Вече си мисля, че проблема е в мен .... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121577)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18627)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече си мисля, че проблема е в мен ....
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1656 пъти
Здравейте, ще се радвам модераторите ако постнат темата защото имам нужда от мнението на 3-ти човек в цялата тая ситуация.
Така, момче съм на 18 години, имам приятелка която е на същите години. С нея сме заедно вече близо 3 години и още от началото е така.. А ето какъв е и проблема. Постоянно ми дава повод да я ревнувам, вярно е, че е красиво момиче и няма как извадя очите на хората, но имам чувството, че тя сама търси това внимание от други. Хиляди пъти сме се карали за това нещо, защото Аз ревнувам адски много, буквално от всичко, държа и сметка.. Абе отвратителен човек съм, обеснявам си го с това или по-точно се оправдавам пред себе си, че го правя от обич.. Мисля, че има много още какво да учим от живота и аз и тя, но мам*а му всики около нея от мъжки пол ме дразният, дразни ме как си пише с някви непознати, дразни ме как и пишат колко е хубава и кво щели да я правят, ако им падне и такива неща.. А тя само отговаря с мили думички от рода на "стига де :д, хехе" и такива неща. Разберете ме хора не ми е никак лесно, много пъти съм искал и номера и сякви кординати на тея мачовци, но тя веднага сменя темата. Не знам колко още ще издържа, направо се самоизяждам от вътре...

Благодаря за отделеното време, може да има грешки понеже пиша от телефона.
Лек ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: d23a1823b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   " дразни ме как си пише с някви непознати, дразни ме как и пишат колко е хубава и кво щели да я правят, ако им падне и такива неща.. А тя само отговаря с мили думички от рода на "стига де ". Пич, кой истински мъж на твое място няма да се дразни от това което описваш. Жалко, тя е хубава, но кифла, която се държи наивно. Явно суетата е по важна за нея, отколкото твоите чувства. Ако търсиш сериозна връзка, не я търси от такива момичета, те не са за един мъж. Но ако искаш да си запълниш времето, и ако искаш да се позабавляваш, изчукай си я, и продължи да си търсиш скромно момиче. Ако ли не, ще си ближеш душевните рани.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a1025219ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Правилно мислиш, проблемът е в теб. Ревността предполага ниска самооценка и голяма неувереност, ревността разрушава любовта. Аз бях ревнив, къде имах, къде нямах повод, но бях ревнив и това се усещане, многократно сме говорили на тази тема с нея, многократно ми бяха правени забележки, един ден осъзнах, че всичко е било плод на ниска самооценка, но вече беше твърде късно, връзката и любовта бяха разрушени... И до днес не спира да ме боли, поне научих Болезнен урок. Поучи се от грешките на другите и не си трови живота, ревността пречи, не я допуска! Давай най доброто от себе си, пък времето ще покаже. успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d59f5feffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   С такава жена никога не можеш да си сигурен дали няма да ти изневери. Защо не потърсиш някоя по-обикновена?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 928eb14b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми какво да ти кажа, човек само като види приказки от вида "какво щели да я правят ако им падне" и отговор "стига де" и вече е ясно що за стока е момичето и тези, с които си пише. Ти не се засягай, нито я знам, нито познавам, просто това се вижда от написаното.

Но си прав, че проблемът е в теб. И да не беше това момиче, и друго да беше, ти пак така щеше да правиш, защото то си е в тебе. А ако се интересуваш как да се освободиш от ревността, първо трябва да го поискаш.
Веднъж поискаш ли го, после няма да е толкова трудно,
човек като иска нещо, го прави. Като не иска не го прави...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5239ba6404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ми и двамата не сте Ок, кво да ти кажа, детски истории. Тя си пише с някви лигльовци лигавщини под снимките, ти ревнуваш за простотии и така... чак са ми смешни такива деца, които се мислят за възрастни. А и думата обЯснявам е вярната, а не обЕснявам, и това не е грешка, породена от писането от телефона. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker