Сериозен проблем с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозен проблем с жените
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2557 пъти
Моля модераторите да я публикуват, защото имам сериозен проблем

Здравейте, не знам от къде да започна. Едно момиче от университета ме харесва и аз също, на няколко пъти ме заговаря. Днес останахме насаме и си поговорихме, взех да се притеснявам започнах да говоря глупости и се изложих, малко по-късно я видях да се сваля с друго момче и сега не ми е яко. Това ми се е случвало много пъти. Проблема е много сложен. Мъж на 25 години съм.. Един от проблемите е , че се размеквам , когато говоря с момичета. Те го забелязват и се отдръпват. Не знам какво ми става.. започвам да приличам на влюбен.. Супер много се притеснявам от тях. Някак си се държа прекалено любезно с тях, прекалено морално. Друг проблем е, че много бързо се влюбвам и се вманиачавам и после страдам. Просто не знам, когато не се занимавам с никакви момичета съм много по-щастлив. Започнах да ходя на психолог, нарочно избрах красива жена.. и от нея се притеснявам и даже ме е срам да и споделя за проблема си. Знам , че трябва да порастна и да създам семейство , но как да стане . Сякаш съм обречен да съм сам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: da7517ab67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети в нета за емоционалната интелигентност и начините да я повишим. За разлика от Ай Кю тя на 85% е решаваща за успеха ни в живота във всяка област - от отношенията с околните до кариерата, ако щеш дори и за здравето до известа степен.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 415cdbb442
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това с притеснението, мисля че може да го преодолееш като заговаряш възможно повече жени, да излезеш от комфортната си зона. Погледни клиповете на Simple Pickup в Youtube. :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e57f63c028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На мен много би ми харесало да се отнасят уважително и морално с мен. Би било глупаво, ако това ги отблъсква...
Иначе явно си прекалено срамежлив. Поработи върху самочувствието си. Това е решението.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8794f2aaf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Държиш се като момиче, честна дума! Извинявай, че ти го казвам, но си е така. Проблемът ти не е, че се държиш "морално" (какъвто и смисъл да влагаш в това понятие), а че ти липсва увереност. Жените обичаме сериозни мъже. Обичаме нас да ни ухажват, а не ние да вадим на някого думите с ченгел от устата. Понякога се случва да харесаме и някой по-срамежлив, да поемем инициативата, но очакваме, че след като сме направили първата крачка, за да го улесним, той ще направи втората, на свой ред. Ако остане пасивен и след като сме показали явен интерес, тогава се отчайваме от него и пренсочваме вниманието си.

За семейство ти е много рано. За да имаш семейство трябва първо да си пораснал емоционално и да не се занимаваш с глупости като влизане във филми за "момичета".

Вместо да ходиш по психолози, излизай сред жени и се дръж естествено с тях. В началото ще ти е много трудно, но след първите няколко успешни флирта, ще усетиш разликата както в твоето самочувствие, така и в тяхното отношение. Няма нищо "неморално" в това да излизаш на обществени места, да водиш приятни светски разговори със симпатични млади жени и да се наслаждаваш на компанията им.

Не се "самонавивай" за определена жена и не приемай отказите лично и тежко. Ако една не те хареса, следващата ще. Просто бъди спокоен и нещата ще се получат от само себе си. Голяма част от мъжете, които умеят да общуват с жени не са нито по-умни, нито по-красиви от теб, просто са по-спокойни и самоуверени. Това е "тайната". Има и още една: тези мъже също са били "рязани", при това многократно, но не са го взели навътре и правилно.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 85ee9d348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Знам, че трябва да порастна и да създам семейство"

Това откъде го знаеш? Звучи ми все едно си сключил договор или някой те кара насила. Щом си щастлив без момичета, не се занимавай с тях освен, ако не си мазохист.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: da59a394e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Т'ва е щото не минавате през казармата! Сега щеше да си мъж на място и мацките да ти лазят в краката, а не да си пухльо, който лази в техните...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 864c204c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Избери грозен мъж за психолог и опитай с него. Но и без да съм такъв, се вижда, че ти липсва самоувереност, за съжаление не знам как се лекува това, може би родителите ти не са те окуражавали достатъчно като малък, или нещо груго... но как да помогна не знам. Грозен мъж психолог, това е решението. Не знам защо си се насадил на същите пачи айца с тая красавица.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f2f17a9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Автора.. Н6 Мойто момче, ако ме видиш на живо трудно би казал, че не съм минал през казарма. Тренирам кик бокс и се държа доста мъжки, като човек който е преминал през ада. Трудно би казал на човек, който спря наркотиците, цигарите и алкохола в един ден и си смени приятелите преди 4 години. На човек, който няма майка и баща, няма пари и въпреки това успя да влезе в университет и да повиши финансите си, благодарение на двете си ръце. Да аз съм мъж, но имам проблем и търся начини да се справя с него...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8f5d1fa699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нищо ти няма бе, човек-малко повече опит и ще се оправиш. Я опитай тая тема да прочетеш и осмислиш
http://spodeli.net/1/story-96521.html
Прочети всички мнения, но внимавай да не се подвеждаш по женските отговори-съвсем ще я загазиш. Момчето е влязло в правия път-пожелавам ти го и на теб, но внимавай с мненията на "интелектуалките".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker