Още една неудобно ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Още една неудобно ситуация
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2079 пъти
Мили хора, вие как реагирате, когато някой се направи, че не ви познава? Наскоро ми се случи нещо подобно. Човекът побърза да избегне моето приближаване, а след това аз така се изумих и обидих, че вместо да се скатая и да си кротувам все едно не е било, взех та нарочно минах покрай него и се направих на три и половина. Много тъпа ситуация, като хлапе се издъних. Сигурно е, че той се направи, но и аз не останах по-назад, грешка голяма допуснах и не мога да спра да го мисля. Не знам какво очаквах- да ми спре и да се поправи хохаха. По-скоро да си докажа, че е искал да избегне един прост поздрав. Срам ме е. Все така става неудобно и се ужасявам при мисълта някой ден отново да се засечем. И ме и яд, защото очевидно съм отблъскващ човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1f5d0f0aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много правилно си постъпила. По-скоро онзи трябва да се засрами. Ти само си му показала грешката

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a88be796da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами може и да се прави, примерно аз видях една позната и се усетих, че е тя след като се обърна, примерно може да не те е видял ако има много хора например, ако се е замислил някъде и такива неща..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 124108b8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Очевидното което виждам в текста ти е само, че държиш и изискваш от хората! Не знам какво си имала общо с човека който обсъждаш, но щом той не е сметнал за нужно да те поздрави, значи си има причина и тя си е негова не твоя. Причината може да е от всякакво естество, дори ти или нещо в теб да нямат нищо общо с неговата си причина. Съвсем не е задължително човек да не е отблъскващ за да го поздравят или обратното. Може и да е отблъскващ но нещо в него самия да налага да го поздравят и уважават. Твърде е възможно и човек да е замислен за своите си неща и проблеми и хич да не те забележи ако ще и нарочно да се блъснеш в него. Доста хора имат пропуски в зрителната памет или по просто казано не помни или лесно и бързо забравя лица. Причините може да са много, но не разбирам защо и с какво право ти задължаваш свои познати да те поздравяват, ако не искат или в него момент са заети и нямат възможност да ти обърнат внимание?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2057e1e66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато не ми се говори или не съм в настроение се правя, че не виждам. Когато някой много нахално дойде до мене много се дразня.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a8a76c02e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   номер 1, и аз така мислех в началото
номер 2, 3, 4, засегнали сте все възможности, които по-късно ми минаваха през главата и именно заради тях така се мъча. Даже почвам да вярвам, че съм страшен нахалитет глупав.
Видях го как се направи и се подразнх, лично го приех, а в крайна сметка се изложих повече. Опитвам се да го приема за грешка- урок, но ме е срам. И на мен ми се сллучвало да не видя някого, но не и да се престоря, там е проблемът.
Благодаря ви все пак.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 23a797604e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не мога да разбера защо си се впрегнала за такава глупост, че даже си стигнала до извода, че си отблъскваща.Аз имах една колежка от университета, която много ми хареса като човек, и наистина има много качества.Само че има и едно много лошо, голяма използвачка излезе- не идваше на лекции и все врънкаше да и ги дават другите.Е аз давах, давах и после като я помолих да ми даде едни на мен такова увъртане падна, че просто ми отблъсна.Оттогава ако се засечем някъде се правя, че не я виждам и да нарочно е, защото ми писна да ме използва.Иначе тя си е красива, позитивна, приятно е да общуваш с нея.Исках да кажа с този пример, че този човек може да има нещо с което да си го обидила и затова се е направил, че не те вижда, но това не значи, че цялостната ти личност е отблъскваща.Така че да не ти пука, недей толкова да се вживяваш за такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 11f3695111
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правиш от мухата слон. Това е толкова незначително нещо, че не знам защо изобщо го мислиш от толквоа време.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f8872b1852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И на мен когато не ми се говори или не съм в настроение се правя, че не виждам ( това е много неправилно замисляйки се), но има случай от респект към другия да навеждам глава, да се правя, че не го виждам на отсрещният тротоар (един вид чувствам се недостоен да му махна с ръка).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker