Ревността-Убиец на връзки...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността-Убиец на връзки...?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1759 пъти
Здравейте,
Надявам се историята ми да бъде качена, защото наистина имам нужда от съвети..
Значи имам приятел от доста дълго време и работата е там, че съм много ревнива. Имам му доверие и знам, че ме обича, но понякога просто откачам. Знам, че това е голям проблем за една връзка и ме е страх да не съсипя всичко. Опитвам се да се контролирам, но просто не мога.
Например преди няколко дни бившата му, позвъня на телефона му и говореха нещо. В началото разбира се не знаех кой е, но в последствие разбрах, че е тя и откачих. Започнах да му задавам въпроси от сорта "Защо ти звъни в 11 вечерта? " "Какво иска? " " Ти имаш ли чувства към нея? " и за да не ме помислите за толкова откачена ще ви кажа, че си имам причина. Попитах го какво му е казала и в отговор получих "Здравей. Как си. Мисля, че ще можеш да ми отделиш малко време, все пак сме имали хубави моменти, които можем да си върнем" Когато го чух имах чувството, че ако момичето беше пред мен света щеше да и се стори тесен. Той разбира се ме успокояваше, но...
Хора, наистина ме е страх да не съсипя всичко, защото наистина много го обичам... Имам му пълно доворие, не знам от къде се взе тая ревност..
Моля ви кажете как да я прогоня...
Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: bb1c0f5cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Щом го ревнуваш, значи му нямаш пълно доверие. И е добре да спреш с ревността, защото не е хубава.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9217c887c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   " "Защо ти звъни в 11 вечерта? " "Какво иска? " " Ти имаш ли чувства към нея? " и за да не ме помислите за толкова откачена ще ви кажа, че си имам причина. Попитах го какво му е казала и в отговор получих "Здравей. Как си. Мисля, че ще можеш да ми отделиш малко време, все пак сме имали хубави моменти, които можем да си върнем"" - Това не е ревност, а истинска подигравка с достойнството ти. Той си играе с тебе, ти за ревност говориш. Разкарвай го този мухльо. Посред нощ, разговори с бивша!? Вместо да се боричкате в леглото, той станал телефонист. Божеее, света съвсем се обърка.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6f22f9d55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Щом ти не си съгласна да поддържа контакт с бившата си, смятам че трябва да уважи това ако иска да сте заедно. Ако ще е така, поговори си и ти с някой бивш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 99056f84be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е нормално да му звъни в 11 вечерта!!! Жените сте ревниви, но в тоя случай имаш пълното право да изискаш прекратяване на контактите му с другата жена. Попитай го как би се чувствал, ако твое бивше гадже ти звънне в 11 вечерта да си говорите! Наскоро моята настояща приятелка трябваше да се види с бившия си, понеже му дължеше едни пари от доста време. Събра му ги за около година и му звънна да му ги върне! Въпреки, че тя няма чувства към него, че по задължение трябваше да се види с него, на мен не ми беше приятно. Е, видяха се набързо, даде му парите и дотам! Представям си ако си звънят да си лафят в 11 часа, тогава и на двамата ще им се види светът тесен!
Авторке, явно приятелят ти е слаб характер или просто има проблем с разделянето с хората. Явно се привързва, може би е добряк, а въпросната бивша злоупотребява и нахалства, използвайки добрината му. Ревността ти в случая не е призрачна.
Ако държи на тебе, ще каже на другата, че всичко е приключило, че обича теб, ще и пожелае всичко хубаво и ще я помоли да не го притеснява повече! Онази не крие, че иска да си го върне, топката е в него!!!
ВАЖНО!!! Не му прави скандали, не му натяквай за онази, него пришпорвай за да не го тласнеш в ръцете и! Разбира се, не толерирай контактите му с другата, покажи му без драми, че не ти е приятно! Бъди добра, жизнерадостна, бъди секси, покажи му, че го обичаш, чукай го здраво! Това последното е особено важно за един мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b137938eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки щеше да се ядоса, наред си си. Обясни му, той ако държи на теб няма да я допусне повече.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 61434b9b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имам му пълно доворие, не знам от къде се взе тая ревност..

Например от там, че бившата му звъни посред нощ. Че и някак са успели да те убедят, че ти не си наред... Ревността е убиец на връзки, когато нямаш повод за нея. Какво доверие, какви пет лева, когато под носа ти си водят интимни разговори, колко били близки. Приятелят ти да не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. За да звъни тя в 11, знае че ще й вдигне, както и знае, че ти ще си там и ще разбереш. Той не я реже и й дава надежди.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a9ca7dc1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ревността е кофти нещо, но в случая не бих го определил като баш ревност. Това си е гадна обида. Човек, който те уважава НИКОГА не би и вдигнал телефона пред теб в 11 часа вечерта. Разкарай го, с времето ще се натрупат още проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 496c8ed3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поговорете спокойно, обясни му че не е нормално да води разговор с бившата си късно вечер и че това е проява на неуважение от негова и от нейна страна към теб. Имаш пълното право да се чувстваш обидена, но не и да ревнуваш - ревността е проява на слабост и комплекси и само ще ти създаде проблеми. Вместо да ревнуваш можеш да му покажеш колко стойностен и положителен човек си. Все пак той е избрал теб и има защо - недей да си разваляш имиджа пред него с тази ревност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker