Морал vs Разврат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121803)
 Любов и изневяра (29883)
 Секс и интимност (14431)
 Тинейджърски (21934)
 Семейство (6504)
 Здраве (9628)
 Спорт и красота (4720)
 На работното място (3209)
 Образование (7332)
 В чужбина (1663)
 Наркотици и алкохол (1117)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1748)
 Други (18680)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Морал vs Разврат
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1365 пъти
"пропадам" - съществува ли такова понятие? Има много значения, използва се най-често за хора, тръгнали по лошия път..
Когато ни се зададе въпроса какво мислим за курвите и проститутките, всички автоматично казваме, че сме против тях, че са долни хора, че не заслужават уважение и тн...
Тогава защо толкова много хора ги търсят? Почти всеки иска или е искал да спи с такава жена - било то срещу заплащане или не. Всичко става доброволно и за двете страни, всеки печели - я забавление, я пари..
А защо се толерират омъжените жени? Не че нещо, но в днешно време представите и принципите ни са много изменени. Хората се женят и развеждат... Жените, преди 21ви век, са били буквално като коне с капаци.. Говоря за времената, когато омъжиш ли се, си с този човек до гроб - независимо дали ще бие теб и децата ти, дали ще те унижава или ще те кара да му слугуваш - негова си и това е. На нас, новото поколение, ни давате тези жени за пример. Кукли на конци ли трябва да бъдем, за да не ни наричате курви?
На мнение съм, че един курвар трябва да се уважава точно толкова, колкото се уважават курвите. Имат толкова общи навици, възгледи и ежедневия, а мнението на околните за двете страни се различава коренно.
Извод: Жените, които обичат да се забавляват и са по-самостоятелни, заслужават презрение. А робините са на почест - чисти, верни (поне привидно), устроили са си живота. Макар че според мен тези жени са не по-малко празни душевно от "пропадналите"...
П. С. Може би съм с изкривени представи, но често си задавам този въпрос. Интересно ми е вие какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: bc3712fb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На теб заглавието изобщо не ти отговаря на темата - ти не противопоставяш Морал и разврат, а два стила на живот и осъждаш това, че обществото осъжда единият (курварски) и одобрява другият (семеен)
Това обаче си е твоето мнение! Ако всички мислеха като теб, направо да си направим един Вавилон и да си живеем без всякакви структури.
Жената-съпруга е уважавана в обществото, защото тя е преди всичко майка. Една к.. ва не става за майка, а това е най-важната роля на една жена, защото без жената-майка, ще изчезнем като човечество, а децата на к... вите много рядко просто стават нормални членове на обществото и много често стават престъпници. Просто не е естествено да израстне едно дете така, защото разгонената к... ва няма и време за своите отрочета. Освен това ти поставяш всички жени-съпруги под един знаменател. Това, че може би майка ти е била безгласното същество, което ти описваш, това не значи, че всички съпгури са такива. Точно обратното - много често жената е командирът у дома. В повечето семейства просто и двете страни правят компромиси и не, за да отговорят на обществените очаквания, а просто, защото искат да са заедно, защото се обичат и са щастливи като семейство.
Съжалявам, че ти не си израстнала в семейство, в което жената е имала значение, своята дума и място, но това не означава, че семейният модел за една жена не е най-желаният.
Коя жена иска всъщност да е курва за обществена употреба? Много малко са това. Повечето жени копнеят за топъл дом, обич, закрила, любов, стабилен мъж до себе си и колкото и да ти е странно в семейството всеки има свите задачи и задължения и никой не слугува на другите, а семейството функционира като цяло, като тим.
Живей живота си, лошо няма, но никога няма да бъде разгулният начин на живот обществен идеал за една жена, но и за един мъж. Всеки желае в същност да живее в семейство от мъж, жена и деца и това е нормалното, не курвалъкът като начин на живот.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d49b3131bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Авторке, не всички мислим така, въпреки че като цяло съм съгласна с тезата ти. Аз харесвам всякакви хора проститутки, курви, лесбийки, затворници, наркомани, престъпници... Търся точно определени качества в даден човек, другото е без значение за мен. Имам много приятели от горепосочените, защото един гангстер може да е много по лоялен, от някое страхливо студентче например. Може да разчиташ на една проститутка, че ще те разбере за нещата от живота, от колкото на някоя кифла, която не вижда по далеч от носа си и т. н.
Курвите са харесвани от повечето мъже и биха ги използвали, но не биха създали семейство с тях. Всеки си избира за жена по-скромна жена, мила и добра, да може да се командва и да и се изневерява с курвите в последствие. Избират си умишлено по-грозновати жени, за да може да не изневеряват жените им и да не избягат с по-богат любовник някой ден.
Като много желана и харесвана жена, трябва да ти кажа че всеки един мъж си е курвар. Сваляна съм непрекъснато от женени мъже, бащи, дядовци, учители, доктори... хора които ако питате жените им никога не биха изневерили и няма да повярват и да го видят на калъп. Но ти го казвам от опит.
А аз не обичам аферите като цяло съм сериозно момиче, но далече не си представям да водя животът на домакиня. Да домакинствам, живея с мъж и гледам деца, тези неща са ми скучни. Макар, че някой ден искам да имам дете, но ще си гледам кариерата и ще плащам за готвачка и чистачка.
Не ме интересува обществото и нормите в него. Тъй като мисля, че всички са доста объркани и повлияни от медии и всичко, което се налага с цел промиване на мозъци.
Не всяка жена мечтае за дом, топлота, любов, съпруг. Това може да е мечтата на братята роми, но не и на мен. Аз искам кариера, забавления, успехи, пътувания, опит, знания, образование... А мечтите са ми много по-големи и мащабни от това да пера чорапи и беля лук, след като съм се събудила до някой, чиято физиономия виждам всеки ден години наред.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 783a458b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това разделение между ку.рви и ку.рвари е чисто природно. При правенето на дете работата на мъжа може да се опише с 5 минути тласъци и накрая изпразване. За него работата е свършена с това. Работата на жената обаче едва сега започва - 9 месеца износване, след това кърмене и отглеждане. Това е огромна инвестиция от страна на жената и тя определено би имала полза, ако бащата на детето й остане до нея през това време. Затова и жените търсят мъже, които са готови да инвестират ресурси и време в тях. Това е механизъм, които е в човек от стотици хиляди години и 200 години "съвремие" не могат да го променят. И няма да го променят.

Така че тези неща с противопоставянето между половете от гледна точка на промисикуитета са чисто природни. Не са измислени от патриархата или матриархата. Гледа се лошо на ку.рвите, защото са жени, които първо) не търсят мъже, които са готови да инвестират дълготрайно в тях и второт) понеже правят секс с много мъже, не се знае кой е бащата на децата им. Затова мъжете, които искат да инвестират ги осъждат и им лепят негативни етикети. Жените ги осъждат, защото развалят общата "дисциплина" - развращават мъжете, позволявайки им лесен достъп до секс. Разбира се, с модерните технологии, вече може да се разбере кой е бащата. Но както казваме този модел е останал в хората от хиляди години и няма как да се промени с 20 години тестове за бащинство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 28e7335e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Между курвата и проститутката има голяма разлика. Проституцията в някои страни си е нищо повече от една легална професия, но курвите са съвсем различно нещо, те мамят, лъжат, крадат, забъркват интриги, лицемерничат и още един куп гадости. Със проститутките нямам проблем, както се вика срамна работа няма, но индивиди като курвите не заслужават никакво уважение, заслужават да бъдат отритнати от обществото, но за жалост в жалката ни държавица те са на почит.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 901cbd236d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Грешиш много за "пропадналите" жени, блудници е имало още по време христово, преди него и винаги ги е имало, дори в 20 век. А щом е имало блудници съответно е имало мъже, които ги посещават. Да си блудница или робиня е начин на възпитание на момичетата още от ранно детство. Тоест родителите я възпитават, че половият й орган е нещо срамно, целувката е срамна и тя възприема, че след като го е показала това срамно нещо на съпруга си, то той е единствения който ще пази нейната тайна до живот и тя не би могла да покаже "срамното си нещо" на друг. Други родители пък глезят дъщерите си, те стават кокетки и след време идва момент в който не се намира един мъж който да може да издържа кокетката когато тя порасте, съответно тя прелита от мъж на мъж цял живот. Нали се сещаш че няма мъж който би слугувал на една жена цял живот за всичко само защото е красива, ако има мъж който цени женската красота то той често подменя старата /ползваната/ красавица с нова.
Ако се поразровиш по темата ще видиш че повечето блудници произлизат от семейства с двама родители.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 23da72b3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   аз мисля че преди е било 2 пъти по добре когато са се женели по принуда на майка/баща. Тогава е нямало на къде да мръднеш. Искаш или не никой не те пита. Било е по-добре от страна на това че всички жени са стояли на печката където им е мястото, а не на магистралата. мъжете са били на полето, а не в БМВ-та и те на магистралата. Тогава е нямало нежелани деца отхвърлени от домовете си. Имало е ред който се е спазвал. Сега секи 2-ри се развежда и някои дори и не се женят. Българите не правят деца от наличието на педали и циганите ни завземат малко по малко.
В днешни дни сичко е....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker