Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121577)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18627)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2437 пъти
Историята която ще се опитам да ви разкажа, понеже не ме бива много в писането (занимавам се с точни науки основно, счетоводител съм), се случва и продължава и до днес, макар вече нещата да изглеждат безнадеждни. Просто ми се иска да споделя това, което ми тежи от близо 4 месеца на душата и не ми дава покой и ден и нощ.
Аз съм от малък град в плевенска околия. На 27г, мъж, ерген. Не мога да се похваля с богат опит с жените. Въпреки, че не изглеждам зле-висок, добре сложен за ръста си. Имал съм 4-5 момичета, с които са били по-сериозни нещата.
През август миналата година се запознах с една девойка по интернет. Тя е българка на 29 години, но е раждана в Петербург, или, както го наричат на жаргон руснаците - Питер.
След няколко дни писане къде на руски, къде на български ( говореше български но малко) и няколко разменени снимки, интереса и от нейна и от моя страна се засили. Започнах да прекарвам всяка минута свободно време на компютъра, както и тя. Пътуваше много (работата и беше такава), но винаги когато можеше ми пишеше. Аз много настоявах да се чуем но тя се срамуваше от българския си. Започна да ходи на уроци по български заради мене. Не след дълго започнахме да говорим по Watsaap. Чувахме се по няколко пъти на ден. Много си допаднахме един на друг. Тя е изключителен човек. С българска душа и руско възпитание. Това ми хареса в нея. Има особено разбиране за нещата, но и много философско едно такова. Разбирахме се от половин дума. Толкова мила, умна и добра жена не бях срещал до тогава, на всичкото отгоре е и невероятно красива, с големи зелени очи, дълга светлокестенява чуплива коса, стройна и висока, занимава се алпинизъм, сноуборд и йога, има прекрасна спортна фигура. По професия е историк-реставратор с блестяща кариера и хубава заплата. Абе с две думи жена - мечта. Споделяхме си различни неща от живота и се привързахме един към друг много. Тя подготвяше документи за да докаже българския си произход и се очакваше към началото на декември да излязат необходимите документи.
Някъде към средата на октомври вече се познавахме много добре, постоянно общувахме. Каза ми че ще идва в България на 4-ти декември. Бяхме се разбрали да се видим в Русе и да отидем на концерт на Сукашвили. И двамата много ги харесваме, а за нова година да си резервираме къща за гости в Родопи и там да прекараме празника само двамата. Междувременно дори планирахме по нататък да заживеем заедно, да създадем семейство и да си имаме деца. Тя искаше много деца - поне 4 :) Бяхме решили, че ще живеем в Пловдив. Градът се развива бързо и предлага много възможности, пък и е хубав град, поне на нас ни харесва. Бяхме решили по-натам да си купим една къщица и да заживеем честито както се казва в приказките, ама дявола си нямаше работа и един ден бръкна с пръст. Дет са вика - прекаленото хубаво не е на хубаво.
Беше 24 октомври. От ден и половина не я бях чувал, а и на линия я нямаше. Това беше повече от необичайно, предвид факта, че на ден поне по 5 пъти се чувахме за малко а вечер прекарвахме по два часа на телефонна. Не знаех какво се случва и ужасно се притеснявах. Беше в Гръцко Последно като се чухме на 22-ри вечерта ми каза, че на другия ден се прибира на Питер. Ако щете вярвайте сънищата показват много. Същата вечер, след като говорихме сънувах ужасни кошмари. На 24-ти към 3ч. следобед тя ми написа че е претърпяла катастрофа на път за вкъщи с личният си автомобил. Била, горката, спряла на светофар на метри от тяхната къща в Питер, а насреща един пиян руснак с бус с голяма скорост се забива челно в нея. Резултатът - натрошен гръбнак и фрактура на гръбначен мозък, множество наранявания, перфориран стомах и прочие.
Когато разбрах много исках да отида при нея, и никога няма да си простя, че не го сторих тогава, но обстоятелствата бяха такива, че това граничеше с невъзможното. Едно че трябваха голяма сума пари за билет и други разни визи там и какво ли не, ами на всичкото отгоре баща ми влезе в болница заради сърцето.
Както и да е... времето не мога да върна.
Последваха няколко операции. Дълго време тя не можеше да си движи краката, и стенеше от болка при всеки опит да мръдне.
Но с времето до към края на декември вече ставаше ходеше и се движеше нормално. Единственото нещо което мене леко ме тревожеше бяха повишения брой бели кръвни клетки, или така наречените левкоцити, за което тя ми беше казала, и което руските доктори лекуваха. През тези два месеца и половина непрестанно говорехме, тъй да се каже, влюбихме се един в друг. Необяснимо е за мен и до днес как стана това, след като дори не сме се виждали, но се случи. За мене беше първо истинско влюбване, като изключим кратковременните увлечения преди това.
И така леко полеко нещата започнаха пак да си идват на мястото, само че...
Един ден към 5-6 януари мисля че беше тя ми звънна сутринта в 6ч. българско време. Плачеше. Разбрах, че нещо лошо е станало и в главата ми се завъртя една дума- ЛЕВКЕМИЯ. И то беше точно това. Леката анемия се беше превърнала в коварна неизлечима болест. Гръбначния мозък заради травмата си отказваше да работи както трябва и да произвежда червени кръвни клетки. Опитите на лекарите да се справят се оказаха без резултатни. Всичко рухна за миг. Бях шокиран и още не мога да го повярвам че това се случва.
Тя се затвори в себе си, престана да ми звъни. Пише от време на време, когато е в състояние, защото след химиотерапията е много зле. Опитвам се да я успокоявам както мога, но тя ми казва да не мисля повече за нея и да се измъчвам, защото много ме обича и не може да ми причини това. Аз, казва, никога няма да съм същата, дори чудо да стане и да се излекувам няма да съм пълноценна жена. Ти, казва, си добър човек и заслужаваш да имаш семейство и деца, а аз няма да мога да ти дам това.
Предложих и да дойда при нея за седмица, две да я видя, но тя категорично отказа с мотива, че не иска да я виждам в такова състояние, постоянно повръщаща, с окапала от терапията коса и прикована за болничното легло.
Мисля че ми спестява много неща свързани със състоянието си, за да не ме тревожи. Тя ще умре вероятно.
А аз вече 2 седмици се влача ни жив ни умрял, ходя на работа и се връщам вечер вкъщи. След случката нещо се скъса в мен. На практика престанах да живея. Жалкото ми съществуване е ден за ден. Често и пиша това - онова, гледам да я разсейвам, не мога да спя по цели нощи и мисля за нея и за това как един пиян идиот съсипа куп мечти и отне един млад живот, живот толкова чист, динамичен, устремен.
К Р А Й
P. S.
Реших да споделя тази история с аудиторията и ще бъда много благодарен, ако тя бъде публикувана (вярно, доста дълго се получи), за да си дадем сметка колко крехко е всичко и колко бързо може да се обърне на 180 градуса, буквално за един миг.
Бъдете отговорни! Не шофирайте след употреба на алкохол! Така не отнемате само живот, нещо повече-така отнемате мечти, трепети, надежда!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7d094f076f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изключирелно хубава история. Да знам, че е тъжна, но е имало толкова хубави моменти. Интересно ми беше, когато написа, че твърде хубаво, не е на хубаво. За съжаление е така, но вижте, всяка приказка има щастлив край, каквито и нещастия да се случат, винаги има и нещо хубаво, както и колкото и да е хубаво, винаги има край. Това са неща, които са просто такива. За историята бих казала, че този руснак не се знае защо е бил пиян. Може би и на него му се е случило приказката му да стане тъжна и е намерил утеха в алкохола, това естествно не го оправдава, но искам да кажа, че той не е причината жената и мечтите й да умрат. Съдбата така е решила. Каквото е писано да стане, то просто става. Дори и да нямаше катастрофа, пак щеше да се случи нещо. Изводът за мен е, че колкото и да вярваме в мечтите си, те се сбъдват, само ако съдбата реши. Съдбата помага на всички. Дори да не изпълни навреме желанията ни, един ден ще стане нещо хубаво от само себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c0b2a895f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Трогателно! ... няма какво да де каже за тази история. Дано все пак Господ да е решил да даде шанс на щастието ви!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 74eff33b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Намери начин да се разсейваш, пътуваш и мислиш положително. Ще срещнеш друг човек в живота си, не е единствената жена на Земята!! Много си разочарован и отчаян, но ти имаш шанс да продължиш и да реализираш мечтите си и плановете за деца. Е 4 са малко множко, за представите на българската жена!
Времето ще ти покаже възможностите пред теб. Следвай някоя своя мечта, каято да те разсея от мислите ти.
Не знаеш какво още ще ти поднесе живота и с кого ще те сблъска на следващия ъгъл. Бъди креативен, позитивен и се отдай на любим спорт и родителите си. Истинската жена ще те намери.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 74eff33b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери начин да се разсейваш, пътуваш и мислиш положително. Ще срещнеш друг човек в живота си, не е единствената жена на Земята!! Много си разочарован и отчаян, но ти имаш шанс да продължиш и да реализираш мечтите си и плановете за деца. Е 4 са малко множко, за представите на българската жена!
Времето ще ти покаже възможностите пред теб. Следвай някоя своя мечта, каято да те разсея от мислите ти.
Не знаеш какво още ще ти поднесе живота и с кого ще те сблъска на следващия ъгъл. Бъди креативен, позитивен и се отдай на любим спорт и родителите си. Истинската жена ще те намери.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f6ebd429cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Милият, много съжалявам, но не губи надежда! Тя може да се оправи, може да стане чудо. Дано да оздравее, дано... И дано това, което казва, че няма да е пълноценна жена, да не е вярно. Дано да се оправи, дано да стане чудо и да заживеете заедно, мечтите Ви да Ви се сбъднат!
Искренно, от цялото си сърце и душа ти го пожелавам!

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 11573f1707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мога да ти гарантирам, че не е и малко българка. Ти си прави изводите занапред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7da393960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото и да ти е болно, истината е, че тази жена ти е чужда, дори не сте се виждали на живо. Не се вкравай във филми. Ти носиш отговорност само за себе си и за своя си живот. Живей го и затвори тази страница. Всъщност, нищо не се у случило. Успех и горе главата! Стой далече от сайтовете за запознанства и намери някоя девойка, която е близо до теб и с която ще ичаш истинска връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5889fe86c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ало, "доктора на счетоводните науки, " ти освен, че измисли нова наука( счетоводство), измисли и нова медицина-фрактура на гръбначния мозък. Винаги съм мислил, че фрактури се получават само на костите, ама явно съм бъркал. И още бях чувал израза "от умрял писмо", а сега доживях да чуя за SMS от човек с потрошен гръбнак и " фрактура на гръбначния мозък" и перфорация на стомаха. При такава ситуация би трябвало пострадалият да е умрял или да е в реанимацията. Авторе, ти май нещо ааа? От цялата история извлякох и друга полза- научих за нова професия- историк реставратор. То вярно, че гръцката история, че и българската са доста стари и имат нужда от реставрация ама точно това ли питерско девойче трябваше да я прави...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b4c7c50e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако наистина си бил влюбен, щеше да намериш начин да отидеш и да я видиш, да й вдъхнеш вяра. Който иска да помогне-намира начин, който не иска да помогне, търси и намира оправдания. Назаем бих взел пари и щях да отида. И какво е това :-"Тя ще умре вероятно. "!? Защо я отписваш още жива? Че кой няма да умре, всички ще умрем, но ти защо я отписваш приживе. За тебе тя е вече отписана, а тя точно в този момент се нуждае от подкрепа. По телефон не се дава подкрепа, трябва жива връзка. Ако си толкова беден, обяви банкова сметка, много хора ще ти пратят по някой лев и отиди и виж момичето си, дай му надежди. Левкемията се лекува, стани и донор на костен мозък, момичето ще оздравее и ще си осъществите мечтите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 21196b61af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Oт автора до номер 8
Освен със счетоводство се занимавам и с физика и математика.
Сега относно фрактурата... дали се казва там фрактура или някакво нарушение на целосста на гръбначния мозък не знам, не съм доктор. Просто заради травмата му, той не изпълнява правилно кръвотворната си функция.
След инцидента около 2 дена е била в реанимация. След това ми писа. Тя си беше в съзнание след това.
Да тя е историк реставратор. Реставрира разни артефакти, намерени от археолозите. Пише разни научни трудове там. Какво значение има сега каква е професията. Това питерско девойче владее 8 езика, специализирала е в харварт и работи в екип от около десетина специалисти, на които тя е ръководител.
До номер 9.
Как да отида, като тя не иска да я виждам такава. Плаче, рядко ми се обажда вече и не дава дума да издумам че ще ида.
Благодаря на всички коментирали за подкрепата и дано все пак се случи чудо.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cd25bd8f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Едната част на филма за боксьора Роки, показва какво заслужава твоето момиче, ти още малко ще поискаш тя да ти дава сила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker