за китката и се събудих от стискането.

Отворих очи и си видях китката обинтована, като нейната така се разпищях чак майка ми дойде да ме види, но това видение беше за мига след това изчезна и пак никой не ми повярва. А напоследък около 4 год на сам след тоя случай с нея, сънувам починали близки, точно около годишнините им а даже не знам кога са починали, просто когато кажа на майка ми кой починал съм сънувала тя ми казва всеки път че скоро наближава годишнина, а дядо го сънувах точно на годишнината му, а до тогава никога не бях и не знаех че е починал на нея дата.... Не съм шизофреничка, нито луда, но малко хора вярват в тия неща не знам какво става и до колко ги има, но аз вярвам, вярвам, защото съм го приживяла. Ако някой има подобни случки ще се радвам да споделите. Моля без обиди съвсем съм сериозна. А и само за допълнение случка на майка ми от година някъде.. Та така блока в който живеем е посроен върху много старо турско гробище, една сутрин към 4-5 ( понеже тогава става) си пиела кафето пред тв-то и минали две сенки една след друга пред очите й и котките подивели (имам си две писета). Та от тогава по ми хваща вяра. Благодаря на тези които прочетоха дългото ми бръщолевене имах и още неща да споделя, но още по- дълго щеше да стане..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1dd51b9739
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Викнете поп да поръси светена вода и почете малко, пък може какаронджулите да изчезнат тогава.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 48e340d1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един път се случи под влиянието на наркотик. Баба ми по бащина на линия, с дядо ми на по късни години са се оженил и той починал преди да се родя, а тя почина когато съм бил на 5 и имам малък спомен за нея. Нали знаеш, човек използва около 5% от мозъка си в будно състояние така че е възможно да има много неща, които не виждаме и не знаем.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 266f4832ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо, ще те посъветвам да си вземеш един речник за правописа( явно си бягала от часовете по български език).

Вярвам ти за споделените от теб неща, но има нещо много важно - ти как се чувстваш? Страхуваш ли се от тях? Или искаш да продължат?

Отговори си на тези въпроси, но имай в предвид, че ако не си наясно със самата себе си има вероятност наистина да откачиш.

Поздрави,
Sun `23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ba92454748
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз сам имал такива истории много пътя са ми се случвали различни неща баща ми не вярва в това но и на мама са се случвали тя беше казала че това са тълъсъми колкото и странно да звучи за някой хора или смешно аз сам го приел но от време на време ми се случват странни неща начин да се защитиш е светната лампа или някав огън цигара запалка или нещо др. вечер сам чувал викане крясаци виждал сам различни неща аз сам турчин и ния вярваме в такива неща не сам само аз и майка ми а много др.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 61f6dd3af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо ти няма. Сънна парализа се нарича явлението, при което човек е в полу-будно състояние - хем паметта е будна и помниш, хем съзнанието още сънува и не може да контролира тялото. Затова се чувстваш парализирана. Като цяло по време на сънна парализа Е възможно да се контактува с отвъдното. Отвъдното даже не е толкова отвъдно, а по-скоро "фино" - то съществува паралелно с физическата реалност.

Много деца(и възрастни) контактуват с духове, прераждането също съществува. Това са нормални неща и са били нормални стотици хиляди години и още са нормални в определени общности. Въпросът е, че като идват аврамовите религии - Юдаизъм, Християнство и Ислям, тези неща се обявяват за "дело на дявола". Макар, че в Юдаизма и ранното Християнство прераждането е било възприето за нормално. Но понеже в Християнството сега това е тема-табу, на нас тези неща ни се струват шокиращи. Всъщност са абсолютно нормални!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fb93c2272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! убедена, че си напълно искрена. В миналото и аз имах подобни преживявания. Единия път лежах будна през нощта в леглото си. Също не можех да заспя и се въртях. В един момент на възглавницата до мен чух да капе вода. Отворих очи и погледнах в прозореца над леглото ми. В него се отразяваше отворената врата на стаята ми, а на нея стоешевисок черен мъжки силует. Страхът ми беше неописуем, чувах как капките цопват в малк локвичка до главата ми. Започнах наум да си повтарям: махай се, махай се, махай се от стаята ми, успях да отместя поглед от прозореца и знам, че не спях. Сигурна съм. А и най-ужасните ми кошмари бледнеят пред страхът, който беше вледенил всяка частица от съзнанието ми.
Другата случка е от около 5 години след това. Отново лежах, отново не спях, въртях се и мислех за осакатената ми любов... Лежах на една страна, с лице към стената. Тогава в тъмната стая влетя нещо, малко, проклето и зло, обикаляше из въздуха и ръмжеше, в следващия миг се озова до гърба ми зад мен. Не ме допря, но от близостта усетих колко е пухкава и нежна козинката, с която е покрито, сякаш пухкаво малко сладко животинче, но всъщност пълно с безгранична злоба и гняв, срещу които съм безсилна. Нямах смелост да се обърна и да го погледна, само отново си повтарях: върви си, върви си, отивай си, не ме е страх от теб, махай се. Ръмжането започна да се отдалечава.
Много съм се питала що за преживявания са това и се радвам, че нямам други освен тях. Странно ми е защо на мен са се случили, но може би е по- хубаво никога да не намеря отговорите. Може би са по-ужасяващи от преживяването...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1b46b19cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вярвам ти, макар че не ми се е случвало. Хубаво е да повикате специалист, защото щом сградата е построена върху гробище това са много души и сигурно са силни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker