Аз ли сгреших? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124227)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли сгреших?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2256 пъти
Здравейте! Ще опитам да разкажа най-накратко какво се случи преди една седмица. Аз съм мъж на 32 години. Женен съм и имам едно прекрасно момченце, което е във втори клас. Миналата седмица в петъка се върнах от работа и въпреки, че бях много изморен, закарах детето си на село при баба си и дядо си за уикенда. След като се прибрах исках само да си легна и да се наспя. Най-добрата приятелка на жена ми беше в нас. И двете седяха на дивата и си приказваха. Аз си налях една студена чаша вода и седнах при тях за малко. Седях при тях само 10мин. Тъкмо мислех да си пусна един душ и да си легна, но жена ми ме изпревари. Каза, че за 5 мин. ще се измие и банята ще е свободна. Тя влезе в банята, а аз и нейната приятелка си говорихме. По едно време тя си изпусна ключовете за колата си и се наведе да ги вземе. В този момент ци*ите и виснаха и аз страшно много се възбудих. Тя веднага го забеляза и се усмихна.
(само да кажа, че аз страшно много се възбуждам от ц*ци, гъз и дълга коса). Не издържах и без да мисля си го извадих и почнах да се самозадоволявам пред нея. Тя гледаше с интерес. След това го лапна и ми направи една свирка. Изпразних се в боксерките си понеже банята беше заета от жена ми.
Въпросът ми е следния:аз ли сгреших като се задоволявах пред нея?
Всеки път като погледна жена си след онази случка ми става една огромна топка на гърлото. Хем искам да и го кажа, хем не искам да загубя нея и детето ми! Знам, че сгреших, но не успях да се сдържа(момчетата ще ме разберат).
Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 974ff9f023
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   След прочита мога само да попитам: как, по дяволите, тази глупост е одобрена от модераторите?!?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b62b994975
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Нищо лично. На мястото на жена ти, щях да ида и да врътна една свирка на мъжа на най-добрата ми приятелка (и ще го направя с кеф), за да сме квит и с тебе и с нея ;) После ще кажа и на двамата. Простете ми вие, като сте толкова отворени, защо трябва аз да прощавам и да преглъщам? Ама, като е на твой гръб, грешката вече не изглежда толкова извиниелна, нали така :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f0847ca649
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   От километър си личи, че това е една лошо измислена история!

М. 19

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cb6f1019e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчетaтa ще те рaзберaт...
Кaкво ще рaзберaт момчетaтa, което ние жените не рaзбирaме? Че някои сте кaто животни? Реaгирaте нa похот без дa се зaмислите и зa секундa ли? !
Сaмо дa не те изпревaри "приятелкaтa", че знaеш ли, може и нея дa я стягa топкa в гърлото. Тa aко я стегне и женa ти...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0cba4f079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Значи или жена ти се е бавила около 1 1/2 часа в банята, или ти барабар със свирката, ти си приключил за около 17 секунди. А, или просто искаш да е било така, ама не е.... Съветвам те да понамалиш порното и да започнеш да онождаш жена си по-честичко.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 485d45e04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направил си го пред приятелката й. И тя ти е направила свирка докато жена ти е била в банята. Приятел, това си е жива изневяра, при това ужасно гадна, защото е било в собствения ви дом и буквално на метри от жена ти. На твоя място щях да мълча като ням, защото ако жена ти разбере като нищо ще избеснее и то с право! Да не говорим, че можеше и детето да ви види и тогава съвсем щеше да стане мазало! Съжалявам, че ще ти го кажа, ама като не можеш да си държиш панталона закопчан проблемът си е изцяло твой! И бъди готов да си понесеш последиците ако жена ти разбере. И не, това, "не успях да се сдържа" не е извинение! Ами ако отидете на гости у приятел или поканите твой приятел у вас и докато ти си в банята жена ти му прави свирки? Как ще се почувстваш ако разбереш? Е, жена ти ще се почувства по същия начин ако разбере! За това просто се моли никога да не разбере за случката! И друг път си дръж ципа закопчан!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d8b95c2316
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да съм много тъп, но как си се изпразнил в Боксерките, как ти го е лапнала и как си маструбирал... Човек малко прекаляваш според мен

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 026ee0a9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   много сме попадали в подобни ситуации като теб братле, но има едно правило близки и познати на жена ти, никога, сега ако призаеш губиш всичкото щастие, ако онази се разприказва отричай всичко, ако трябва и се направи и на обиден, късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker