Искам само секс от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам само секс от него
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 4355 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години. Преди 2 месеца приключих 2-годишна връзка, защото бях подложена ежедневно да търпя обиди, дори ме биеше бившият ми приятел и общо взето реших да сложа край на този ад. Преди около 1 месец си харесах едно друго момче, което е с 5 години по-голямо от мен. С него винаги сме били на, , здрасти" и, , чао", както и винаги ме е привличал физически. Преди 1 седмица бях на дискотека и след това си извиках такси, за да се прибера вкъщи. Качвам се в таксито и какво да видя... Въпросното момче е станало таксиметров шофьор. Много се зарадвах, когато го видях. Започнахме да си говорим, разпитваше ме за приятелят ми, а аз му казах, че сме разделени от 2 месеца. Разказах му как ме е третирал и т. н. Това момче също си има приятелка от около 3 месеца. Та както и да е... говорихме си много, дори спряхме на едно "забутано място" да пушим. Започна да ми намеква да "изневерявам" на бившия ми, за да му го върна, но аз му казах, че няма смисъл, че всичко между нас приключи. Казах му, че все още имам чувства към бившия ми, но никога не бих се върнала при него след всичко, което ми причини. Закара ме до вкъщи, когато се разделяхме ми даде номера си и нищо повече. След тази нощ цяла седмица не бях спряла да мисля за него. Привлича ме само и единствено физически, но не знам как да подходя. Снощи отново бях на дискотека, а след това му звъннах да ме закара до вкъщи. Започна отново да ме разпитва дали съм се оправила с бившия ми, а аз му отговорих, че не съм и че така ми е много по-добре. Казах му, че ще си живея живота, и че има много време за сериозни връзки. Той ми каза: "И сега какво, без приятел хубаво ли ти е? " Аз му отговорих, че само и единствено сексът ми липсва и само заради това се сещам за бившия ми. След това думите му бяха: "Усещам, че с теб ще направим някаква беля", а след това си сложи ръката на крака ми. Започна да ме гали, исках да се хвърля върху него, но някакси смелостта не ми достигна. :D Попитах го дали обича приятелката си и какви са им взаимоотношенията, а той каза, че са от много скоро заедно и няма как да я обича. Попитах го дали би й изневерил и отговорът му беше, , да". След това той ме попита дали има проблем, че ръката му е на крака ми, а аз му казах, че няма. Караше много бавно и го усещах, че е за да имаме повече време. Стигнахме къщата ми и отново се разделихме, без нищо повече. Чисто и просто, искам само секс от него. Просто не ми излиза от главата, по цял ден само за него си мисля. Другата седмица мисля пак да го извикам да ме закара, но не знам как да му го кажа директно, че искам да правим секс. Може би ако и аз си бях сложила моята ръка върху неговия крак, щяха да станат нещата, но както споменах смелостта не ми достигна. Повече от очевидно е, че и той го иска, но не действа смело... Дайте ми съвет - какво да му кажа, как да подходя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6f7991a434
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Поздравления, Вие сте курва!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 86ee7ad4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох миличката, та ти нямаш никакъв проблем щом искаш само секс. Повечето, по-скоро почти всички, момчета също искат само секс без да влагат кой знае какви чувства. Следващия път като отидеш на диско облечи някаква къса поличка и някоя блуза с по-отворено деколте. Когато седнеш в колата с такава пола, от само себе си краката ти ще са разголят доста над коленете ти. Това е сексуално преизвикателство към всяко момче. Той пак ще си сложи ръката на крака ти и пак ще започне да те милва и ти го остави да си те гали. Няма нужда да му казваш директно, че искаш да правите секс. Щом вече му си казала, че само и единствено сексът ти липсва от предишната връзка, това е повече от казване (как да му кажа), че искаш секс (с него). Твойто поведение в колата трябва да ти бъде подхода. Когато си говорите гледай го право в очите и от време на време облизвай си устните и леко се наклони към него. Това е сигнал за него, че ти би желала целувка от него. И когато се целувате остави го ръцете му да шетат нагоре-надолу по тялото ти. Когато те е галил сама казваш, че си искала да се хвърлиш върху него. Ами не се хвърляй ти върху него, остави го той да се хвърли върху теб и когато той те зграбчи в ръцете си, тогава и ти се отдай на сексуалния си порив. Остави го той да действа, а ти бъди пасивна, но се отдавай. Така хем проявяваш скромност, хем ще получиш това което искаш-секс. И пиши отново до къде сте стигнали. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b7b410edbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От авторката до номер 4:
Проблемът е, че мисля, че той няма достатъчно смелост или по-скоро не е сигурен дали и аз го искам. Затова искам да му го покажа по-ясно чрез думи, да му намекна, но не зная точно какво да му кажа, но да не е директно.. Благодаря ти все пак, очаквам още съвети :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 288aab6482
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Попринцип можеш с много неща да му намекнеш, но сама каза, че си по стеснителна и следователно според мен чакай той да започне всичко. Успех и пиши после да разкажеш какво се е случило :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 86ee7ad4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, чак пък толкова да няма смелост някак си не ми се вярва. Мъж на 24 г. има достатъчно опит и знае как да тълкува сигналите на жените. Сигурно е правил секс и с други момичета преди сегашната си приятелка. Момчето има опит все пак. Как е започнал да прави секс с приятелката си, да не би тя да го е изнудила. Той, че иска сек с теб е явно още от първия ви път в колата, нали си е сложил ръката на крака ти, това е явен сигнал, че те харесва, че иска секс с теб. А за да го накараш да усети, че и ти искаш секс, когато се целувате и прегръщате вдишвай дълбоко и след определено време измънкай нещо като "ох не издържам вече" и не се притеснявай да си сложиш ръката, уж несъзнателно, върху зипа на панталоните му. Няма как той това да не го разбере, че ти искаш секс. Не винаги желанията ни трябва да бъдат изразени вербално. Езика на тялото говори по-ясно, отколкото думите ни. Или пък спомни си как е постъпил предишния ти приятел, когато първия път сте правили секс и предизвикай сегашното момче и той да постъпи така. Желая ти успех съвсем скоро. Действай.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 36b8c9ad37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тръпки ме побиват като си помисля, че мога да попадна на някой, който "няма проблем да изневерява". Ми... така и така си го решила, то е ясно, че ще се случи. Ясно е, че и той те желае. Но съвети как и т. н няма да ти дам (не окуражавам изневерите).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 72f8fc3c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката:
Здравейте отново. Снощи бях на дискотека и въпросното момче беше там. Отначало просто се поздравихме и до там. След 1-2 часа отидох до тоалетната и той беше там, аз започнах да се оправям пред огледалото, а той ме гледаше. Не си казахме нито дума. По едно време тръгна да излиза, но изведнъж се върна и ме целуна. Веднага след това излезна от тоалетната, не можах нито аз да кажа нещо, нито той. Бях шокирана. После след около още 1-2 часа минаваше през мен и аз го попитах кога ще си тръгва, а той ми отговори, че няма да е скоро. Целуна ме по бузата, а аз се бутнах нарочно в него и го прегърнах. Стана около 5 сутринта и реших да се прибирам, а и той вече си беше тръгнал, без да забележа кога и как. А забравих да спомена, че след кратък разговор в дискотеката разбрах, че вече не кара такси и няма как да го викам да ме кара до вкъщи. И така, сега ми е още по-объркано и не знам как да постъпя. Има си приятелка, няма как да му пиша във фейсбук или нещо такова, единствено се имаме в приятели. Не го виждам другаде, освен по дискотеките, а и изключително рядко го засичам (на месеца 1 път). Дайте ми съвети, какво да правя, не ми излиза от главата...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c95ceba9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оф, сега видях, че темата е на 2 месеца - ами то така и двамата само си губите времето.
Обади му се и му кажи направо да се разберете да се видите да излезте само двамата, да разбереш дали ще става някакво действие между вас, защото ти така най - вече си губиш времето да го мислиш този, вместо да си мислиш за нещо по - полезно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 96a0c3489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Съвета ми е да спреш да се държиш като блудница и да си потърсиш добър, морален мъж който няма да ти изневерява. Спри да се държиш като разгонено животно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ed8f8db358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей! Моето заключение, след като прочетох написаното е, че ти не искаш САМО секс от това момче. Не мисля, че едно чисто елементарно физическо привличане или липсата на секс, могат да направят така, че един човек да не ти излиза от главата толкова дълго, да мислиш постоянно за него и да се чудиш как да го привлечеш, пък чак да искаш и съвети за това. За да изпитваш толкова силна емоция, има и нещо друго. Предполагам ситуацията се подсилва и от факта, че той е обвързан, трябва да се криете и всичко да е тайно, на някои хора това им действа възбуждащо. Може да не си готова за нова връзка, но ако спиш веднъж с него, след това ще искаш пак и пак, повярвай ми.
Далеч съм от мисълта да те поучавам, всеки си носи отговорност за собствените си действия. А и изневярата малко по малко се превръща в неизменна част от връзките, много тъжно, наистина. Както и да е, повече от ясно е, че ти ще си легнеш с този човек при първа възможност. Няма да ти давам съвет как да се случи, защото го намирам за доста недостойно, но съм убедена, че ще стане рано или късно, не се притеснявай. Няма значение дали се засичате 1 път в месеца или по-често, той вече е направил първата крачка към теб, така че е въпрос на време да се случат нещата.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 50f13e5ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От авторката до номер 10:
И аз много пъти съм си мислела да му се обадя и да говоря директно, но ме спира това, че във всеки един момент може да е с приятелката си и да им проваля връзката, а не искам това да става. Именно затова нито му харесвам публикации в социалната мрежа, нито нищо, за да не стане така, че да му направя мръсно. Не съм убедена, че тя му има паролата, но все пак не ми се рискува и ще чакам той да ми пише. Приемам още съвети...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d976954970
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Номер 14-Съмнявам си да си нясно със "изневярата"-не всички който прибягват до това се обричат на страдание в бъдеще. Глупавите хора допускат грешки за които после съжаляват, така че не е за всеки, но в никакъв случай не значи че си проваляш живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker