Откровеността - Помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Откровеността - Помогнете
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1183 пъти
Здравейте момиче на 13 съм и съм откровена много , но имам приятелка от моето училище която много ме дразни в смисъл 2 години бяхме фр но по средата на 2 -та тоеест сега и месец декември почна да ми лази по нервите много е неква само мисли за бъдещето си и само говори колко деца ще има какъв мъж и тн, аз попринцип ми казват че съм много Безчувствен човек и това е вярно и се гордея с това но коолкото и да и казвам на нея че мразя всичко свързано с люовта и всякви тъпотии които не ме интересуват всеки е различен не можеш да го накараш да бъдеш някав където неискаш да си и така тя ми казва, че винаги казва истината на всеки а не е така само клюкарства а аз разбира се не я слушам и не ми пука не искам никой да ми е приятел и без това никой не иска само тя ми се е натискала и вика, , о виж я тая ква е грозна, , каза зад гърба на едно момиче всекви и само гледа по красотата от вън писна ми да се правя че я харесвам какво да направя постояяно неква досада подмазва ви се 2 пъти ходех в дирекцията щото се бих с един тъпанар който отиде в болница заради мен всички ве намразиха и ги е бъз от мен само тя иска да е с мен, а когато нещо те става ме зарезва заради кифлите попритцип ми а казвала че ще приеме истината но все нещо не е както трябва тя е особена глезня почна да става кифла а аз ги ненавиждам тез същества и само си ръчка в телефона и говори за неква нейна фр където само се... егаси писна ми а е много капризна тя май ще се окаже принцесата на класа команда ужасно и все дава акъл, , ай се погледни ти, , а ако и кажа всичко което мисля за нея кой знае какво ще и прищрака искам да съм сама повече и да не ми досажда тази просто незнам как да и го кажа някъв по особен характер власттна е и ме дразни а аз съм много нервен човек и бързо почвам да използвам брутална физическа сила а не искам да ходя някъде щоо незнам моля без странични коментари само мии дайте повече кураж да и кажа дано админити го публикуват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2bf5a21f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми като не ти харесва защо контактуваш с нея? Вие сте различни характери никога няма да се разберете, дори и да се разберете това ще е защото едната е направила компромис който ще е за сметка на личното й щастие няма смисъл щом в това приятелство ще жертваш нещо от себе си. Иначе евала за това че не си кифла и аз ги мразя както и лесно се паля и не обичам да мисля за бъдеще и любов и дриги такива тъпотии. Приличаме си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker