Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2293 пъти
Здравейте приятели,
да споделя и моята история. Преди 4 години срещнах един мъж привлекателен, висок със сини очи. Мъжкар. Разликата ни е 10 години. Намерих в него качества, които не бях виждала в другите си партньори. Водехме див живот. Имало е много хубави, но и много кофти моменти. След 2 години от нашия съвместен живот аз забременях. Уволниха го от работа, когато бях в 7 месец. След като родих той много се промени. Аз станах много взискателна. Почнаха скандали, безпаричие. Той не правеше нищо за да започне работа. Чакаше на готово. Родителите ни поемаха повечето разходи. Две години този човек седи и нищо не прави по-въпроса. Дори елементарните неща, които са мъжки задължения не си ги вършеше. никакъв сексуален живот. (АЗ изглеждам повече от добре след раждането). Търпя всякакво унижение и обиди от негова страна как не съм можела да готвя и че за нищо не ставам. Не съм получила един малък жест от него!!! В крайна сметка на мен ми писна този живот изпълнен със скандали, обиди пред децата и мисля, че е дошло края. Почнах да правя каквото аз си знам излизания, прибиране сутринта, купони. Започна да ме обижда, че съм била лека жена, а той си го проси всичко (не съм изневерявала, имам необвързани диви приятелки :Д). Уважение никакво не получавам само обиди и унижения, а живее в моя апартамент, поемам всичките му разходи. Една сметка не е платил. Взех се в ръце, изкарах книжка и започвам нова добре платена работа. Виждам искрица в живота ми и честно да ви кажа, ще мога да се справя много по-добре без него защото той ме дърпа надолу.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: cf0e1b934e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Умно не пишеш на колко години си ти самата (на 18-25? ), но е ясно, че с твоите критерии „Преди 4 години срещнах един мъж привлекателен, висок със сини очи. “ си гледала само външността, не личността. За тези неща се мисли ПРЕДИ да забременееш, не след това.
Освен това ти самата си незряла и неготдна за семейство - вместо да търсиш решения на проблемите си какво правиш?
„ Почнах да правя каквото аз си знам излизания, прибиране сутринта, купони. “
Явно и домакинската работа не си вършиш (според мъжа ти), самата ти работиш ли?
Мисля, че сте си лика-прилика поне за сега
Хубаво е, че си си намерила работа, но почни, изкарай някой лев и после говори големите приказки. Като цяло мнението ми е, че си се поблазнила по външността на този човек навремето. Може би е имал хубава работа с връзки или заради строителния бум едно време, но няма начин да е бил читав и тогава - просто не си гледала внимателно.
Но каквото било-било. Като цяло съм съгласна с теб, че той те дърпа назад и трябва да търсиш някакво измъкване от положението, но малко ти е грешен подходът - с ходене по дискотеки не става. Ти самата работи, изкарай си пари, СПЕСТИ СИ ПАРИ, чак тогава имай претенции. До тогава си точно като него! Виж се - разлики никакви ти дори хойкаш по заведения за разлика от него. И двамата сте зависими от родители, а самите сте родители. Срамота е и за теб, не само за него. И не бързай да се разделяш, защото като самотна майка ще си бита карта на брачния пазар навън. Да, може да са ти поникнали крилца покрай разни флиртове или някой чичак да ти е дал за сега някаква работа, но това нищо не значи. Всяко младо момиче може да получи такова внимание стига да има някаква хубост. Твоят проблем е, че не си младо момиче, а си майка преди всичко и това плаши всеки мъж за сериозна връзка - мъжко внимание, секс, хойкане много лесно ще намираш, но за повече? Повече няма да има дълги години, така че два пъти мисли преди да изоставиш бащата на детето си, защото падаш много долу в социалната стълбица и като самотна майка животът ти ще бъде двойно по-труден.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0ca722bb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е какво от това, нали има сини очи?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 99930ae1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 1, не мисля че си права да нападаш така. Всеки има своят житейски път, всеки има своите грешки. Аз съм изживял подобни неща като авторката, макар и от другата страна и според мен единственото решение е да се раздели с този воденичена камък. Не мисля, че вече има някакви чувства между вас. По скоро всичко е навик и... някак си един вид неудобство, след като сте минали през всичко това. Мисля си, че вече каруцата е тръгнала по нанадолнището и няма начин да се върне.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 947b91b6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, но ще подкрепя номер 1. " Не съм получила един малък жест от него!!! " А той какъв жест е получил от тебе, освен непрекъснатите ти натяквания, че си станала много взискателна, вдигаш скандали, обвиняваш го за безпаричието ви, че не прави нищо за да започне работа, чака на готово и две години седи и нищо не прави по-въпроса. Дори елементарните неща, които са мъжки задължения не си ги върши, никакъв сексуален живот. Ти не го уважаваш като мъж и като човек, а той не те уважава, като жена. И какво правиш по въпроса - вместо да поставиш картите на масата и да го оставиш да поеме своята част от отговорността - започваш да излизаш по дискотеки.

Връзката не се случва, тя се изгражда, развива и променя през целия ви живот. Вие не сте си дали шанс - просто всеки изисква от другия и тропа с крак. Така няма да стане - не само с него - с никой. Опитай се да си спомниш, с какви качества те е спечелил в началото и застани открито пред него, като равен на теб човек и партньор. Ако имате желание, можете да разрешите проблемите си.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f7513f7173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво точно си намерила в него?? Все нещо е имало за да си го харесала, предолагам, че наистина си млада, но ако го обичаш ще ти е трудно. Мога да те посъветвам да си дадете почивка. Вземи си отпуск, върви някъде из планините на чист въздух, да се проясниш. Той ще не ще ще започне да работи, като му свършат парите, а ако нямаш достатъчно средства за почивка, върви в приятелка (за мен лично е по-добре) сподели и как се чувстваш, тя ще ти помогне. Когато си отдъхнете от тежкия живот ще се оправите. Ако не помогне значи наистина е мързелив(все пак не всички са като мен

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 197fdef81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Същност на семейният живот- "казел и коза се срещат по наклонена пътека в планината и трябва да се разминат, при положение че единият се изкачва, а другият слиза и пътекъта е тясна. За да се случат нещата, този който слизал се изправил максимално, а този който се изкачвал се снижил колкото можал.
И така се разминали успешно, иначе и двамата щели да погинат. "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9ce7f54c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1
Ти пък си много навътре с... БРАЧНИЯ ПАЗАР, очевидно в твоя ум е само пресметливост, търговия и котиране. Погнусена съм от евтините ти расъждения, защото не гледаш на някого като човешко същество, а като мръвка в месарница. Всеки е индивидуален-всеки е различен-всеки има различни възгледи, търсения, интереси, нужди
Само че твойте номер 1 се ограничават до килограм кайма в месарница
Само да те светна нещо -с тия емигранти, които ни го докараха на главата ти и такива като тебе скоро ще има да сънувате стоковата борса и къде ще се пробутате в сладките розови сънища, айде лен ден

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: cf0e1b934e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До 7 от 1.
Ще те разочаровам, но не съм на „брачния пазар“ от 13 години близо, а проблемът с емигрантите не засяга България, а западните страни, които ги хрантутят. У нас са останали към 2000 човека и те ще се изпарят при първа възможност, защото мама Меркел ги храни, а ние не.
Бежанците в случая нямат обаче общо с темата - мъжът на Авторката е със сини очи и чистокръвен българин!
И да - който създава деца и семейство трябва да си прави и сметката, но преди да сочим с пръст партньора си нека малко се видим ние самите какво представляваме

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: be3337acde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Опитвала съм всичко за да запазя тази връзка и искрицата да продължи. Като домакиня не съм от най- добрите, но гледам вкъщи поне да е чисто, децата нахранени. За излизанията, които говорих те не са всекидневни или ежеседмични!!! Обичам мъжа си, но не виждам в него това, което бих искала да видя в един човек, който изпитва същите чувства. "постоянното натякване", че за нищо не ставам и липсата на секс просто ме съсипват и влудяват.

Не мисля, че съм толкова взискателна освен да искам от човека до мен да ме уважава и да ме подкрепя, а не да седне пред "компютъра и да чопли семки"!!! СИНИТЕ ОЧИ бяха израз. Не съм толкова повърхностна, колкото ме изкараха някои хора.
Това, че не съм уточнила някои неща, те са били в момент на афект и съм искала ДА ИЗЛЕЯ ГНЕВА СИ!!! Видях в него, човек с воля и борбеност. След този обрат в живота ни, това нещо се загуби в него. НЕ КАЗВАМ, Че аз съм цвете, понякога съм непоносима, досадна с всичките си претенции и опявания " Почни работа, идват сметките за тока" или "трябва да се купят памперси". Много се надявам този момент да свърши и да се осъзнаем и двамата. Аз да се държа по-зряло и да стана по-търпелива, но да слушам нападки от тукашните коментари от сорта, че съм някаква "кифла" не съм съгласна.
А ЗА САМОТНИТЕ МАЙКИ мога само да кажа, че са едни много смели жени и могат да заместят таткото, защото в едно семейство не е най-важното да има 2 члена, а здрава и стабилна връзка, а когато това не може да бъде осигурено за децата, родителя трябва да поеме сам отглеждането и ще се справя много по-добре!!! Това, че си самотен родител не значи, че си на долното стъпало в обществото!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a3f5f313a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе №1 и 3, защо говорите глупости? Тя ли го кара да не работи и да седи като търтей 2 години? И какво падане по социалната стълбица, какви 5 лева? Мъже има колкото щеш, даже са повече от жените - ако искат да не стоят самотни цял живот, ще трябва да гледат жената като човек, а не дали имала деца или не. Понеже с разделени с деца заради такива лекета като тоя е пълно. И аз имам един такъв търтей у дома и мога да кажа само: Авторке, спасявай се докато е време, не си губи времето, такива не се оправят, след 5-10 години ще си е същия, гарантирам ти, а само с един външен вид не се живее.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2b15acd894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ами, права си мила - не ти трябва такъв мъж. Що за баща, че очаква детенце и няма да се стресне да се разстърси за работа.
Познавам семейства с малки деца, бащите след раждането не една, а по две допълнителни работи си намериха, за да закрепят нещата, майката като остана вкъщи. А преди това си бяха сравнително незрели - просто детето променя нещата и мъжът, ако е читав му се появява чувството за отговорност, даже преди това да го е нямало.
Болезнено е за теб и това, че малките жестове на внимание липсват. Звучи като вече да нямате чувства един към друг, а само да се разочаровате все повече един от друг. Гледате в различни посоки, мила - няма смисъл.
Номер 3 хубаво ти го е казал - нямаш нужда от този воденичен камък, сама ще се справиш по-добре и за детенцето също ще е по-добре да расте без скандали.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 947b91b6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, явно вече си го решила, какво да говорим? Това, за което се опитах да ти отворя очите, е че за да стигнете до тук, вина имате и двамата, а не само той; както и че, ако имате желание, можете да спасите връзката си.

"Много се надявам този момент да свърши и да се осъзнаем и двамата. Аз да се държа по-зряло и да стана по-търпелива... " Ами осъзнавайте се, де, ставай по-търпелива...

Знаеш ли, преди да решиш окончателно, си представи (само науж), че го обичаш - ама не така, както го казваш на нас (което не е вярно), а наистина. Представи си, че той си ти, или че ти е близък роднина - някой от който не можеш да се откажеш (син, брат, баща) - и си на негова страна, независимо от всичко - сега го погледни пак. Разбираш ли вече, защо се държи така? Можеш ли и искаш ли да направиш нещо, за да се променят нещата?

Истинската любов е когато обичаш някого, сякаш не можеш да го смениш - както обичаш най-близките си и себе си. Но хората не се обичат по този начин и така сменят някого, когото не обичат, за друг, когото няма да обичат също, но ще получават повече от него.

Ако поне е добър баща за детето ти, струва си да опиташ. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 28397ab0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Никога не съм разбирал тези социални норми винаги мъжът да работи, а жената да гледа децата. Нали има вече феминизъм, еманципация и така нататък? Не може ли мъжът да гледа децата, да върши работата вкъщи (щом той няма работа), а ти щом си си намерила, да изкарваш парите?

М23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker