Каква кола да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Каква кола да избера?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1482 пъти
Имам нужда от помощ, не разбирам нищо от автомобили, но ми се налага да пътувам почти всяка седмица на големи разстояния и с много багаж и се нуждая от кола.
Искам да е модел след 2000г. и да има въздушни възглавници и система за контрол на стабилността, а също и да е с четири врати, но да не е седан или много голяма кола. Трябва ми за извънградско каране, но няма нужда е много мощна, понеже не карам бързо(живее ми се! ).
Парите които мога да отделя са между пет и шест хиляди. Някой може ли да ми предложи някакви модели за тези пари(не е много, но няма как повече). Нямам претенции бензин/дизел/газ, най-вече важното е да е сигурна кола, която да няма проблеми с намиране на части или ремонт.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: bc6a0d9c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   здравей може да се насочиш към vw имат добри модели и частите не са скъпи а за парите които си оьделил може да си купиш една наистина добра кола :) успех

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 78f22ac858
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Баща ми има Пасат и е много доволен - не е комби, има място, но не е голяма кола - има място за газова да кажем, което много ти препоръчвам. Части има, евтини са, но и не се разваля, за да стигнеш до части
Просто не купувай от разни странни хора, турци, араби, съмнителни и няма да съжаляваш. Баща ми навремето даде малко повече пари и си купи колата от читав човек и няма ядове. Вуйчо ми си купи такава кола за 2 бона, същата година и всичко и от тогава само по ремонти, сменя мотори и глупости. И до късмет си е, но най-вече до акъл - искай да ти пуснат да чуеш мотора. Отиди да купуваш колата с човек, който разбира.

Ако искаш нещо по-екстравагантно - японски и френски коли изглеждат добре, италиански също, но най-сигурни и надеждни си остават немските, после японските автомобили. За дълги разстояния не можеш да караш малка кола. Пасатът е добър компромис и за начало, а после можеш да вземеш и нещо друго, но за начало е супер

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: db91be4124
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общо взето номер 3 ти е дал добър съвет. Само не съм съгласен малко с това че немските коли, японските или които да били са най-хубави, просто защото тук говорим за автомобили втора ръка, които не се знае от къде идват и как са поддържани. Най-добре е да провериш автомобила в оторизиран сервиз. Откажат ли ти, директно изчезвай. Имай предвид, че почти всички внасяни в България коли изобщо не са читави. Въпросът е колко пари ще ти трябват, за да се приведе автомобилът в ред. Принципно е добре да стоиш далеч от дизели, тъй като тук идват смазани от каране автомобили, а ремонтите им след това не са изобщо евтини. Иначе по принцип съм им фен и ако са наред са супер. Между другото влез в немските сайтове за коли и потърси на какви пари вървят автомобили с TUV. Може някъде да се вместиш бюджета. Наскоро гледах Ford Focus 2001-2002 мисля за 3 000 евро. Да, в България може да го вземеш и за около 3 000-3 500 лева, но после разликата, че и отгоре ще отиде по ремонти. Следващата ми кола ще е задължително с TUV. Опарих се веднъж с кола от България и повече няма да направя подобна грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker