Влюбена глупачка ли съм или има шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена глупачка ли съм или има шанс?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1903 пъти
Здравейте,
Аз съм една объркана млада жена. Имала съм три връзки, но нещата приключваха от само себе си. След последната ми връзка у мен остана усещане за нещо неизживяно. Разделихме се по грозен начин. Заподозрях го в изневяра с една местна красавица. Вдигнах панаир, всеки ден му звънях непрекъснато, за да знам къде е, карах се с него, че не ми обръща внимание. Сега като се погледна, изпитвам срам от ненормалното ми поведение, а още повече, че тогава нямаше никаква изневяра.. Той се раздели с мен и прекрати всякакъв контакт. След две седмици, дойде в магазина, в който работех. По принцип много рядко идва в този магазин, но дойде два пъти за по-малко от седмица. Освен това по стечение на обстоятелствата често се засичам и пътувам с негова близка и тя веднъж спомена, че близките й, включително и той, всеки път я питат дали съм била с нея. Запитах се дали той специално пита, защото се интересува от мен, или си въобразявам. Последно му писах в скайп. Написах му, че съжалявам, че всеки би се подразнил на негово място, че като е бил на работа, не може да мисли за любовни смс-и, че съм се държала като малко момиченце, че дали ме иска, си е негова работа и не може всички да ме искат вечно. Това последното му го написах във връзка с това, че след караницата ни дълго време настоявах да му се извиня и едва ли не го преследвах. Накрая му написах, че съм била длъжна да му се извиня, защото разбирам как се е чувствал. Не знам дали е прочел това съобщение, нито дали е отговорил. Абстрахирах се от всичко това, спрях да търся контакт с него, вглъбих се в собствени занимания - учене, хобита. Но не спирам да мисля за него. Боя се, че с това демонстриране на емоционална зависимост, с това търсене и преследване съм му паднала твърде много в очите и това, че вече нямам вести от него, ме наранява. Защото аз наистина се промених, но нали знаете приказката за лъжливото овчарче.. Иска ми се да опитаме отново, на чисто, сякаш ги е нямало тези мои истерии. Но може би прекалено много си потъпках достойнството и той или няма да ме погледне повече, или ще реши, че ако имаме пак връзка, едва ли не ще съм му кукла на конци...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8a44917402
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И как по-точно си му паднала в очите, след като си му демонстрирала емоционална зависимисто, че нещо не ми стана ясно?
Уникална логика, няма що...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 492501fdeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Счупеното си е счупено. На чисто можеш да започнеш с някой нов човек. Хората прощават, или поне така твърдят, но нищо не се забравя и при всеки следващ конфликт отново изплува от миналото.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5bfb66bbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Потърси го!

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 731f33b848
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Давай наивно счупеното да лепим.
Преминала си в втора фаза от раздялата ви, продължи така и ще ти става по - лесно.
И вярно е, че той вече ще те има за кукла на конци, моята и това прие. Само от мен зависи дали ще я направя щастлива. Вече ще сте повече от отговорност към теб, отколкото от любов. Тая връзка е изчерпана вече, и да се върне при теб ще е като насила, защото му тежи на съвестта, че те срива психически.
И ти продължаваш да сриваш достойнството си, с това че все още се надяваш да си с него. Но ако се опиташ да се отдалечиш, то един ден ще можеш да му кажеш, гледай си работата.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5452db316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите!
Номер 1, не знаеш ли, че когато една жена търси мъж след раздялата често и дори непрекъснато, му дава сигнали, че не може да живее без него и че той ще може да прави каквото си иска. По този начин жената повдига егото на мъжа, но само толкова за сметка на собственото си достойнство. Под достойнството на една жена е да преследва някой и това ще ти го каже всеки човек с повече опит.
Номер 2, орав/а си, но нали знаеш, че когато човек е влюбен, е заслепен от обекта на чувствата си.
Номер 3, аз вече го потърсих и му се извиних. Защо да го търся повече?

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ef232173e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4, ти откъде разбра, че връзката се е изперпала, като не съм описала връзката, а само раздялата. Щял да е от отговорност към мен, ами той не е човек, който ще е с някоя само от съжаление, ако не я иска. И какво като се надявам да съм с него? Хората понякога се събират, а понякога не и когато човек е влюбен, не може да прецени кой от двата случая е. Ти ако си готов да се жертваш и да си с твоята от съжаление, живей си по този начин. Но това не е никак мъжка постъпка. И двамата с нея ви съжалявам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker