Силна привързаност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силна привързаност
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1777 пъти
Здравейте,
накратко проблемът ми е, че не мога да оставя един човек.. Има един мъж, с когото поддържам контакт от доста време. И двамата свикнахме един с друг, в момента ни делят 3000км., но смея да твърдя, че се справяме добре с това изпитание. Не сме стигнали до връзка, но той ясно заяви намеренията си спрямо мен, и чувствата си. Аз от своя страна на този етап съм с крачка назад в това отношение, не съм достигнала неговия етап в чувствата, но смятам, че е възможно, но ми трябва още малко време. Преди месец му заявих, че не мога да му предложа нищо повече освен приятелството си, но тогава осъзнах, че не мога да го оставя, до такава степен свикнах с него, и разбрах, че не мога да съм без него, опитах, но е трудно. Малко го обърках като му казах после, че искам да съм с него, но това е така. Чувствам, че искам да прекарам повече време с него, да се опознаем повече и постепенно ще се наредят нещата, ако е писано. Но не знам до колко ме разбра, тъй като постоянно прави планове и за двамата, а сега иска да отидем и на почивка, в което няма нищо лошо. Проблемът е, че се чувствам от време на време притисната, и се притеснявам да му откажа нещо, за да не го разочаровам. Не знам как да постъпя, как да му обясня, че желая нещата да се случват от само себе си, а не той все да се старае да ги нарежда така, както на него му се иска да бъдат. Объркана съм и от това, че всичко се случи така бързо и внезапно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 899c73f822
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И тaкa в последствие ще нaреждa целият ви живот вaш и твоят личен в чaстност. Ще имaш точно състaвен плaн кaкво, когa и кaк.
Aз от тaкивa бягaм с 200, пък ти aко хaресвaш някой дa мисли и решaвa вместо теб, a после естествено и дa нaлaгa релениятa си... е, успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c8e9c3a65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, Авторке. Мога да ти кажа, че те разбирам, защото преживяват същите неща. Разстоянието е голямо, но свикнахме един с друг. Истината е, че виртуално е по-лесно да се докоснеш до душата на даден човек, но внимавай, реалността не винаги е същата. Имам впредвид, че може да е съвсем различен като характер. Ние също комуникираме от дълго време.. 2-ра година. Мога да кажа, че съм преживяла и другото да се сблъскам с реалността. Беше с друг човек, който се оказа по-различен от това за което се представяше, имаше доста отрицателни черти (нямам предвид визуални). Виртуално можеш да си какъвто поискаш, много по-лесно е. Аз затова си имам едно на ум, колкото и да държа на него.
Понякога се обърквам, понякога се караме, но има нещо, което ни свързва. Не визирам любов и подобни, аз не вярвам в това. Просто го чувствам близък и си вярваме. Можем да си споделим много неща.

Рапунцел

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker