Жалък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жалък
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1338 пъти
Животът ми е една кофа с ла**а. Искам всичко да приключи, толкова е просто - поемам си дъх, усмихвам се и си отивам от този кошмар. Исках да бъда нормален - не се получи, няма и да се получи. Аз съм момче на 20 години. От 6-7 години нямам нито един приятел, превърнах се в жалка и гнусна отрепка. Без никаква перспектива, без талант, без умения, без интелект, мързелив и прост. В това няма никакъв смисъл, няма причина, просто по някаква случайност природата ми е такава. В този живот виждам не красота, а извратени и ужасни картини, болка и страх. Вървя си по улицата и виждам групичка приятели или двойка влюбени.. и осъзнавам, че аз дълбоко им завиждам - мога само да си мечтая да бъда като тях. Нямам смелост да се самоубия, а не искам да причинявам такава болка на близките си. Но, мамка му, с всеки изминал ден желая все по силно смъртта си. Няма за какво да живея. Представям си как лежа безжизнен на фона на приятна музика и картината е наистина ужасяваща и жалка, но и по някакъв начин красива. Както виждате не съм изпадал в конкретика относно отношенията ми с хората, страховете ми и т. н. Няма смисъл, аз наистина съм изгубил всякаква надежда и на този свят не съществува нещо, което да ми помогне. Осъден съм на мрак и самота. Просто изливам мъката си. Няма да се боря, все едно да влизам в битка осакатен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: b0d2599a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   А би било още по-гадно ако след като се самоубиеш, трябва наново да изживееш такъв живот.... това би било по-страшно и от най-страшния ад описван някога. И няма измъкване, може да се самоубиваш по 1000 пъти и докато не го преодолееш ще е едно и също.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3764ea6f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   До болка ми е познато във какво положение си и как се чувстваш, и аз съм попаднал във гадната дупка на собствените си страхове и то от бая време. Ма мамка му стара като седиш и нищо не правиш, нищо няма да се промени. Намери си работа, запиши се нещо да учиш в някой ВУЗ де да знам. И аз бях като тебе, не че сега са се променили много нещата, но вече просто не си слагам всичко присърце. Е виж ме мене, влезнах в уни и понеже със годините бях станал супер асоциален със колегите си съм само на здравей здрасти, същата история и във работата, ама кво да се прави. Вместо всеки петък да си пръскам парите по чалготеки и кръчми, аз се записвам на различни курсове, езикови, за ИТ бе за ей такива неща. За това почни да правиш нещо различно вместо да си седиш в къщи сам и на мен ми е кофти че нямам приятелка и приятели, но просто вече съм осъзнал че някои неща не зависят от мен и не мога да направя нищо по въпроса. За това горе главата пък квото ще да става.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 76f3081772
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Толкова подредени мисли си изписал, че се съмнявам да си толкова отчаян от живота. Май си търсиш раздумка, или провокация, за да разбереш как ще реагират околните. Щом съзнаваш положението си, съвсем не си объркан случай, просто си мързел, но умен мързел. Трябва ти мотивация и това трябва сам да си изработиш, никой няма да дойде и те изкара от това състояние. Изреждаш(" Без никаква перспектива, без талант, без умения, без интелект, мързелив и прост. В това няма никакъв смисъл, няма причина, просто по някаква случайност природата ми е такава. В този живот виждам не красота, а извратени и ужасни картини, болка и страх.") недъзи, които спохождат всеки в настоящето, мизерен е живота на всички и то не само на българите, по цял свят е така, но сте малцина онези които не искат да го живеят такъв какъвто е. Щом нямаш физически недъзи, щом си на 20 години, какво повече искаш? Виждаш кое е хубавото в живота, завиждаш на влюбените млади, а сам бягаш от любовта. Намери си момиче, и трансформирай лошите си помисли в любовни. Тогава слънце ще изгрее и в твоят душа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 763a6872a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще ти кажа нещо. Преди време имах връзка с човек като теб. Не знаеш колко много се промени докато бяхме заедно. Започна да се усмихва повече, започна да говори неща, които дори не си беше помислял преди. Нещата между нас не се получиха, но пък след това вече придоби нов поглед към живота и в момента се справя добре с всичко (поддържаме връзка). Трябва ти малко само обич и топлина. Не си мисли, че няма къде да срещнеш хора, с които би могъл да се сприятелиш. Почти 2016 година сме. Какъвто и интерес да имаш, има форуми, чатове, фен-клубове. Така ще имаш теми за разговор, ще имаш от къде да започнеш. Пожелавам ти ужасно много щастие и късмет. Дано откриеш щастието си. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 158aff48de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я горе главата! Слънцето изгрява когато е най-мрачно.
Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5af0c3cd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Когaто отмине товa, зaщото ЩЕ отмине, ще нaстъпи чудото зa теб, зaщото ще виждaш вече светът по съвсем рaзличен нaчин.
Ще виждaш и знaеш истини, зa които други сaмо подозирaт.
Ще видиш.
И тогaвa ще приемеш животa тaкъв, кaкъвто е с неговите предизвикaтелствa, добри и лоши моменти, които вече ще знaеш нaкъде водят и зaщо се случвaт.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9bb734ec62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   здравей,
много добре знам как се чувстваш. Сигурно знаеш, че във същото положение са много хора!
Как се справих аз - намерих цел. Няма значение кака е тя. Важното е да си поставиш някаква цел и да я следваш докато не я постигнеш.
Запиши се на спорт или на някакъв друг курс. Прави нещо - работа или учи нещо което ти е интересно, а не само заради парите.
Другия лесен начин да намериш цел е да се включиш в някоя доброволна организация. Има на всякаква тематика - природа, животни, политически, работа с изоставено в домове деца и още какво ли не. Само желание трябва да имаш.
успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 04b03ff6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бори се и успей на пук на всички щастливци.
Мен това ме мотивира желание да живея нямам, но щом съм се родила ще живея и ще покажа на себе си, че мога опитай и ти живота е гаден, но това е положението който както си го направи за малко сме на тази земя поне да изживеем живота си с кеф няма смисъл да ни е тъпо и т. н.
Просто прави си сам кефа намери си едно момиче сега феисбук, скайп търси все ще намериш половинката си която да те прави щастлив.
Виждам всеки ден хора като теб и искам да им помогна била съм така не че сега съм наред просто не го показвам създадох си сама свят за себе си с мойте правила и така си живея усмихвам се на пук и правя всичко на пук на онези нещастни щастливци.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b8dee00c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ти си доста интелигентен човек, просто направи живота си смислен. за щастието трябва да се бориш, то никога не идва само, запомни го.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 83920d96b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами и аз съм така,
просто някой хора нямат късмет с други.
Просто трябва да си намериш някаква цел.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9b2b44b507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей приятелю, състоянието, което си описал е на 90% същото като моето, мисля че трябва да разбереш/да си отговориш на въпроса - "Какво точно би могло да ме направи щастлив? "
Аз също не съм щастлив, изпадам непрестанно в депресии, но се крепя някак, опитвам се да се усмихвам, но разбрах нещо съвсем наскоро, това може да бъде и от ниско самочувствие, неуспехи в опитите да си хвана приятелка, винаги прецаквах нещата, не съм имал никога такава,
винаги се притеснявах когато харесвах дадено момиче, харесвах моя съученичка цели 4 години, признах й, но тя ме имаше само за приятел, а аз продължавах да си я харесвах от 9-ти до 12 клас, признах й в 10клас, попитах я дали може да я прегърна, БРАТЛЕ ще ти кажа едно - Чувството, тръпката, която изпитах НЕ МОЖЕ да се опише с думи, направо бях на не зная кое небе от радост/щастие, бях я притиснал до себе си и не исках да я пускам, този миг не исках да свършва, леле все едно тя е в моите прегръдки все още всичко е в съзнанието ми, а тя дори едва ли знае, че ми е подарила такъв красив спомен, ще го помня вечно този миг, тази русокоска....

Ще ти кажа какво ти е необходимо - ниското самочувствие/притеснителност се дължи на няколко факта:
- не излизаш навън/не комуникираш с никого
- неуспех в опитите с момичетата/опит нулев (това важи на 10000000% процента за мен)

Решение на проблема:
- опитваш се да преодолееш проблема, знам колко е трудно, но поне аз правя опити (състоянието ми все още е като твоето)
- малко тренирай, ако тренираш ще имаш по-голямо количество тестостерон, наскоро прочетох, че ниското му ниво води точно до подобни състояния, НЕ ти казвам да ходиш да се дупчеш с инжекции и тем подобни простотии, казвам ти, че е добре да правиш малко лицеви опори докато слушаш някоя надъхваща песничка, докато никой не те гледа
- опитвай се да се усмихваш, мисля че не си го правил отдавна понеже няма на какво, предполагам че така ще кажеш. Трябва да излизаш, трябва да гледаш филми, в които има смешни ситуации, ако си казваш - "защо ми е да правя каквото и да е, щом няма кой да го оцени, нямам си момиче"
Определено ти липсва това чувство, което кара повечето хора да се чувстват все едно са "на седмото небе" от щастие, ще ти е необходимо да срещнеш/желаеш да срещнеш това момиче, което да те промени/да ти вдъхне увереност/кураж/ да те подкрепи/ да ти покаже че държи на теб и те харесва/обича такъв, какъвто си. Тогава ти можеш да постигнеш всичко, няма невъзможни неща за теб, щом имаш ПОДКРЕПА!
Междувременно за да се попромени настроението ти и да не си тъжен и чак толкова нещастен възнамерявам да ти кажа няколко заглавия на филми, които след като изгледаш може да се почувстваш по-добре. Знам, че са само филми, но не ти пречи да се позабавляваш и да се отпуснеш.
Ето и следните заглавия:
- " училище за мошеници" Не се заблуждавай от заглавието, филмът е мега як!
- "Какво искат момичетата" Чудесен е за разпускане
- " Снежни кучета"
- "Как да се ожениш и да останеш ерген"
- "Истината за любовта" Участва Дженифър Лъв Хюит, само погледни каква роля има леле мале
П. С. гледай да не ти потекат лигите като я видиш ;дд
Всички изброени филми ги има в сайта замунда, тегли, няма да съжаляваш

Ако наистина си много притеснителен, имаш интернет > потърси в него следното заглавие и виж дали не отговаря баш на твоето състояние и не чети само една статия от това, а доста... > ниски нива на тестостерон Ако прецениш, че имаш подобни неща, тренирай, в никакъв случай не ходи да ти бият там инжекции за да се увеличи нивото му, просто тренирай!
Успех, дано се почувстваш по-добре

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker