Само за участници в извънбрачни връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само за участници в извънбрачни връзки
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 124333 пъти
Здравейте! Омъжена съм и имам женен любовник. Нека всички в моето положение да споделят колко често се срещат с любовниците си. В смисъл-един път седмично или месечно и достатъчно сексуално или емоционално удовлетворени се чувстват. Струва ли ви се, понякога че сте на повикване или не ви пука. Наистина ме вълнува, не правя статистики разни. Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 457

преди: 13 години, 7 месеца
hash: f95933daa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А трета страна в триъгълника да пише ли?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 849d205f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми, аз имам 4 годишна такава връзка, виждаме се 2-3 пъти седмично, е понякога и 1 седмично, зависи как сме с времето, защото сме семейни. Не се чувствам на повикване, не винаги правим секс като се видим, просто ни е хубаво да сме заедно, понякога той е много изморен след работа, но се обажда, виждаме се за бързо, за половин час, но колкото да се видим. Това ме кара да мисля,че не е само заради секса,а...иначе..секса с него е страхотен.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a924c8bddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Здравей! Аз имам дългогодишна извънбрачна връзка. Имаме семейства и деца. Срещаме се толкова често, колкото ни позволяват обстоятелствата и свободното ни време (времето за нас двамата). Случва се да се срещаме през ден-два, но понякота и веднъж на две седмици. Различно е. Съботите и неделите, както и празниците принадлежат на близките ни и в това отношение конфликт нямаме. Той е доста по-голям от мене и го оставям да доминира във връзката ни. Има периоди, когато се срещаме предимно на кафе, но има и периоди, когато по-често правиме любов. Всичко е въпрос на настроение и взаимно желание. Да, случва се често да се чувствам зле, когато той пътува по бизнес делата си, или не се обажда известно време защото е зает. Уж проявявам разбиране, но все пак мъничко го ревнувам. Очакването да се обади е най-мъчителното нещо за мен във връзката ни, но си струва, защото после съм невероятно щастлива, когато се срещнем. Така или иначе, се подчиняваме на обстоятелствата. Важното е, че се обичаме. Пожелах си да изживея една красива любов, но не мога да имам всичко...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4ba591faf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Ами зависи от това дали сте влюбени , или само се чукате. Когато бях влюбен исках да се виждаме през ден, в други случаи 1 път седмично...(Мъж)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8ad20dc93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Аз съм авторката, благодаря на коментиращите. №1, не разбрах въпроса, ти ли си трета страна. Пиши, естествено. Е, знам че при всички двойки е различно, но имали ли сте моменти, когато се чувствате с шамаросано его, и мислите ли,че са с вас само заради секса. Става въпрос за връзки повече от три години например. Възможно ли е да няма чувства, а само заради спорта или навика. Мъже, ако сте влюбени в любовниците си, един път на две-три седмици срещи за секс устройват ли ви? А вкъщи любите ли съпругите си със същото желание, а не по задължение. Да кажат и жени мнението си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1e26d662cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Бих ти писал и аз, но моята статистика приключи с това, че жена ми ни хвана. ;) После идва лошото. Не може да имаме каквото искаме, а само каквото съумеем да опазим от другите.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f7fc5f6946
гласове:
1 2 3 4 5
  (76 гласа)

8.   Мръсни перверзници и лъжци, това сте вие.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4f255f3b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Срещите се определят от възможността за такива,няма график!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a3ee4a423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

10.   Ами аз имам извънбрачна връзка от две години и половина.
Аз съм семейна, а любовника ми е свободен мъж - разведен е.
Много силно хлътнах по него, за това започнах тази връзка.
Аз си го пожелах, аз го заграждах, до като го сваля.
Той отначало и представа си нямаше, че съм си паднала по него.
Беше интересно преживяване, защото никога преди не бях правила подобно нещо - аз да свалям някого! :)
И през ум не ми беше минавало, че съм способна на това.
Не бях и изневерявала никога преди това.
Обаче такава треска ме изтресе за този, че пренебрегнах всичките си правила и принципи и до като не го тръшнах, не мирясах. :)
Както и да е. Беше голяма одисея. До като вдене милия, за какво иде реч, /защото и аз много внимателно действах, та да не го подплаша и да го прогоня/ година и половина го заграждах. Та от тук- та от там - голям майтап беше. :)))
Та сега за честотата на срещите! От началото бяха по два-три пъти седмично, след първата година - по един-два пъти, после само по веднъж и сега тука от два-три месеца се виждаме горе-долу на две седмици по веднъж!
Да не казвам, че и нещата във връзката не бяха точно такива каквито на мен ми се искаше още от самото начало. В секса си пасваме перфектно, но аз и до ден днешен не знам какво точно мисли и какво точно чувства той.
Сякаш вътрешния му свят е скрит зад желязна завеса.
Понякога се държеше прекрасно и аз бях на седмото небе, а понякога умишлено правеше неща, които жестоко ме нараняваха. Въпреки това, изпитвах толкова силни чувства към него, че правех компромиси и за най-невероятните му простотии... Както и да е. Тук вината си е моя.
Идва момент обаче, когато всичко си идва на мястото и кой каквото си е сял, си го жъне.
От началото ми беше криво като започнахме да прескачаме седмица без да се видим, обаче в един момент сякаш нещо в мен се преобърна и си казах: "Защо мамка му, ако на теб не ти пука за мен, на мен трябва да ми пука за теб?" - и спря наистина да ми пука и спрях изобщо да му се обаждам...
Оставих го той да се обажда - ако ще!
Той обаче явно усети отдръпването ми и сега ми звъни и през седмицата по няколко пъти, да ме чуел.
Само, че аз някак си наистина охладнях към него.
"След като ти, аджеба не можеш да отделиш поне един ден в седмицата, за да се видиш с мен, за какво аз да се хабя за теб?" И така, ако не се усети, че в момента си реже клончето на което е седнал, ще си тупне на земята.
Защото аз наистина имах много силни чувства към него, но той многократно злоупотреби /не само заради разреждането на срещите/.
И какво стана в крайна сметка - негативите се натрупаха и на мен взе да ми става все тая...
Той е голям мъж, но изглежда още не е разбрал, че каквото посееш в една връзка, това ще поникне!
А той посади доста тръни... Май идва време да си ги бере...
Решила съм, че няма да се напъвам изобщо повече за нищо, (както преди правех) и ще го оставя сега той да се напъва, ако иска тази връзка. Ако ли не - прав му път.
След като не цени какво му е дадено - може и да му бъде взето!
Ами това е! Аз май доста се отнесох в обясненията. :)))

Късмет на всички. :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8ad20dc93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   Авторката съм, благодаря на всички отзовали се, номер 8, а такива като теб наричам страхливци или такива, дето им се иска, ама не им стиска. Обикновено не сте дръзки в нито едно свое начинание, не само в любовта. Пишете, моля ви, сигурно много други ще се разпознават във вашите постинги.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aac59e08ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Авторке, разкажи при теб как е

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d1eae423d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Браво,номер 10!Сякаш разказваш моята история-само,че аз съм сама,той е семеен.Докато бягах след него,се виждахме два пъти в месеца,когато се отдръпнах,се побърка да пише смс-си,да ми носи цветя,да звъни всеки ден....На мен обаче ми мина,направо ми е безразличен.Може и от наранено самолюбие да го прави.За една година заедно нито веднъж не ми направи подарък,поне нещо символично,и това много повлия на моето отношение.Не съм материалистка,жеста имаше значение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aa8d607384
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Естествено,че ви се струва,че сте на повикване-семейството иска време и внимание и през няколкото ненадейно свободни часа трябва да се видите,защото иначе няма кога!Но вие сте започнали тази връзка съзнателно,знаели сте,че е невъзможно да сте заедно всеки ден и час.Има 2 вида любовници-едните се влюбват дълбоко и искрено и правят чудеса от храброст за паралелната си тайна връзка,другите-просто си прекарват забавно времето,далеч от скуката на семейния живот.От първите може да се очакват жестове и подаръци-от любов,а от вторите може да очаквате само сълзи и късане на нерви!Но като погледнем реално-сълзите са ненужни,защото сме знаели,че такива връзки рано или късно свършват зле.За единия секс не си струва,колкото и да е хубав, да лазим на колене на разни играчи!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 83658a8e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Здравейте, аз не съм участница ,но бях такава. Сама съм , а той семеен. В началото беше много вълнуващо , всеки ден се виждахме, след това неговата половинка го остави сам (не е разбирала, незнам причината). Но все пак от гузна съвест, аз предпочитах да не се виждам толкова често и започнахме веднъж седмично. Бързо изгубих интереса си към него с по рядкото виждане. На мен не ми върви особенно , ако не е влюбен дивак, то ще е самовлюбен използвач :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aac59e08ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Вижте сега,има разлика и двамата да са семейни и само единия да е семеен а другия да е сам!!Така че,какво сте записали такива!Жената търси мнението на хора в нейната ситуация!!Ейй,да му се незнае!!Има хора на всяко гърне миродия!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ff414cb4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Здравейте, темата ми е много интересна, защото аз съм в началото на такава връзка. Семейна съм, той - също. Даже още не сме правили секс :-). Но той е много, много зает служебно, отделно и в семейството, естествено. Запознахме се преди около 4 месеца, а сме се срещали 5 пъти. А сега му предстои да замине за дълъг период. Не знам какво ще излезе в крайна сметка. Аз искам тази връзка да продължи. Беше ми полезно да прочета писмата до тук. Ако някой има какво да ме посъветва, ще бъда благодарна.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aac59e08ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   номер 18,ако искаш да увеличиш шанса връзката да продължи-правете секс!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0b94a8f1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

20.   При мен е подобно като при №10, с времето нещата неминуемо се променят и в крайна сметка подобни връзки се разпадат. Но.. емоциите/за съжаление не само положителни/ си оказат влияние върху самите нас. Излишно натоварване! В крайна сметка тава са връзки в повечето случаи безперспективни. Е, аз все още комуникирам с мъжа, след три годишна връзка, но в крайна сметка всяко нещо има и своя край. Сега бих посъветвала жени които са решили да имат подобна връзка така: не го правете, ако няма бъдеще.., ще страдате, колкото и щастливи да се чувствате сега!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0b94a8f1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   № 18 бих те посъветвала да не я започваш, т.е да не навлизаш по-дълбоко... от опит ти го казвам, за да не съжаляваш после!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 92fc557d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Здравей,
имам сериозна връзка от няколко месеца, но въпреки това не прекратих напълно връзката , която имах преди това. Аз съм на 26 - приятелката ми на 24, а жената, с която се виждам за да правим секс е на 39 - определено е сложно с вижданията - правим го 3-4 пъти в месеца - изключително рядко прекарваме повече време заедно - мъжът и ако е в командировка - измислям нещо и се виждам с нея...

® xxxbg69@gmail.com ®

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9f7e75ec25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Аз съм мъж на 42 години женен съм и имам две деца.Запознах се чрез нета с жена на 40 години като първо си пишехме само.Тя е разведена и също има 2 деца като мен.Предупредих я че съм женен и че имам деца.Тя нямаше в момента връзка и разбира се правихме и секс.Връзката ни започна като една просто сексуална връзка и продължава около година.Тя е доволна че е с мъж а аз че чукам чужда жена.Това е накратко,ако ви се иска опитайте-но много внимавайте да не си развалите семейството.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b5e43f1d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Да ви кажа не виждам смисъл от тая работа,имах едновременно 5 връзки .Сложна акробатика падна но не виждам смисъл от цялата галимация.Просто нова плът и това е верно има и чувства но не са това което трябва да са нито тя ще си зареже семейството нито аз .. просто сигурно чукане гадно звучи но си е така и да си кажеш некоя приказка.Според мен няма смисъл ако се разбирате с половинката си хич не се пробвайте загуба на време и приятни мигове с човека до теб .. ако разбере става страшно..

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7fcf935f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Номер 23, а колко често се виждате, респективно колко пъти месечно правите секс. Вкъщи това отразява ли се на сексуалното ти общуване със съпругата ти. Моля те отговори ми! Да пишат и други в това положение.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9f7986ed47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   да, интересно, че всички женени мъже, които са писали тук, нищо не разказват за отношенията със съпругите им - промнят ли се, секса променя ли се, как се чувстват у дома след като се върнат от среща с любовницата... а какво лъжете, за да се измъкнете от къщи? N18

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 12d9209561
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Айде,номер 23,разкажи де..

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0e12267da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Имам приятелка която хвана мъжа си и тя ми е казвала че секса им е бил ок до последно така че незнам,различно е при всеки явно.Или пък мъжете не казват че си правят редовно секс в къщи и навън.Как го правят незнам просто.Ако иска някой да сподели ще ми е много интересно.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2e22e1e740
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Номер 25-от тиймбилдинги и командировки до задържане в офиса и добрия стар риболов!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f16d0c9b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Що за въпрос! Как се чувстват съпругите? Па и те се чукат на вънка. Кво си мислите вие,че стоят в къщи и реват ли?Това е нормално и за двете страни,който и да изневерява,и другият го прави.Не се правете че не ги разбирате тези неща!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4df88741b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Едно е да крадеш, друго да ти откраднат нещо...
Аз като отговорен съпруг, правя секс в къщи, преди да ида при любовницата, щото обратното е много трудно..:)
За мен една извънбрачна връзка е стимулираща, изпълва ме с амбиции в работата, ставам по-грижовен и спокоен в къщи!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ecd22f59cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   и за жените, които кръшкат, е стимулиращо. даже повече от колкото при мъжете, според мен. аз например, отслабнах 4 кг, само от емоции. без диети.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9f7e75ec25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   №23 съм,пишете на kvarna68@abv.bg и ще ви отговоря

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7fcf935f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Алоо, 23 номер, ти и от тука ли искаш любовница да си хванеш. Хората искат да споделяш,за да направят сравненията със своите си връзки. За това са форумите, аз па нема да ти пиша.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3dc909a222
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Здравейте! Радвам се,че открих този форум. Мисля, че има какво да споделя с вас. Омъжена съм от 20 години. Сексът у дома е урлял отдавна. Просто, мъжът ми нито е особен любовник, нито пък аз искам да го правя с него. Имам отношения с друг мъж. Женен е. Не бих нарекла това връзка. Виждаме се и правим доста добър секс. Той е грижовен, подготвя всичко-терен, храна,напитки. И като се започне...оставам направо без дъх. Харесваме се и се търсим. Не го разпитвам за нищо, което е свързано със семейството му.Не му разказвам нищо за своето. Ние сме двама души, които просто правят качествен секс.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7fcf935f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Към номер 36- а колко често се срещате, например в месеца.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ab86edf45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

38.   аз съм в същото положение самоче при нас само той е семеен и много ме боли вече година и половина съм с него много го обичам но той е женен виждаме се 1 - 2 пъти седмично но .......... ужасно е човека който обичаш да заспива до друга , нея да целува за лека нощ и добро утро ( ако изобщо го прави де ) Скъпи дами бъдете щасливи с женените си половинки ( любовниците) радвайте се на всеки миг с тях , живейте така че всеки пъ когато си спомняте за изминали момент да ви е хубаво но и срам да разказвате . Тези мъже са със съпругите си по навик ние любовниците сме празника но .......... на празниците ние сме сами от което най- много боли ..... съжалявам това е жестоката реалност в която живееме :((((

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 40f42e9084
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   До 36 .Къде да си намеря и аз такъв мъж. Аз също съм омъжена от 20 години, но не харесвам секса, който правя с моя мъж. Той ежедневно гледа порно, самозадоволява се и това ме отблъсква. Иначе е много мил и внимателен и с желание да прави секс със мен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2e5aacecf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Според вас, появата на чувства, може ли да уплаши любовника?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3342b7ba1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   колко си заблудена номер 38.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e5e0479f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   до номер 40: да, според мен, може. може да се уплаши от появата на чувства у жената, а може да се уплаши и от собствените си чувства (ако започне да се влюбва, а пък не му е това целта). но тези чувства биха могли да обземат по-интелигентни хора, хора, които въпреки, че изневеряват, не са бездушни и без сетива за другия. при мен се получи така - мъжът, с когото имах връзка, се уплаши, и се отдръпна. иска му се, но не му стиска. както се казва на жаргон.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 238a5dfccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   39, повече от 50% от младите мъже винаги са готови да започнат сексуална връзка с жена над 40!
Аз съм на 26, имам приятелка - но доскоро се виждах и с жена на 39 .. няма база за сравнение - няма задръжки - всичко, което ви доставя удоволствие е позволено :)))


® xxxbg69@gmail.com ®

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fccd50ea8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   До но,40:може. Моя така се уплаши преди време като взе да не може да си контролира чувствата,но..сме заедно,не можа да ме преодолее.Вече се предаде спрямо мен,спря да работи върху себе си,сега е мн по спокоен и..си се обичаме,какво да правим.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 0c34c8b99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Ето и моят опит.... Преди 13 години започнах връзка с колегата си, работихме в един офис, познавахме се от 5 години и всичко се случи за един ден. Още тогава беше женен с деца. Започна мигновенно, за да продължи пет години. Може би най-хубавите години в живота ми до сега. Секс - перфектен, прекарвахме по 10 часа ежедневно заедно, чуства и емоции и всичко необходимо за една хубава връзка. Жена му знаеше, но макар и недоволна оставяше нещата да се решат от обстоятелствата. Оказа се доста търпелива и умна.... Всичко беше много хубаво, но нямаше развитие, а времето минаваше и естественият ход на нещата си дойде, макар и малко закъснял краят настъпи. Продължихме да се виждаме, много рядко, бих казала че избягвахме срещите, защото бяха болезнени за нас в новия им вид, но се налагаха от факта, че работим заедно, макар и вече в различни офиси, но все още в една фирма... И така, мисля че той започна връзка с друга жена, аз също имах няколко, едната от които се превърна в неуспешния ми краткотраен брак. Изминаха осем години от раздялата ни, за мен той остана много специален човек, мисля че и аз за него.... До преди месец, когато дойде един от онези дни, в които нещо мигновенно те връхлита.... и така всичко започна от начало - за един миг.... или това беше само мигът в който изригнаха всички онези чуства и желания, които сме приспивали през последните осем години. Знам какво следва, знам за всички онези вечери, в които заспивам в мислите си с желание по него, за несподелените празници, но сърцата ни празнуват, очите ни искрят и това, че нямам очаквания прави нещата още по-хубави и ефирни. И така, мисля че човек може да обича повече от едно семейство, от една жена или един мъж защото всяко нещо има своя чар, трябва само да го усетиш! .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 10e4d0138c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   ... и при все - знаем как ще свърши всичко, 45... пак ще си на пода....
няма оправия такава любов

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 0c34c8b99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

47.   Разбира се, че знам как ще свърши всичко 46, но никога не съм се чуствала на пода.... а дори не ме е страх да попадна там. Но се научих да живея в момента и ценя всичко, което имам, а не в надпревара с планове и илюзии за лъжовно, щастливо бъдеще.... което може и никога да не настъпи!

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 10e4d0138c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   да... да... казвам го от опит...
Виж, може цял живот да ви е връзката, до смъртта му, до тази на жена му, до твоята... но знаеш, няма какво да ти разправям... ти си оставаш втората. ето изгледал си е децата, всичко, не обича жена си, ти си свободна... не знам, животът е въртележка

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 0c34c8b99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   И все пак мисля, че любовниците са в по-изгодна позиция от съпругите. Кого мамят - жената, която заспива до тях. За кого мечтаят докато топлят брачното си ложе - за тази, която не е до тях. Ухажват и засипват с внимание тази, която е далеч от тях, а не тази, която ги чака. Кое е по-важно - да бъдем доволни и имаме своите щастливи моменти в живота или да се придържаме към традиционната формула, насадена от времето и самите нас. Винаги има наранен, но всеки трябва да носи отговорността за желанията и делата си. Все пак - не влиза във водата този, който не иска да се мокри, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 364999e60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Номер 49 Пожелавам ти някой ден да попаднеш ти самата в такава връзка след това пак ще си приказваме ........ Един мъж за да започне извън брачна връзка значи нещо му липсва може би ЛЮБОВ , НЕЖНОСТ , ВНИМАНИЕ ....... помисли малко !!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4fa8cfcc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   22 Писал си преди толкова време, така че едва ли ще отговориш. Интересно ми е как приемаш жената с която правиш секс. Само се забавляваш с нея или има чувства? Ако имаш, показваш ли ги? Защо си започнал връзка която е обречена? Помислил ли си какво може да причиниш на тази жена ако е влюбена в теб?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5f8d195d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

52.   А какво би станало драги любовници, ако забележите, че вашата половинка също си има друга! Е това ще бъде вашето възмездие! Колко често! Вие си помислете за обърнатата роля-сега вие ще сте лъганата съпруга, а не търсената любовница!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a28fef73b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Не знам при другите как е, но при мен/мъж на 45г. / много трудно се получава това, да се виждаме много често/1-2пъти седмично/. Аз съм семеен с две деца, а тя /33г. /също семейна, но е с едно момиченце на 10г. Наистина рядко се виждаме, но пък любов и секс не ни липсват. Просто си прекарваме чудесно, но да ви кажа, че от ден на ден чувствата ни се засилват. Иначе връзката ни е от 10месеца. Тя понякога ми се сърди, затова, че малко време прекарваме заедно, но това е действителността.

 
  ...

1-50 от 457
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker