Не мога да си избия тази гадост от ума! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да си избия тази гадост от ума!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2177 пъти
Здравейте. Моля ви, дайте ми някакви съвети, защото не мога да спя и се побърквам. Накратко ще разкажа какъв е проблемът ми.
Падам си доста смела, интересувам се от страшни неща и съм изгледала сумати филми на ужасите и никога не са ми правили голямо впечатление, с изключение на няколко. И много стари съм гледала, от онези - супер гнусните, както и тип "Човешка стоножка". Но миналата седмица един приятел ми каза, че е гледал най-отвратителния филм, който може да се направи и ми каза, че със сигурност ще се отвратя след като го гледам и ще го мисля с дни. Аз си казах "Абе, глупости". И реших да гледам прословутия "Сръбски филм". Честно казано - останах втрещена, наистина е ужасно това нещо, ако може да бъде наречено филм изобщо. В петък вечерта го гледах и от тогава не ми излиза от ума, не ми се яде, защото тръгна ли - някоя сцена ми се появи в ума и апетитът ми секва. Не мога да спя, постоянно се въртя като се сетя за гадостите. Веднага някои от вас ще кажат, че са гледали и по-страшни и гнусни, но това си е до човек. Лично на мен точно този филм ми дойде доста в повече. На всичкото отгоре, приятелката ми, която е като мен, в училище само ме кара да й разказвам подробностите и ме подсеща. Просто искам да избия това нещо от ума си! Само като уча и съм с приятели (без въпросната) не мисля за това, но пак ми идва на ум по някое време. Искам да забравя, че изобщо съществува и съм го гледала. Научих си вече урока, да не се правя на безстрашна и да не гледам такива психарии. И все пак, какво бихте ми препоръчали, за да не мисля за това? Знам, че е само филм, но все пак и в живота стават такива извратенящини по затънтените краища на света и точно това ме плаши/отвращава. Моля ви, публикувайте историята ми и ми дайте идеи, за да не мисля за този ужас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: fe1e98e390
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм го гледала, но колкото и ужасно, отвратително и гнусно да е било, си представи какъв смях е падал по време на снимките. И не забравяй, че това са измишльотини на болни мозъци, подплатени с малко грим и реплики. Пусни си някоя комедия и релаксс! Успех. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dac406ebfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами няма какво да препоръчаме, освен време да мине и психиката ти да го преодолее, да притъпи болката от травмата, която си ѝ нанесла...
Ужасно си се надценила, миличка. Но е добре, и дано наистина да си си научила урока.
Аз така се прецаках с един еврейски филм, правен по истински случай, когато през 1972 г. атентатори избиват целия еврейски национален отбор по не-знам-си-какво. И след това евреите събират наемни убийци и ги пращат да убиват атентаторите един по един. Сцената, когато убиват една холандка в къщата ѝ, беше най-отвратителното нещо, което мога да си представя. При това по истински случай, не някакви измишльотини! После месеци наред ме преследва тази сцена, и сега - 10 години по-късно с ужас и отвращение се сещам за нея.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5eefefd7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не ти е виновен, че гледаш глупости. Не си ли чувал една мисъл на Ницше - когато гледаш в бездната, бездната също гледа в теб. Моят съвет към теб е да внимаваш. Ще мине малко време и ще се разсееш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d9303a304c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   С времето ще го забравиш, обаче явно наистина си прекалила в гледането на такива неща. Спри тези филми за известно време.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c6b797dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Човек който търси извратените неща в живота, е просто извретеняк. Сама си търсила гадости, никой не ти ги е налагал, защо сега се оплакваш. Човек който предпочита трънливият и кален път, а не върви по цивилизования, не е за съжаление. Ходи си из тръните и не се оплаквай после!

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 37479c587c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вярваш или не, тези филми са под демонично влияние, ако въобще вярваш, че има Бог и дявол, де... Съветът е да четеш между редовете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b13a0fc5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   То си има родителски контрол, пише че филмът не се препоръчва за лица под 17 години а ти определено си по малка. Май не си даваш сметка че гледайки подобни извращения на твоите години когато мозъчето ти попива всичко като гъба може да повлияе на психиката ти а като чета така какво си писала вече ти е повлияло доста негативно, това може да се отрази лошо дори на сексуалния ти живот. Гледй комедии, излизай с приятели и се забавлявай. Ако след 2 седмици все още ги мислиш тези гадости и ти пречат да функционираш нормално тогава няма да е лошо да говориш с вашите да ти вземат час при психиатър.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 36d4780e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Филмът е шедьовър, но определено не е за повтаряне... Съгласна съм с номер 1, представяй си снимките. На мен това ми беше драмата, аз просто бях в състояние, в което не можех да възприема, че това е само филм.
Няма да повторя, освен ако някой приятел не държи много да го гледа... Но няма и да го изтрия, все пак беше баннат от толкова места, че си е цял артефакт.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2cf908b333
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как се казва филма

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2221bc8de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Гледай Cannibal Holocaust или реални клипове как талибаните режат глави в youtube и ще забравиш за Сръбския филм хах

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 368c3a4741
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гледай 3 guys 1 hummer. Това е видеото, което са заснели самите днепропетровски маниаци, докато убиват човек. Всичките филми и главорези от ИД ще ти се сторят като зле скалъпени сцени. Предупреждавам, че кадрите не са за хора със слаби сърца. Не ги гледайте, ако не сте готови за това.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5371a8fa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Първо, моля ви, не ми препоръчвайте да гледам още гнусни работи, не се бъзикайте... Отказвам се вече от тези неща и благодаря за съветите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b3eafffc4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз, съм го гледал 3 пъти, преди няколко месеца и даже не го помня

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker