(урок) Как да заговорим момиче/момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

(урок) Как да заговорим момиче/момче
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 34420 пъти
Няма значение от пола .. няма и уникален начин да заговориш някой, поради простата причина че хората са различни и това което впечатлява едни, не впечатлява други. Пиша този урок за всички срамежливи читатели от сайта. Не че хората не знаят как, просто не са уверени в себе си, което прави всичко безсмислено. Да минем към главната част .... Важно е първо всеки да знае, че има и вероятност шанса му да не провърви, което НЕ Е ЛОШО. Все пак това е един от малкото рискове при които както се казва 'не губиш нищо' .. Първо подготви думи според различните места където би срещнал човека който харесваш или в който си влюбен. Най-важното е да не се притесняваш за да не се оплетеш с думите. Повтаряй си че каквото и да стане не губиш нищо .. Лесно е на думи, но на действие не толкова - затова давам и примери. ------ 1) Най-лесно ще е в заведение .. на кафе примерно. Баналната реплика ''Огънче може ли'' действа и при непушачи. Нужна е усмивката и намигането .. ако човека отсреща ви хареса ще разберете много лесно .. след това ако отидете пак и пак се срещнете на същото място - говорете си като по-познати .. примерно '' Ела да седнеш малко при нас '' и следователно '' Как се казваш'' Оттук вече трябва да бъдете изцяло естествени и самостоятелни... 2) На купон, парти, дискотека или подобно .. лесна работа .. особено след няколко чашки и непознатите стават близки ... 3) Сред приятели - ако искате помолете някой да ви запознае или да излезе с вас за да е по - лесно да се сближите .... ---- начините са много, но избягвайте най-баналния и грешния - ИНТЕРНЕТ ! Хората там са изкуствени и е много вероятно след като се запознаете с някой в чата да се харесате а като се видите на живо - не, защото се оказвате много по-различни отколкото сте си се представяли ... Най-важното от всички остава и самочувствието .. без него сте за никъде .. ! Това е - друго няма !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4b0e97ef4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Няма значение от пола .. няма и уникален начин да заговориш някой, поради простата причина че хората са различни и това което впечатлява едни, не впечатлява други. " - Вярно! Винаги ми е било интересно как някой казва"харесвам момиче/момче, как да го заговоря?" Всеки е различен, а и в повечето случаи, когато някой те отблъсне, не те хареса в началото, колкото и да се опитваш, не можеш да го промениш.
А и това за интернет-много вярно! Никой не е съвсем такъв, за какъвто се представя.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e8ccc3bc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много полезно и правилноо казаноо :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c7a11ea5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Огънче имаш ли ? " К'ви са тия филми!? Знаеш ли каква е цаката ако искаш да си намериш гадже в ... кафето както каза... Трябва да си красив и понякога да изглеждаш така сякаш имаш пари. А ако искаш да си хванеш гадже в кафето, но не си красив- забрави да стане със самочувствие само. Имаш шанс само с хора, които живота те е поставил в една определена среда, например, училище, работа, университет и пр. Там ще не ще тя/той ще може да те опознае , да разбере , че си умен и разбран човек и вече майната му, че не си красив може да се получи нещо... ТОВА Е!

Номер 0

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ebe84e262e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Номер 4, според теб жените гледат главно красотата? А случайно да си забелязал че много засукани мадами ходят с разни говеда, които са красиви колкото и един ТИР? Ние гледаме красотата; жените по-скоро харесват силата (физическа, финансова, власт, излъчване и пр.). Разбира се че външността е важна, но не е най-важното. Качествата са важното. Ако нямаш качества, може да си Аполон, и пак да си путьо. Това с подготвянето на заучени фрази ми се срува чиста простотия в стил Кнут Хамсун :). Грижи се за тялото си, научи се да не ти пука, и всичко ще ти идва естествено.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 36735d6f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Всъщност, много направени и "красиви" мъже, добре поддържани, метеросексуани и пр. ме отблъскват главно заради едно - цялата тази грижа за външния вид е знак за една несигурност и компенсира нещо друго - липса на самочувствие, на умствен багаж, на амбиция, на потенциал, на финансии и най-често абсолютна неспособност да задоволи жената в сексуален аспект.
Напълно съгласна съм с 5. От мъжа трява да лъха самоувереност, да е силен, потентен, здрав психически! Мъжествеността е вродена. Или имаш силно развит ян или не ..

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a4fc6e550c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5. много често виждам момичета с гаджета като ТИРове. много хубаво! само че, тези ТИРове са пълни с пари, те затова момичетата са с тях. аз като чуя някой от тия 'мъжкари' да говори и ме хваща смях, но и страх (ако се засмея ще ме направи на ваденка). кой какво гледа и цени си е тема от ранга на 'смисъла на живота'. всеки си говори едно, прави друго и си мисли за трето. и аз искам момиче с което да ми е приятно да си седя на пейка в парка и да ми е човека в живота, но като видя поредната бомба на улицата с 2/3 цици на показ... главата ми гърми. така и момичетата - искате любов/уважение/подкрепа, но (не винаги, но често) падате в капана на някой плейбой в диското и после....ауууу ужас! те мъжете простаци!?! през мойте 23 години колко момичета ей така са ме приближили от интерес - в България-нито едно. в чужбина са по отворени хората като че ли и по (не)повърхностни. или аз съм крокодил и съм си паснал с ръботевете по света... все тая. не знам как се заговаря момиче, не ме бива, много пропуснати моменти... но за танго са нужни двама. 'имате ли огънче' не е кой знае колко оригинално. свалки и разговор в дискотека под 150db музика... не знам как става, някой да ми обясни. в момента уча дистанционно и не ходя в университета, а на работа жените са силно над възрастта ми (сам мъж съм със 7 жени все омъжени). какво следва от това? да си завъдя 15 котки и да приема че ще си мра ерген? @{~_~}@

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ab78c53e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ето го и поредния месия. Ако получавах 5 стотинки всеки път, когато срещна някой такъв...
Страшни съвети, няма що! Вече виждам някой изключително сръмежлив младеж как отива да пита за огънче, усмхихва се и намигва. Ти май не познаваш особено добере феномена, наречен "срамежливост". Но както и при лекарите незнанието не е повод да откажем помощ.А ръководейки се от това:

"начините са много, но избягвайте най-баналния и грешния - ИНТЕРНЕТ ! Хората там са изкуствени... "

ще те попитам: С какво ти си по-различен от останалите в Интернет? Защо трябва хората да вярват точно на теб?

Свободният

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cd30708741
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Добре бе авторе. Смесваш сладкото със соленото. Казваш трябва да сте естесвени, а препоръчваш фрази. Дори влагаш лично мнение. Това ли наричаш естествено. Да си естествен означава да не се влияеш от другите. Означава да импровизираш и да се учиш от собствениете си грешки. Без да изпадам в подробности, ще ти обясня защо мисля, че нямаш право. Това с намигването е много негениално. Не всеки аресва очите си, още по-малко има красиви сини очи. От тук идва неувереност да погледнеш отсрещния в очите, а какво следва за едно намигване. Ще го направиш на сила и "дървено", ще те усетят, а също и ти самият ще го осъзнаеш. Започваш да мислиш за случката и забравяш какво следва. Обратно на това, когато човек е естествен, не му се налага да премисля и да играе роли. Нещата идват от самосебеси. Цаката за мене е проста - Късмет няма, има възможностти. Представете си, че сте нинджа и трябва да уловите всеки шанс, без да се хващате на капаните. Оставете се на емоциите. Освободете сърцето си от омразата. Забравете за тревогите. Давайте много и очаквайте малко - Това е да бъдеш естествен. Но все пак понякога не се достига до желания резултат. От опит мога да ви кажа, че приетата загуба е половин победа. Разбира се раните на победителя заздравяват по-бързо, но приемайки загубата си вие също ставате по-силни и по-приспособени. Просто повярвай на себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb8a05d457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Благодаря много ми е в полза

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e32fc13a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

12.   Уаааа.. Аз от 4 гаджета дето съм имал до сега, 3 са били от интернет бре. Толкова е навлязло това чудо в живота ни, че е абсурдно да се говори, че не става. Всъщност имам познати, които излизат на срещи само с хора, запознали се в Интернет.

Иначе това с "може ли огънче" е смешно!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f810be1661
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 4 е прав, номера е да си красив... да, малко тъжно но истина :D :l

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker