Магия има ли...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Магия има ли...?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 5849 пъти
Платих не един ходжа, да раздали магия на моят приятел и да ни събере. той каза, че е направил ритуал за събиране на двойки, но вече 2 седмици няма никакво развитие.

Ако има някой, който разбира, нека каже дали трябва повече време или ме е излъгал за пари. Питах и една друга жена тя пък ми каза, че може да ни събере до три дни. Но повечето лъжат за пари, ако има и някой, който е ходил и се е получило нека и кажа при кой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: c0639e72f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Много си зле!Магия да ви събере?????А не ти ли мина през aкълa,че може би има основателна причина да сте разделени?Аз лично не вярвам в магии.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 28bb0d3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама как така ще ви събира ходжа,бе?!А аз си мислех,че има нещо,дето му викат любов,взаимна любов!Демек,той не те иска,ама ти го искаш и сега трябва магия за да сте заедно?Е,а не ти ли хрумва,че и той трябва да те обича,за да може да си щастлива,а не просто "събрана" с някого?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e3b757ac39
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ей,много е прав но.2 ! Внимавай с магиите,че тази енергия се връща като бумеранг!По-добре опитай да му покажеш любов,покажи му качества..знам ли..нещо ,с което да го впечатлиш,толкова ли нищо не остана,с което да му покажеш,че си струва да сте заедно,че опираш до нещо толкова лошо и опасно!
Ева

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 97a7968504
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако всичко, което не разбираме точно как става наречем "магия", тогава - да, има магии. Има хора, способни да променят реалността в една или друга степен само спомощтта на менталната си енергия. Сама разбираш обаче, че хора на такова ниво на осъзнаване и с такива способности никога няма да тръгнат да ти искат пари... Защо са им? Те винаги могат да направят така, че да ги придобият, или дори да си ги сътворят сами, а защо и да ги сътворяват, след като направо могат да премоделират реалността така, както биха я повлияли ако имаха пари.

От много години специално "колекционирам" такива хора, методи и т.н. През десетките, а може би и стотиците, които са ми минали през фокуса на вниманието само 4 или 5 са "автентични", т.е. действително могат да правят това, което твърдят, че могат. Всичко друго е КОМЕРС, измамници и ловци на лапнишарани, включая и една голяма част от традиционните лекари.

И един въпрос: представи си, че направя така, че ти дойдеш при мен и ми паднеш в краката и започнеш да ме гледаш с оня леко отнесен "овчи" поглед на безумно влюбена и напълно оглупяла от това самка, а в същото време съзнанието ти потресено се блъска в стените на черепа ти, неспособно да промени каквото и да било, и само си задава трвижния въпроси: "Господи... каво правя? Това не може да е истина! Не е възможно да се случва с мен! Та аз дори не го харесвам!!!" Ето това е пример за "любовнаЮ магия.

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c4bff59911
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Бих била благодарна, дори да не е някаква продължителна магия или въздействие. Искам просто да му се повлияе за 3,4 дни колкото да мога да покажа, че нещата ще се променят! Не става да му кажа "дай ми шанс", опитвала съм безкрайно много. Искам просто да имам тази възможност, а след тези дни ако остане с мен значи....

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0e02cd1a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля че може да има магия - ако чувствата са ви взаимни ще сте заедно , ако не са няма да сте. Той може да ти е казал , че е направил ритуала за събиране , но може да е и видял , че неможе да сте заено и да не ти го казва (защото лошите неща не ги казват). А това да не те е излъгал дявола да правиш магия за да се съберете - каквото е писано не е писано на камък. Слушала съм една история от баба ми не само нея , а и от много други хора по - млади от нея, която станала преди време мъж бил приятел с едно момиче - просто приятели от девството. Не са били много богати , нито пък много бедни. Но майка й казала , че те трябва да се омъжат и да създадът семейство. Но всеки и казал , че няма да стане , защото те са много добри приятели още от девството си. И така тя решила да ходи на ходжа , разказала за какво е дошла - за магията да събере двамата. Ходжата го направил. Омъжили се , имали деца. Един ден него го заболо главата и някакви неща несвързани му се въртели в главата. Това кето му се въртял в главата е че как един ден следобят отишъл в тях да го почерпат кафе и след два дни той се влюбил в нея. Отишъл при ходжата - той не го разпознал веднага , разказал му че го боли главата дали има нещо направено като магия - той му казал че има направена за да се омъжи. И так от дума на дума се разпознали и ходжата разказал всичко на него - как майка й била отишла при него и т.н. Той поискал да се развали магията - и след това се развели и дори и децата не погледнал. Така , че мила не прави такива неща и въобще не си помисляй да го правиш - ако не искаш после да те намразят

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8b39272464
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това е глупаво. Няма смисъл в това. Ако се харесвате ще се съберете ако не - не

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker