Какво мислите за телефоните Blackberry? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за телефоните Blackberry?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1128 пъти
Преди няколко дни ми се счупи Самсунга и в момента нямам излишни 300-400лв. за нов телефон, но от години са ми доста симпатични Блекбери, а в сайтовете за обяви има доста добри и бюджетни оферти.

Какво мислите за този телефон? Аз съм наясно, че е корпоративен, в смисъл в доста американски фирми, а и не само ги използват, за да си пишат мейли и като цяло, за да работят с тези телефони, за бизнес.

В родните сайтове разбрах, че батериите им не държат много, а и Интернета трябва да се настрой от оператора. Не можело обикновения мобилен. Като екстри разполагат с всичко - камера (не толкова добра), Wifi, Mp3, органайзър, приложенията обаче за Java... но от AppWorld-a има приложения. Искам да знам дали има Фейсбук приложение и дали се плаща за него?

Пишете всичко за този телефон. Всякакви впечатления :)...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 431b5ba71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   ползвам един такъв, удобно телефонче, има всичко, както казваш, раличен е, и ми харесва, понеже не съм привърженик на комерсиалното. Бизнес телефон, понеже е удобен за бизнес, но не значи, че не можеш или пък е сложно да го ползваш. Вградена памет 4 или 8 гигабайта имам, и слот а карта отделно. Добро е, но аз не слушам музика, че да ми е нужен за такива неща. Нито снимки правя, нито във фейсбук сърфирам от него, просто си го имам ей така. И аз не знам за какво ще се хвана да ми е удобен и по какво предназначение, освен разговори да си го ползвам, но купих си смартфон и аз малко да съм модерен, да не изоставам просто от колектива. Търсейки телефон, просто си задай въпроса за какво Точно ще го ползваш тоя телефон и така ще си намериш телефон по-лесно, а не да гледаш марки и коя марка от коя е по-известна и за какво се била ползвала. Мен миналия ми телефон- Нокиа, не помна модела- има фенерче, много лесно се включва, алармата (будилника) съм си я натроил много добре и е и удобно- за делнични дни и за уикенд, отделно, snooze алармата е много удобна, и фейсбук приложениице имам и то удобно и си цъках да убивам време и това е. Трудно ми е да свикна с блекберито, още се нагаждам, но ще свикна, а и по-съвременно телефонче да си имам, ше ми се наложи нещо да поразцъкам wi-fi, някъде на заведение докато съм и така :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 431b5ba71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Окай за кой телефон Blackberry става въпрос? BlackBerry са прочути с тяхните бюджетни телефони - по мое мнение хората ги отбягват защото са нещо по-различно от повечето телефони на пазара особено че операционната им система е по различна а именно Blackberry OS. Но не се притеснявай ако избереш модел със система BlackBerry OS 10 ще имаш почти пълна съвместимост с Android. Ако обаче избереш по-старичък модел с BlackBerry OS или по-ниска ще трябва да разчиташ на AppWorld (не е особено богат на приложения). Съвместимост с Java (J2ME) има но е много скапана по мое мнение. Аз самия съм собственик на BlackBerry Bold 9900 и съм много доволен въпреки че съм с Blackberry OS 7. 1 - бърз, надежден, различен и в същото време семпъл. А относно фейсбук - не се излагай от 2010 година насам няма телефон без фейсбук в техен инетес е ти го ползваш. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dee83bbabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По мое лично мнение са много надценени и не си струват цената.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 448ac14fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Става въпрос за 8520 и за 8900. Между един от двата се колебая, като цената на един от тях е около 50лв.

Автора

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 448ac14fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора

От малък се радвам на тези телефони и най-вече на qwerty клавиатурата.

Но като цяло въпросите ми в темата са насочени към моделите 8520 и 8900. И съответно искам да попитам дали е вярно, че в слушалката се чува тихо, и че батерията не държи много.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab045de3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Използвам Blackberry z10 от близо година вече. Много се колебаех между z10 и z30. Не съжалявам за избора си изобщо. Признавам, трудно ми беше да свикна в началото с телефона, понеже е твърде различен от предишния ми, но се нагодих. Батерията е издържлива, не се оплаквам изобщо, понеже го използвам почти постоянно. Не го взех с бизнес цел, исках нещо различно, понеже старите ми не издържаха и година. Blackberry надмина очакванията ми. Доближава се достатъчно до Android, но все пак си има своя почерк. Новата ОС е много удобна за използване, а всички (почти) приложения на Android могат да се инсталират и на Blackberry. Важна е целта, с която ще го ползваш, но според мен, независимо дали е с бизнес цел или просто за снимки, музика и т. н. няма да съжаляваш. Фейсбук приложението си го има и не се плаща, нито Twitter или Youtube. Blackberry са различни, да, но и много елегантни и удобни в същото време. Много съм си доволна от моето и бих го препоръчала на всеки, който ме пита. А и от скоро се казва, че ще излиза blackberry с Аndroid.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cd459c1db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   използвах 8520 две години. беше ми служебен. всъщност всички на работа бяхме с такива. чудесен телефон за работа. клавиатурата е удобна за писане на мейли и чат :) Но тези телефони нямат кирилица! имай го предвид. латиница само и сякви там други езици. няма такова нещо с настройването на оператора. включваш картата и имаш мобилна връзка, интернет и квото имаш в пакета. действително имат малко приложения, които може да намериш. в смисъл за другите смартфони има доста повече. но има фейсбук, месинджър, вайбър, майбър и подобните. всички безплатни много ясно...
батерията съм зареждала всеки ден, щото постоянно телефона ми беше в ръцете, но кой смартфон държи повече от ден за такъв среден клас?!
доволна бях от телефона, и мен ме кефи на вид като телефон. не съм слушала музика на него, за да ти кажа за слушалките.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 220b538ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имал съм 2 такива телефона служебни само, че не им помня моделите. Първият си беше железен, добра батерия и изобщо стабилна работа. Вторият обаче беше с touch screen и клавиатура едновременно. С него имах големи ядове, постоянно докато говорех прекъсваше разговорите и започваше да набира други номера, набираше докато ми стоеше в джоба, въпреки че винаги го заключвах. Често се изключваше без да разбера и след това му трябваха около 5 минути докато зареди. Накратко казано, за работа изобщо не ставаше. Иначе си имаше facebook, twitter, youtube и не знам какво още, но ги изтрих, тъй като сам си влизаше в тях, пък и аз принципно на всеки телефон ползвам червена и зелена слушалка, и мейл. Камерата не е особено добра, слушалките обаче са на ниво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker