Хъски - характер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хъски - характер
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3041 пъти
Здравейте! :) От 3 години имам куче - английски булдог и знам, че любовта към едно куче е огромна и никога няма да те предаде! Приятелката ми много иска да има хъски, има пространство, живее в голям апартамент и може да си го позволи. Ще излиза с него всеки ден, но не знам дали е подходящ домашен любимец, защото изисква много грижи. Може ли хора с хъски да споделят поведението и характера му? Аз съм свикнала с моето куче на спокойствие, дори го изкарвам през ден, защото си е мързеливо, но не знам как ще се държи самото хъски, понеже иска много разходки, и не съм сигурна, че тя ще успее да смогне на такова приключенско куче, особено пък през лятото. Иначе моето и харесва, аз смятам, че няма да и носи никакви проблеми, затова моля споделете за хъскито, за да не се окаже накрая, че не може да се справи. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1662959533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само като напишеш хъски в гугъл и ти излизат тонове информация за него, не разбирам защо се допитваш до този сайт. В уикипедия за сибирско хъски пише много, абе има десетки сайтове. Аз като чукнах сега и ми излезе всичко. С една дума-много са енергични! Те са теглили шейни и впрягове все пак, издържат на голям студ и са много енергични. Трябва му по 2 пъти дневно една хубава разходка, особено ако живее в апартамент. За сметка на това пък яде по-малко от други породи със същите размери. Добри кученца са, стават и за отглеждане с деца, просто човек трябва да има време да е с тях, докато изразходват енергията си. Някои от тях са с по-дълга козина, други с къс и гладък косъм, но и в двата случая не се поддържа трудно. Мога да пиша още, но трябва да ставам, просто провери в нета и ще намериш всичко нужно. :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a150f15471
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хъскитата са изключително енеегични и лично бих казала-дори леко диви кучета. Това означава, че приятелката ти трябва да отделя минимум по 1 час всеки ден за разходки. Обожават снега, зимата. Инатливи са до една степен. Не стават за кучета пазач. Но пък са супер за деца, умни са и общителни. Единствената порода, която не мирише (поне така се твърди, за това не съм 100% сигурна). В общи линии-енергични и общителни кучета. Голяма отговорност е, нека помисли много внимателно преди да си вземе куче, сега и е мерак, но поне едни 6-7 години всеки ден трябва да го извежда за поне час.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 320b5dc1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не бих затворила хъски в апартамент.
Свободолюбиви са и за двор са идеални. Има нужда от ЧАСОВЕ разходки, а не просто да се извежда всеки ден колкото да се изпикае. Ще трябва да чисти ежедневно, защото много се скубе.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c33cf74692
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам хъски от 3 години. Първо да ти кажа, че това не е куче. Характера му е подобен на характера на вълка. Погледа му и поведението му е подобно на човешкото. Това, което съм научил аз от моето хъски е, че са много умни и своенравни. Много бързо го научих да изпълнява команди, но ги изпълнява само, когато иска. При повечето кучета е характерно стопанина да е най-важното нещо за тях. При хъскитата обаче, самите те са най-важното нещо за себе си. Другото е, че прави много бели, като почне да им доскучава и запачват да мислят каква беля да направят.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f8285723c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторката:
Благодаря Ви, а през лятото дали ще могат да издържат на климата? Особено както година след година температурите постоянно се покачват, не ми се мисли. Моето куче едвам ги издържа, а какво остава за едно хъски...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker