Помощ! Ново начало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помощ! Ново начало
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1128 пъти
Значи историята ми накратко:
Аз съм момче на 21 години, но живея и се издържам сам от 17-годишен тъй като останах без семейство. Тъкмо се бяхме преместили в нов град. Намерих си квартира (хазяите бяха много точни, под точни имам предвид не правеха проблем като закъснея с наема), захванах се с наркотици, разцъквах амфети и коз, също и употребявах доста. Години наред режимът беше един и същ - постоянно трева, често уиски, редовно ходене и викане на курви, понякога амфети или пико. Бяло и бонбони само съм пробвал няколко пъти. И така, яко секс, алкохол и наркотици. В същото време досега не съм имал приятелка, нито даже целувка. А съм правил доста повече секс от средностатистическия мъж, но само с курви, а за курвите няма любов :) Като цяло парите ми откъдето идват там и се връщат... не ми пука за нищо, живея изцяло за момента. Нося яки маркови якета, фланелки, кецове, анцузи и дънки, сменям дрехите и обувките като салфетки. Никога не съм имал кола и нямам книжка, защото много рядко съм трезвен - наистина няма как. Едвам завърших средно заради отсъствия, оценките ми бяха много добри. Още в 8 клас ме хванаха на училище с трева... но ме търпяха до 12 клас, може би защото бях умен и изкарвах хубави оценки когато бях в час. Накрая не си отидох на бала... кандидатствах за висше, приеха ме без проблем и сега съм втори курс първи семестър за компютърен инженер. Но въобще не ме влече ученето, изкарвам тройки на изпитите колкото да ги мина... университетът ми е в друг град и пак се преместих, сега съм на общежитие. Но пак прекарвам времето си по същия начин - курви, трева и алкохол. Всичките ми пари там отиват. Като се преместя в нов град за 1 седмица научавам всички хотели, казина и заведения къде са. Но нямам идея след 5 години какво ще представлявам и какви финсови възможности ще имам. Като цяло ме интересува да ми е уреден и спокоен живота, омръзнаха ми всичките простотии с които се занимавах досега. Решил съм да се променя, моля за странично мнение или съвети :) Какво мислите за мен и какво да правя от тук нататък, за да заживея нормално, и да забравя миналото завинаги. Решил съм да се променя. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 03ac939724
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля си, че имаш шанс да постигнеш нещо повече в живота си, но това няма да стане по пътя, по който си поел. Наркотици, алкохол, курви, безотговорност... Изграждаш около себе си пашкул, който да те предпази от реалността, но не може да се живее в пашкул (макар че всички го правим в някаква степен). Или поне е тъпо според мен. Ако ще живеем в пашкул, защо изобщо сме излезли от коремите на майките си!?

От миналото не можеш да избягаш - не се опитвай. Просто трябва да го приемеш, да осъзнаеш грешките си и да продължиш нататък, като се стремиш да не ги допускаш повече. В твоя случай като практически съвет бих те насочил към това да си създадеш някаква смислена ангажираност. Да работиш, просто казано, и то яко да работиш, така че да не ти остава никакво време за глупости. И полека-лека да смениш средата. Ако започнеш да контактуваш с хора, които дълбоко в себе си считаш за успели в живота, те ще "придърпат" към успеха и теб. Обратно - утайката те дърпа към утайката.

Успех ти желая!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b5fea7e139
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудна история имаш, достойно е, че искаш да се промениш, но за да направиш това имаш нужда от жив човек, с когото да имаш истинско, топло и смислено взаимоотношение. Само с хора, за които мислиш като за курви няма да стане твоята промяна.

Опитай да започнеш терапия. Трудно е, не има много, много смисъл.

Ако търсиш препоръка - пробвай психоаналитична терапия, за психоанализа вероято няма да ти стигне упорството и способността да толерираш болка и страдание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker